Konto usunięte pisze: Konto usunięte, miałem kaptur i czapkę-no zimno było to se ubrałem bluzę z kapturem nie wiedziałem ze jest zabroniona![]()
Hehe, widać wszystkim zimo było, zwłaszcza w twarze

Konto usunięte pisze: Konto usunięte, miałem kaptur i czapkę-no zimno było to se ubrałem bluzę z kapturem nie wiedziałem ze jest zabroniona![]()
citan pisze: A co ma do tego niechcenie Ciebie na Chlejadach, tego zupełnie nie rozumiem.
Chłopaku , nie bądź miętkiKonto usunięte pisze: jako kibol i debil nie będę wp. sie tam gdzie mnie nie chcą a jak widac zdanie jest już wyrobione
ps:
jeszcze coś zdemoluje czy zgwałcę a i punkty zajebistości mi spadną
Jak Burat wpada to słońce zachodzi , tak się Go boiburat pisze: A z drugiej strony na 99% mnie na chlejadach nie będzie (no może uda się na sobotnie ognisko wyrwać) więc nie będziesz mnie oglądał
burat pisze: A z drugiej strony na 99% mnie na chlejadach nie będzie (no może uda się na sobotnie ognisko wyrwać) więc nie będziesz mnie oglądał
Obrazek
zastanawiam się czy gdyby pani profesor dostała w papę od takiego leszczyka gdzieś na ulicy to dalej mówiłaby o honorze kibiców...Konto usunięte pisze:
polecam warto posłuchać
burat pisze: Grzesiek_67, no postaram się i nawet jak mi się uda jakiegoś drajwera znaleźć to z chęcią bym sobie z wami jakąś "sidorówkę" lub dwie wciągną
Bilex pisze: Ale jak Grzesiu? I dlaczego to ja mam załatwiać?
Płacę 1200 złotych za karnet nie po to, żeby sprzątać śmieci na stadionie.
Ja też nie wiem.Grzesiek_67 pisze: Nie wiem, pytam.
Pragnę ciebie poinformować (bo widać, że za bardzo nie jesteś w temacieGrzesiek_67 pisze: A może to kluby, powinny zapewniać i finansować bezpieczeństwo na własnych obiektach
Bilex pisze: Problem jest poważny. Należy sięgnąć do wzorców sprawdzonych: angielskich, niemieckich... A przede wszystkim zacząć egzekwować przepisy, które podobno są nawet dość restrykcyjne tyle, że wszyscy maja je w dupie...
Konto usunięte pisze: Pragnę ciebie poinformować (bo widać, że za bardzo nie jesteś w temacie) że tak jest u nas w kraju
to klub nie miasto czy Ty finansuje ochronę na obiekcie sportowym.
tym ktośiem było PZPN a nie kluby, kluby nie mają nic wspólnego z organizacją finału PP-poczytajcie Panowie bo tak tworzycie jakieś opowieści nie mające nic wsp. z rzeczywistościąburat pisze:Bilex, to może zbiorowy pozew do sądu klubu ,że sprzedał wam towar uszkodzony i niech odda kasę ,bo jak na razie to nikt się nie poczuwa do odpowiedzialności i tyle a jak kogoś uderzy się po kieszeni to może zacznie. Jest zagrożenie to Policja ma prawo odwołać imprezę, ktoś kto jest odpowiedzialny za jej organizację nie dopełnił swoich obowiązków i sprzedał wam towar który jest delikatnie mówiąc uszkodzony więc musi oddać kasę inaczej klubom nie będzie zależało na tym aby wypędzić ze stadionu te sześć tyś. złych i w dupie mają te 19 tyś. dobrych.
Konto usunięte pisze: tak wiec zamykanie ich stadionów jest paranoją i debilizmem bo jak sie ma bezpieczeństwo na Ł3 do bezpieczeństwa w Bydgoszczy ?
Tak się ma ,że kluby i współpracujące z nimi stowarzyszenia kibiców mają przekazać dane osób które rozrabiały w bydgoszczy inaczej stadiony będą zamykane do skutkuKonto usunięte pisze:
tym ktośiem było PZPN a nie kluby, kluby nie mają nic wspólnego z organizacją finału PP-poczytajcie Panowie bo tak tworzycie jakieś opowieści nie mające nic wsp. z rzeczywistością
tak wiec zamykanie ich stadionów jest paranoją i debilizmem bo jak sie ma bezpieczeństwo na Ł3 do bezpieczeństwa w Bydgoszczy ?