COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Bergen, ja wiem, że w zdjęciu nie chodzi bezpośrednio o te symbole religijne, ale stanowią one całość zdjęcia tak samo jak wąsy, skardały, czy te błędy ortograficzne
a zresztą w chuju to mam, jeżeli nie widzicie tego, że takim zdjęciem obrażacie katolików, to znaczy, że nam zupełnie nie po drodze i czas stąd spierdalać
a zresztą w chuju to mam, jeżeli nie widzicie tego, że takim zdjęciem obrażacie katolików, to znaczy, że nam zupełnie nie po drodze i czas stąd spierdalać
j33mbo, to nie to zdjęcie obraża Katolików, tylko wszystkie inne, na które to jedno zdjęcie jest satyrą.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Pokręciłem się i mi przeszło trochę, to wyedytowałem.
j33mbo, Ty na głowę upadłeś z tą dewocją, czy co?
Ochłoń trochę
j33mbo, Ty na głowę upadłeś z tą dewocją, czy co?
Ochłoń trochę
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
j33mbo pisze: Matka Boska i krucyfiks na ścianie to wiocha??![]()
![]()
![]()
kuźwa co tu się dzieje?????????????
DzamboJet porąbało Cię ??? Oczywiście, że i Matka Boska i Krzyż to nie wiocha !
Ale również i Matka Boska i Krzyż nie są uniwersalnym piorunochronem dla wytłumaczenia każdej głupoty i każdego kołtuna. To są symbole, których po prostu nie należy nadużywać i tyle.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Możesz mi rozszyfrować, co oznacza to określenie? Z góry dziękuję i pozdrawiam.bojar pisze:prawdziwku
Odnoszę bardzo smutne wrażenie, że J33mbo szukał pretekstu żeby się dociąć od forum. Bo jakoś nie mogę zrozumieć że tak łatwo przyszło mu przekreślić naszą (tj. Jego i nas - pozostałych Forumowiczów) przyjaźń i dużo różnych fajnych rzeczy jakie się stały, tylko dlatego że pojawiło się tutaj jedno zdjęcie.
A jeśli tak faktycznie jest, że J33mbo stawia wyżej nad naszą (tj. Jego i nas - pozostałych Forumowiczów) kilkuletnią już przyjaźń, jeden głupi plik z rozszerzeniem jpg, to tym bardziej mi smutno.
Bo ludzie którzy się przyjaźnią to mogą się wyzywać od skurwysynów, żydów, katoli, rowerzystów, mogą się lać po mordach i ganiać za sobą z nożem, ale jak przyjdzie co do czego to i tak jeden za drugim pójdzie w ogień. A tutaj mamy jedynie mały plik jpg...
A jeśli tak faktycznie jest, że J33mbo stawia wyżej nad naszą (tj. Jego i nas - pozostałych Forumowiczów) kilkuletnią już przyjaźń, jeden głupi plik z rozszerzeniem jpg, to tym bardziej mi smutno.
Bo ludzie którzy się przyjaźnią to mogą się wyzywać od skurwysynów, żydów, katoli, rowerzystów, mogą się lać po mordach i ganiać za sobą z nożem, ale jak przyjdzie co do czego to i tak jeden za drugim pójdzie w ogień. A tutaj mamy jedynie mały plik jpg...
jarmaj, szkoda, że wyedytowałeś, bo całkowicie się zgadzam z twoim wcześniejszym postem.
na pewno są miejsca w necie, gdzie z definicji nikt nie ma prawa obrażać katoli, idę poszukać,
pewnie katolickiego forum o subaru nie znajdę,
nie sądziłem, że tutaj trzeba będzie coś takiego tolerować
możesz mówić na mnie dewot, czy jak tam ci się podoba, na głowę nie upadłem, nigdy nie pozwalałem obrażać czy to samej wiary czy symboli katolickich,
życzę wielu sukcesów
do wątku o spotkaniach na trasach alpejskich i działu technicznego pozwolę sobie zaglądać
na pewno są miejsca w necie, gdzie z definicji nikt nie ma prawa obrażać katoli, idę poszukać,
pewnie katolickiego forum o subaru nie znajdę,
nie sądziłem, że tutaj trzeba będzie coś takiego tolerować
możesz mówić na mnie dewot, czy jak tam ci się podoba, na głowę nie upadłem, nigdy nie pozwalałem obrażać czy to samej wiary czy symboli katolickich,
życzę wielu sukcesów
do wątku o spotkaniach na trasach alpejskich i działu technicznego pozwolę sobie zaglądać
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.
Niedawno zostałem przywitany na tym forum takimi słowami.
Pzdr,
Niedawno zostałem przywitany na tym forum takimi słowami.
Po tym co czytam na ostatnich 2-3 stronach zaczynam się zastanawiać czy to prawda.Konto usunięte pisze:bojar, jeśli oprócz forka lubisz alkohol, kobiety, politykę, socjologię, inne kultury, jesteś trochę gadżeciarzem, masz poczucie humoru i znosisz rozmowy o dupie maryni, to trafiłeś właściwie![]()
Jeśli zaś interesują Cię tylko sprawy techniczne, porządek jak w encyklopedii, serwisujesz się tylko w ASO, lubisz jak moderatorzy cenzurują Twoje wypowiedzi, to szukaj dalej, są takie fora
Pzdr,
bojar, no pewnie ,że tak jest jak Fido napisał. Czasem się bywają małe potyczki ale z siekierkami nie będą się ganiaćbojar pisze: Po tym co czytam na ostatnich 2-3 stronach zaczynam się zastanawiać czy to prawda.
Pzdr,

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Może zacznijmy od alkoholu, tzn. wypijmy coś, jeżeli nie jest zawcześnie, co?
Ja mam na kolację zupę chmielowa...
Ja mam na kolację zupę chmielowa...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Żeby w wątku o żartach się na siebie obrażać, to chyba przesada.
W politycznym, to co innego
Chłopaki, wyluzujcie i więcej tolerancji dla bliźniego.
Nikt z nas nie jest ani bez wad, ani nie ma jedynie słusznych poglądów.
Czasem warto dopuścić myśl, że może i w "cudzej prawdzie", nawet najbardziej wkurzającej na pierwszy (i piąty) rzut oka, też jest jakiś okruch PRAWDY.
W politycznym, to co innego

Chłopaki, wyluzujcie i więcej tolerancji dla bliźniego.
Nikt z nas nie jest ani bez wad, ani nie ma jedynie słusznych poglądów.
Czasem warto dopuścić myśl, że może i w "cudzej prawdzie", nawet najbardziej wkurzającej na pierwszy (i piąty) rzut oka, też jest jakiś okruch PRAWDY.
bojar, jak wszędzie w życiu - zawsze są jakieś spięcia i tego nie unikniesz, bo ludzie są tylko ludźmi. Bardzo często interpretują błędnie wypowiedzi innych jako atak na własną osobę. Nie pierwszy raz i nie ostatni w historii tego forum. Grunt to być ponad to.
j33mbo, druhu, jestem przekonany (i jak widać nie tylko ja), że ostatnią rzeczą jakiej chciał WRCfan wrzucając tutaj owo zdjęcie, było obrażanie kogokolwiek. Po tym co się właśnie stało boję się że jest możliwa sytuacja że kiedyś dopatrzysz się obrażania symboli religijnych w którymś z moich postów na fejsie. I co wtedy?
Oqrek
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... start=1050 
j33mbo, druhu, jestem przekonany (i jak widać nie tylko ja), że ostatnią rzeczą jakiej chciał WRCfan wrzucając tutaj owo zdjęcie, było obrażanie kogokolwiek. Po tym co się właśnie stało boję się że jest możliwa sytuacja że kiedyś dopatrzysz się obrażania symboli religijnych w którymś z moich postów na fejsie. I co wtedy?
Oqrek

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
bojar,
napisałem do Ciebie prywatny list miłosny przecież, a Ty dalej kombinisz
Daj spokój, tzw. całokształt jest naprawdę mocno w porządku, bardziej niż luks - toleruje przecież taką zgniłą cholerę, jak ja a dodatkowo nawet powie jej (tej cholerze - przypis autora) dobre słowo.
Z jednostkami, z którymi chemii nie czuję i zapewne czuł nie będę po prostu nie gadam i tyle. Moje dobre prawo.
bojar, robisz wrażenie jednostki pozytywnej i rokującej szansę na dokowanie w Chlejadowni...i to jest najważniejsze. Reszta to shadow & dust.
Głowa do góry, gacie w dół i jazda, jazda
Pozdrawiam
Grzegorz
napisałem do Ciebie prywatny list miłosny przecież, a Ty dalej kombinisz

Daj spokój, tzw. całokształt jest naprawdę mocno w porządku, bardziej niż luks - toleruje przecież taką zgniłą cholerę, jak ja a dodatkowo nawet powie jej (tej cholerze - przypis autora) dobre słowo.
Z jednostkami, z którymi chemii nie czuję i zapewne czuł nie będę po prostu nie gadam i tyle. Moje dobre prawo.
bojar, robisz wrażenie jednostki pozytywnej i rokującej szansę na dokowanie w Chlejadowni...i to jest najważniejsze. Reszta to shadow & dust.
Głowa do góry, gacie w dół i jazda, jazda

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Zwany czasem KaznodziejąGrzesiek_67 pisze: Głowa do góry, gacie w dół i jazda, jazda
Pozdrawiam
Grzegorz

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Kruszyn pisze: Zwany czasem Kaznodzieją![]()
![]()
![]()
Oj tam, oj tam, dla niepoznaki przeca

Brak podpisu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
j33mbo, rozpuść warkoczyk, wracaj i nie pierdol. Krótko bo miałem przejebany dzień. Dziękuje.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.
Pewnie,że mogę.
Pzdr.
Pewnie,że mogę.
Przeczytaj post powyżej interesującej Cię frazy.Ostatni wyraz w P.S.http://pl.wikipedia.org/wiki/Ko%C5%BAlarz Taki sobie żart.Oqrek pisze:Możesz mi rozszyfrować, co oznacza to określenie? Z góry dziękuję i pozdrawiam.bojar pisze:prawdziwku
Pzdr.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: wracaj i nie pierdol. Krótko bo miałem przejebany dzień. Dziękuje.
Chlorian, jakoś częściej z Lucjuszem na gg przebywasz ?
Dobre

Dzambojet ale co racja to racja - wracaj i nie pierdol, również miałem trudne dzień

Dzimbku, no obciach, żeby takie stare konusidło prosiło takiego wieeeelkiego młodego chłopaka o kumplostwo...nie świruj

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
W mordę dobrze że po pijaku nikt ze mną na temat wiary nie gadał bo stracił bym kilku zacnych towarzyszy. Jimbus druchu na nastepnych chlejadach bedziesz się spowiadał. Pamiętaj żart to żart czasem kiepski, czasem wiocha , czasem godny politowania , czasem niepolityczny, czasem nie w gust, czasem chamsk, czasem kawiorowy, czasem lanserski. Trzeba trawić większośc a resztę omijać.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Grzesiek_67, niestety nie, też żałuję. Obiecuję, że dziś nadrobię zaległości towarzyskie... nawet jak Lucka nie będzie to się lekutko sponiewieram dla zdrowotności. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: to się lekutko sponiewieram dla zdrowotności.![]()
Bo żebyś wiedział - raz na jakiś po prostu trza i już - złe precz, niechaj dobre nastaje !
Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: Bo żebyś wiedział - raz na jakiś po prostu trza i już - złe precz, niechaj dobre nastaje !
Tak tak tylko z umiarem