W oczekiwaniu na białe
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: W oczekiwaniu na białe
Pieknie ... ojj nie wysiedze ... w swieta w góry nie ma co... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Chyba chodziło Ci o ZakopaneDoxa pisze: Łooo... nieźle. Więcej niż w Tatrach !

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Kruszyn,co sie tam dzieje u Ciebie w stolicy czyżbyś dzisiaj do pracy na biegówkach pomykał
jak tak dalej pójdzie to klęskę żywiołową w Warszawie ogłoszą.

jak tak dalej pójdzie to klęskę żywiołową w Warszawie ogłoszą.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
W stolnicy to się dzieje masakra na drogach. Nie dlatego, że spadł śnieg, tylko dlatego, że ludzie nie wiedzą do czego on służy
Dziś do pracy 8 km jechałam prawie półtorej godziny, całą trasę na jedynce
Na szczęście wieczorem było już trochę lepiej i się troszkę pocieszyłam drogą

Dziś do pracy 8 km jechałam prawie półtorej godziny, całą trasę na jedynce

Na szczęście wieczorem było już trochę lepiej i się troszkę pocieszyłam drogą

Czarownica prawdę Ci powie :D
Ja dziś 12-13h za kierownicą - jechałem na spotkanie w Wesołej (z Ktw), nie dotarłem potem na spotkanie w Jankach, dotarłem z 1,5h spóźnieniem.....
Wczoraj słyszałam, że nie otworzą jeszcze w ten weekend trasy na Kasprowym, bo wciąż jest za mało śniegu. A to już nie ZakopaneSo What! pisze:Chyba chodziło Ci o ZakopaneDoxa pisze: Łooo... nieźle. Więcej niż w Tatrach !

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Yyy.... a też już nie wiem o co chodzi
Dedukując, skoro u Artiego otworzą wyciąg, a na Kasprowym jeszcze nie to znaczy, że więcej śniegu jest u Artiego, tak?

Dedukując, skoro u Artiego otworzą wyciąg, a na Kasprowym jeszcze nie to znaczy, że więcej śniegu jest u Artiego, tak?

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Gump, mądry człowiek to nie wypuszcza się do pracy podczas pierwszych opadów śniegu w moim mieście
Tutaj to większość varsowiaków wiec umieją koniem z saniami jeździć
Trochę śniegu spadło i sraczka ....w wiadomościach nawet płaczą
Kurcze w końcu mamy zimę to cóż dziwnego ,ze spadł śnieg
Lepiej powiedz jak tam u Ciebie na biesach 

Tutaj to większość varsowiaków wiec umieją koniem z saniami jeździć

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Gump
- 5 gwiazdek
Ach, te ludziska zapomnieli że zimą śnieg pada i mróz szczypie
U mnie wyjątkowo spokojnie ze śniegiem nie to co w październiku pół metra przez jedną noc.
Będzie ze 30cm w Ustrzykach ale w górach na pewno dużo więcej i mimo 15 stopniowego mrozu sypie dalej.
Właśnie idę trochę łopatą pomachać bo jadę do mniasta ale asfalt bielusieńki super, mało sypią i słabo
odśnieżają to lubię

U mnie wyjątkowo spokojnie ze śniegiem nie to co w październiku pół metra przez jedną noc.
Będzie ze 30cm w Ustrzykach ale w górach na pewno dużo więcej i mimo 15 stopniowego mrozu sypie dalej.
Właśnie idę trochę łopatą pomachać bo jadę do mniasta ale asfalt bielusieńki super, mało sypią i słabo
odśnieżają to lubię

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Śniega o nas 5cm i mrozu 15, jeżeli już mamy komunikaty meteo publikować...
Dolce far niente 

No właśnie widziałem wczoraj wracając z reala wieczorem, żeś pipy z domu nie ruszył ani na krokKruszyn pisze:Gump, mądry człowiek to nie wypuszcza się do pracy podczas pierwszych opadów śniegu w moim mieście![]()
Tutaj to większość varsowiaków wiec umieją koniem z saniami jeździćTrochę śniegu spadło i sraczka ....w wiadomościach nawet płaczą
Kurcze w końcu mamy zimę to cóż dziwnego ,ze spadł śnieg
Lepiej powiedz jak tam u Ciebie na biesach

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
mały 5150, spraw sobie zapasowe na bal, wiem, że kobiety tak robią
No i na wypadek niewyhamowania przed krzyżówką, będą jak znalazł 

- Gump
- 5 gwiazdek
mały 5150, zamiast drugiej pary rajtek lepiej wymienić Simering na nowy 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump, jak ciśnienie za duże to żaden simering, nawet dobry nie pomoże 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150,
rajtki -10 zł.
mina kolesia w EVO -bezcenna
rajtki -10 zł.
mina kolesia w EVO -bezcenna

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

A ja się dziś dowiedziałam kogo zastrzelić za czwartkowe korki w Warszawie (poza oczywiście ciotami drogowymi
). Z informacji, nazwijmy to wewnętrznej, administracji miasta okazało się, że służby dostały zakaz odśnieżania
dopóki pada śnieg i mają odśnieżać dopiero jak przestanie - żeby dwa razy, albo więcej za to samo nie płacić. Wyszło, że odśnieżyli po dwóch dniach.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi.
Ciekawe co by zrobili, jakby się okazało, że pada non stop przez miesiąc...
HGW...

Jak nie wiadomo o co chodzi, to wiadomo o co chodzi.

Ciekawe co by zrobili, jakby się okazało, że pada non stop przez miesiąc...

Czarownica prawdę Ci powie :D
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
A i tak wydali na to 8 baniekzofija pisze: Wyszło, że odśnieżyli po dwóch dniach.

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95 ... liony.html
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Proponuję iść krok dalej i po prostu zakazać odśnieżania między wrześniem a majem - wszak zimą zawsze jest pewne ryzyko, że jutro znów tego białego świństwa napada, no i całe odśnieżanie na nic
A do tego - w rzeczonym okresie, prawo wyjazdu na ulice tylko po SJS I stopnia, przynajmniej.
Wyobrażacie sobie - te puste, białe ulice polskich miast...? I nieliczne patrole policji, w większości - piesze
Ech, się rozmarzyłem

A do tego - w rzeczonym okresie, prawo wyjazdu na ulice tylko po SJS I stopnia, przynajmniej.
Wyobrażacie sobie - te puste, białe ulice polskich miast...? I nieliczne patrole policji, w większości - piesze

Ech, się rozmarzyłem