rrosiak pisze:Chloru pisze:
Z drugiej strony 2880 na 1800 przy wielkości ekranu 15 cali też jest pozbawione sensu IMHO
Wychodzi ok. 225 pikseli/cal, w Sony ten stosunek to zaledwie 165.
Arno pisze:
13 jest w sumie rzeczą gorszą
Dla osób ceniących mobilność, raczej nie.
rrosiak, kurde, rozmawiajmy jak normalni ludzie.
Jasne, że jak jeżdże bardzo dużo to fajniej mieć w torbie MacAira żony. Ale się nie da. mam 15 cali.
niestety 15 jest jednym z rozsądniejszych wymiarów w mojej branży.
I chodzi o porównanie 15calowego maca z 15 calowym Vaio o tych samych aparametrach.Lub zbliżonych. SSD itepe....
w parametry techn nie wchodzę, bo mam je generalnie w dupie. prawdopodobnie mógłbym mieć komp dwa razy wolniejszy (macair jest właśnie wolniejszy) i żyłbym, bo nie gram. Ale teraz z protoolsami muszę mieć nieco mocy.
Za to do życia na codzień nawet wokniuejszy działa... ale jak ktoś musi mieć najszybszy, to ja pytam po co ci to?
Wolą mieć chłopaki informatycy PCty bo na tych ich uczyli, ależ bardzo proszę, ja nie mówię że one złe. Ja twierdzę≤ że dla ofiary losu, takiej jak ja, co to nawet nie rozróznia płyty głównej od usb ani firewalla od ekranu apple są przyjaźniejsze,
Nawet ktoś z fanatyków na gorze napisał, że samsung galaxy ma interfejs zrobiony przez cvoś tam coś tam... No bo tak jest.
PRZEJŚCIÓWKA do HDMI kosztuje około 50 złotych kupowałem sam to wiem