A ile kosztuje do Subaru?EterycznyŻołądź pisze: Podenerwuje użytkowników Subaru. Filtr przeciwpyłkowy: 30zł.![]()
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Też tak słyszałem, ale ja się nie znamEterycznyŻołądź pisze:Ponoć masz lepiej skręcające auto od Imprezy.

no tak trochę drożej, Bergen a ten z Nubiry nie pasujeBergen pisze:240....?

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mały 5150, nie bo on ma ścięty róg, a ten w Subaru jest prostokątny.
Ale i tak potaniały. Kiedyś w ASO do Subaru filtr przeciwpyłkowy kosztował 400 czy 450zł.
Ale i tak potaniały. Kiedyś w ASO do Subaru filtr przeciwpyłkowy kosztował 400 czy 450zł.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
o ile pamietam cos kolo 600. byla jakas zadyma na kropce pare lat temu.EterycznyŻołądź pisze: 400 czy 450zł.![]()
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Do Legaca można włożyć jakiś inny za grosze. U E12 podpasowali mi z jakiegoś Hyundaia.remek pisze: o ile pamietam cos kolo 600. byla jakas zadyma na kropce pare lat temu.
Do Imprezy też na pewno coś przypasi.
Przypasić coś pewnie przypasi, ale po co płacić mniej jak można więcej?Godlik pisze:Do Imprezy też na pewno coś przypasi.

I można zostać kawiorem?barbie pisze: Przypasić coś pewnie przypasi, ale po co płacić mniej jak można więcej?![]()
![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: Godlik napisał(a):Do Imprezy też na pewno coś przypasi.
Przypasić coś pewnie przypasi, ale po co płacić mniej jak można więcej?![]()
![]()
Po co masz jeść obiad/kolację sama (z kotem?) skoro możesz mnie zaprosić do jakiejś dobrej knajpy.

Bo woli interesujace towarzystwo?EterycznyŻołądź pisze:barbie pisze: Godlik napisał(a):Do Imprezy też na pewno coś przypasi.
Przypasić coś pewnie przypasi, ale po co płacić mniej jak można więcej?![]()
![]()
Po co masz jeść obiad/kolację sama (z kotem?) skoro możesz mnie zaprosić do jakiejś dobrej knajpy.
g.
Kumpela pożyczyła mi quada. Chyba coraz bardziej zaczynam chorować żeby sobie kupić. W błocie pod kolana, a on idzie jak wściekły
Na drodze też ładnie idzie.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Znaczy że co, że mamy coś wspólnego?Konto usunięte pisze: radekk, przewodniczący Jarosław Kaczyński, też podobno zachorował![]()

tutaj piekny dzien, slonce, wiaterek, bieganie, basen na dachu, zakupy, spacerek, i tylko gdzies w tle: po poludniu do nocy zapierd w studio. Po poludniu do nocy zapierd w studio...
I wtedy telefon: artysta- gwiazdor przesunal na 7 wieczor. Od siodmej do rana w studio, od siodmej do rana w studio.
A rano bieganie, basen, zakupy, kupka, siusiu, spacerek...
Ale piekny dzien, slonce, wiaterek, basen na dachu...
I wtedy telefon: artysta- gwiazdor przesunal na 7 wieczor. Od siodmej do rana w studio, od siodmej do rana w studio.
A rano bieganie, basen, zakupy, kupka, siusiu, spacerek...
Ale piekny dzien, slonce, wiaterek, basen na dachu...
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Ja kupuję do mojego zdechlaka zamiennik Filtrona za jakieś 50 zł. i żyjęmały 5150 pisze:A ile kosztuje do Subaru?EterycznyŻołądź pisze: Podenerwuje użytkowników Subaru. Filtr przeciwpyłkowy: 30zł.![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
jadę 20 na godzinę - turlam sie do świateł, telefon dzwoni, odebrałem i gadam kończąc się turlać spojżałem w lewo a tu radyjowóz
a w środku dwóch i obaj kiwka ale taka jakby nieprzyjazna połączona a poszukiwaniem miejsca na zaparkowanie dwóch samochodów, skończyłem rozmowę szybciutko odkreciłem szybkę i powiedziałem sorry, dziekuję (prawi jak w windzie
) na co wadza sie uśmiechnęła pokręciła głową i pojechała
pozdrawiam tych Panów

pozdrawiam tych Panów

a ja mam nowego Sralucha 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Po pół roku błąkania się pomiędzy kontynentami, odnalazła się paczka z iPhonem. Normalnie na poczcie - nie do wiary :)
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
devlin pisze: Po pół roku błąkania się pomiędzy kontynentami, odnalazła się paczka z iPhonem. Normalnie na poczcie - nie do wiary :)
Kocie, ona tam po prostu była

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Mówiłemzagatka pisze:a ja mam nowego Sralucha

"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Dłubię to, dłubię tam to. :)
devlin pisze: Normalnie na poczcie - nie do wiary :)
znowu podałes zły adres i facet musiał się chwalic, że na poczcie pracuje

hogi, ankieta w Twojej sprawie jest na .

esilon pisze: znowu podałes zły adres i facet musiał się chwalic, że na poczcie pracuje![]()
Nie, to znacznie bardziej skomplikowana historia

http://wwojnar.com/
???esilon pisze: hogi, ankieta w Twojej sprawie jest na .![]()

Dawno tam nie zaglądałem, odpisuję tylko na PW.
Doradca Finansowy