Konto usunięte pisze: Ciesz się, że Gośka tego nie przeczyta, bo wyglądałbyś jak Gretz na A-1....![]()
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Gdzie by nie pracował, to bardzo dobrze świadczy o Gośce.Bilex pisze:No nie pisz tak...nie wszyscy wiedzą gdzie pracujesz...Konto usunięte pisze: No i przyznasz, że Gośka się zna na rzeczy
No... i o Funkim, bo wie.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wielkie pozdro dla spotkanych dzisiaj Marka Rally, Yvonne, 5qry, Remka, Tomka_555, Solber_ga, Kuziego 69, Barbie, Małego5150, Ragi, Kornika i kogo tam jeszcze widziałem dzisiaj w Tychach 
Pozdrawiam srebrnego forka KOS...., który minął mnie znienacka
wczoraj, gdzieś w okolicach Suchej Beskidzkiej. Było mrygane
.
Nie nadążyłam za wami, bo jechałam z psem... oczywiście
Nie nadążyłam za wami, bo jechałam z psem... oczywiście
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Paweł_BB pisze:Wielkie pozdro dla spotkanych dzisiaj Marka Rally, Yvonne, 5qry, Remka, Tomka_555, Solber_ga, Kuziego 69, Barbie, Małego5150, Ragi, Kornika i kogo tam jeszcze widziałem dzisiaj w Tychach
Odpozdrawiam
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
WIdocznie za słabo jechałembarbie pisze:nie mogę Cię znaleźć na żadnym zdjęciu u siebie
No, dobrze zrobiliściemały 5150 pisze:OdpozdrawiamMiło było poznać. Dobrze, że wyłowiliśmy z Chlorem i z Barbie tego jedynego EVO ze świniaczem na lusterku
Aha, no to jeszcze pozdro dla Chloru
Po prostu było dużo czarnych misiów, więc nawet nie wiedziałam które mi lądują w kadrzePaweł_BB pisze:WIdocznie za słabo jechałembarbie pisze:nie mogę Cię znaleźć na żadnym zdjęciu u siebie![]()
Pozdrawiam srebrnego Forka wyjeżdżającego dzisiaj z wykopalisk przy ul. Kocjana w Warszawie.
W Wawie na sulejkowskiej stoi piękna czarna Impreza
może to ktoś z forum?
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Message to osa551
Czy jeździsz czarnym forkiem turbo? Wydaje mi się, że widziałem takiego przedwczoraj około 8:40 na skrzyżowaniu Czerniakowskiej i Gagarina stojącego na pole position w kierunku Wilanowa. 
Konto usunięte pisze:Message to osa551Czy jeździsz czarnym forkiem turbo? Wydaje mi się, że widziałem takiego przedwczoraj około 8:40 na skrzyżowaniu Czerniakowskiej i Gagarina stojącego na pole position w kierunku Wilanowa.
osa551 nie jestem, ale Ci odpowiem - nie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Bordowego oświniaczonego legacy z turbiną (chyba) spotkanego dziś na Dźwigowej w Wawie pozdrawiam. Kiwka była 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Nie miałem lornetki, ale zdaje się świnkę widzialem na lusterku. Pozdrawiam zatem serdecznie i szczerze, aczkolwiek z opóźnieniem.mały 5150 pisze:Konto usunięte pisze:Message to osa551Czy jeździsz czarnym forkiem turbo? Wydaje mi się, że widziałem takiego przedwczoraj około 8:40 na skrzyżowaniu Czerniakowskiej i Gagarina stojącego na pole position w kierunku Wilanowa.
osa551 nie jestem, ale Ci odpowiem - nie
Konto usunięte, ja też nie jestem osa551 ale Ci dopowiem, że jeździ forkiem nie czarnym i bez świnki. 
czarne jest piękne...
Jeżeli mówisz o okularach i nie zauważył, to nienajlepiej.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze:Pozdrawiam wszystkich, którzy uważają ten temat za bezsensowny.
Zaczepki szukasz?
FUX pisze:mały 5150, Jak tam na zimówkach sie jeździ?
Ja nie jeżdżę na zimówkach, jestem twardziel
Tere fere...
Foty Ci szpiedzy zrobili, jak na nowe alusy zalożyłeś...
Foty Ci szpiedzy zrobili, jak na nowe alusy zalożyłeś...
Dolce far niente