nie znam isf300 .. poza tym wszystko po 2012 od lexa jest paskudne w srodku.. deska z corolli hybrid fuj..busik pisze: greg chcesz więcej wrażeń - weź ISF 300 - 3 litrowa v6 lepiej brzmi
no wlasnie.. IS-F z v8 kosztuje 3.4 wiecej ... dziesiecioletnie auto za 130 k pln na trzy miesiace w roku.. hmm..
moj rozsadny budzet na dupowoz zimowy to max 10k€ i nie chce go przekraczac. Znam milion innych sposobow wydania kasy ;) nie sztuka pojsc i wydac, chce znalezc cos fajnego bez ogromnej utraty wartosci. zostawil bym forka, gdyby nie ten glupawy naped na przod przy automacie.. przeszkadzalo mi to. Forek xt w manualu w zasadzie zalatwial by temat, ale z drugiej strony chce jeszcze poszukac i pobawic sie innymi opcjami... w najgorszym wypadku zawsze moge wynajac na zime nowa trojke w benzynie, ale tu zakonczylo by sie gonienie kroliczka.. a tego nie chcemy, right? ;)
esilon pisze: Gregu, cos na długie wieczory zimowe w garażu http://classiccars4you.com/samochody.html?cat=1
ja juz jadna rare campingowa do dbania mam ;) to drugie ma jezdzic nie stac, poza tym dobrze wiesz, ze nie mam garazu