Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
Bo musisz mieć kierunkowskaz poszukująco włączony. Mijasz dobre miejsce i się grzecznie pyta czy życzysz na automacie. Klikasz OK i robisz co każe... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Kolega mial patent w golfie GTI 6 gen., albo przez przypadek dorzucilismy przy konfigurowaniu, albo byl w serii.
Uzywal do pierwszego rozerwania tylnego blotnika i poszycia drzwi o belke nieduzej ciezarowki 7,5t, ktorej nie zauwazyly czujniki bo byla wyzej niz one.. Pisali w instrukcji, ze trzeba uwazac? Pisali! ;)
Uzywal do pierwszego rozerwania tylnego blotnika i poszycia drzwi o belke nieduzej ciezarowki 7,5t, ktorej nie zauwazyly czujniki bo byla wyzej niz one.. Pisali w instrukcji, ze trzeba uwazac? Pisali! ;)
dla szerokiego grona wielbicieli aut spod znaku trójramiennej gwiazdy
jutro prezentacja oficjalna
Link: https://www.youtube.com/watch?v=kTap4fHvKNo

jutro prezentacja oficjalna
Link: https://www.youtube.com/watch?v=kTap4fHvKNo

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Busik, to jest auto dla Cruelli De Mon. Lub dla pań z Konstacina :), czyli w zasadzie dla tego samego.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
bo ja wiem... gdzie wsadzi zakupy?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Prawdziwa, polska Kruella ma z pewnością samochód obsługi, który za nią podąża, lub wszystko ma dostarczane a domicile.busik pisze:bo ja wiem... gdzie wsadzi zakupy?
Sie mie w garażu nie zmieści dla Dominexa.plBilex pisze:Przód fatalny ale tył...boski
Wczoraj się dowiedziałem od paryzanina że we Francji mercedesami jeżdżą arabscy Francuzi A beamkami rzeznicy
Tak, tak a u nas BMW karki, Mercami buractwo, a audi bardzo porządni obywatele.esilon pisze:Wczoraj się dowiedziałem od paryzanina że we Francji mercedesami jeżdżą arabscy Francuzi A beamkami rzeznicy
Dacią tzw Mentaliści
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
2.5 sekundy do 60mph, Tesla podkręca swój elektryk.
https://www.wired.com/2016/08/tesla-mod ... tery-news/
https://www.wired.com/2016/08/tesla-mod ... tery-news/
Ciekawe ile kosztuje serwis takiej fury 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
serwis olejowy ?
a elektronika pewnie robiona jest tak jak w chińskich tabletach - zepsuje się? to cały moduł wymieniany na nowy

a elektronika pewnie robiona jest tak jak w chińskich tabletach - zepsuje się? to cały moduł wymieniany na nowy

Pewnie jest jak piszesz busik, tylko ciekawe jakie to ceny
Np: klocki czy tarcze

Np: klocki czy tarcze

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a'propos aut dla dziadostwa
tak sobie mysle, ze chcial bym jakies rwd na zime, ale z niemcow w budzecie auto_na_zime interesuje mnie tylko cklasse, bmw3 jest tragicznie kiepsko wykonane... i pomyslalem o IS250 II gen - zawsze mi sie podobal z wygladu ... ktos tym jezdzil? ponoc rewelacyjne wykonanie, silnik pow 200 kucy v6 wiec jest ok.. zastanawiam sie tylko czy w manualu nie szukac, bo wiekszosc z automatem na rynku, a w forku mi automat przeszkadzal - redukowal fun o polowe
jako auto na zime do miasta i od czasu do czasu w trase powinno sie sprawdzic.. co myslicie?
tak sobie mysle, ze chcial bym jakies rwd na zime, ale z niemcow w budzecie auto_na_zime interesuje mnie tylko cklasse, bmw3 jest tragicznie kiepsko wykonane... i pomyslalem o IS250 II gen - zawsze mi sie podobal z wygladu ... ktos tym jezdzil? ponoc rewelacyjne wykonanie, silnik pow 200 kucy v6 wiec jest ok.. zastanawiam sie tylko czy w manualu nie szukac, bo wiekszosc z automatem na rynku, a w forku mi automat przeszkadzal - redukowal fun o polowe

jako auto na zime do miasta i od czasu do czasu w trase powinno sie sprawdzic.. co myslicie?
greg nie kupuj... bo co Ty będziesz w nim naprawiał? się nie psuje, to nie ma czego naprawić - to już cały fun Ci zabierze 
silnik fajny (kumpel miał - oddał żonie, do dzisiaj jeździ, a nakulane ponad 300 kkm) - tylko cholernie lubi pić, więc w przypadku zapasów 10 dniowych zalecanych przez Niemcy - tyle na jednym baku nie przejeździ

silnik fajny (kumpel miał - oddał żonie, do dzisiaj jeździ, a nakulane ponad 300 kkm) - tylko cholernie lubi pić, więc w przypadku zapasów 10 dniowych zalecanych przez Niemcy - tyle na jednym baku nie przejeździ

busik, knulem zupelnie wieksza kanape, ale boje sie, ze jeszcze jestem za mlody na zupelny cruising..
a IS wydaje sie dawac rade, szczegolnie z manualem.. taki kompromis miedzy sofa, a zwawym jezdzidlem..
cos ala outback..
a IS wydaje sie dawac rade, szczegolnie z manualem.. taki kompromis miedzy sofa, a zwawym jezdzidlem..
cos ala outback..
jak znajdziesz w dobrym stanie, to fun będzie na pewno - BMW nie lubisz, to i jakość wnętrza Ci spasuje, wygoda też
to dobre auto jest
to dobre auto jest

A może powrót do korzeni?gregski pisze: tak sobie mysle, ze chcial bym jakies rwd na zime
BRZ?

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex, wsiadałeś kiedyś do tego szczęścia? BRZ znaczy się.
W pewnym wieku i zaposiadawszy dzieci... czy psa... czy dom na wynajem, czy cokolwiek np - narty... Ale zaraz , chwileczkię,,,, zaś można trumnę na dach wstawić... czy BRZ ma przewidziany bagażnik???
W pewnym wieku i zaposiadawszy dzieci... czy psa... czy dom na wynajem, czy cokolwiek np - narty... Ale zaraz , chwileczkię,,,, zaś można trumnę na dach wstawić... czy BRZ ma przewidziany bagażnik???