doooobra doooobraArti pisze: Tylko nie stary.![]()
Coś niedobrego
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Coś niedobrego
ARTI mlody tym gorzej,bo nic nie rokuje zmian na lepsze,i juz całe życie bedziesz gupi...
...tak serio sama nie wiem o co chodzi w tym co napisałam.
...tak serio sama nie wiem o co chodzi w tym co napisałam.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No głupi, głupi.
Wyjechałem dzisiaj na miasto GTkiem, pierwszy raz od dwóch tygodni. Pogoda klara, mały ruch, elegancko. Stoję sobie na światłach w pierwszej linii a tu, bach, podjeżdża ktoś na motorze i wbija przede mnie. Przyglądam się: dupa.
Dżizas i to jaka.
Figura 10/10, strój obcisły ale na szczęście nie jakiś fetysz skórzany, włos długi, blond, rozwiany fest, motor nie jakaś popierdółka tylko czarna R6.
Poczułem mrowienie (
). Oglądam maszynerię i widzę, że blacha z rejestracją z tyłu oberwała się na jednej śrubie i zahacza o koło. Nosz kurwa idealna wręcz sposobność żeby zagadać myślę sobie i poinformować ją tym fakcie. Podjeżdzam więc kawałek do przodu żeby się przyjrzeć dodając delikatnie gazu po czym laska robi konkret przegazówkę widząc mnie w lusterku. Podjeżdżam dalej, laska się obraca, uśmiecha i kiwając głową pokazuje na światła. Rozumiem, ok, będzie wiocha myślę ale co mi tam. Zielone, pełny but z czterech łap, ona też tyle, że z jednej. Oczywiście została daleko z tyłu. Ale nic, podjeżdża obok mnie.
-Eeee, ile to ma koni?
-Nie wiem dokładnie ale gdzieś 270 będzie ich.
-Ile?
-No byłoby więcej ale skrzynia by nie wytrzymała.
Zielone. Znowu but ze świateł i znowu ona daleko z tyłu, zwłaszcza, że po drodze był zakręt.
-Ale to zapierdala, fajny wóz.
-Dzięki.
-A ile momentu?
-Eeee, hmmmm, nie wiem (jak można qrwa nie wiedzieć ile własne auto ma momentu
)
Zielone. Ogień. Znowu spotykamy się na światłach i znowu jakaś tam gadka. Skomplementowałem rumaka i jeźdźca. I znowu ruszamy.
I jak ja, kurwa, słysząc jakim zalotnym głosem się ona do mnie odzywa, jak układa pośladki na tym motorze stojąc metr przed moim autem, jak się uśmiecha, jak poprawia włosy, jak zapieprza na tej R6-ce mogłem na następnym skrzyżowaniu skręcić w inną ulicę niż ona. Co za pipa ze mnie.

Wyjechałem dzisiaj na miasto GTkiem, pierwszy raz od dwóch tygodni. Pogoda klara, mały ruch, elegancko. Stoję sobie na światłach w pierwszej linii a tu, bach, podjeżdża ktoś na motorze i wbija przede mnie. Przyglądam się: dupa.

-Eeee, ile to ma koni?
-Nie wiem dokładnie ale gdzieś 270 będzie ich.
-Ile?

-No byłoby więcej ale skrzynia by nie wytrzymała.

Zielone. Znowu but ze świateł i znowu ona daleko z tyłu, zwłaszcza, że po drodze był zakręt.
-Ale to zapierdala, fajny wóz.
-Dzięki.
-A ile momentu?
-Eeee, hmmmm, nie wiem (jak można qrwa nie wiedzieć ile własne auto ma momentu

Zielone. Ogień. Znowu spotykamy się na światłach i znowu jakaś tam gadka. Skomplementowałem rumaka i jeźdźca. I znowu ruszamy.
I jak ja, kurwa, słysząc jakim zalotnym głosem się ona do mnie odzywa, jak układa pośladki na tym motorze stojąc metr przed moim autem, jak się uśmiecha, jak poprawia włosy, jak zapieprza na tej R6-ce mogłem na następnym skrzyżowaniu skręcić w inną ulicę niż ona. Co za pipa ze mnie.

- KonSTi
- 3 gwiazdki
Durnyś ! 

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Jak można nie wiedzieć ile się ma niutonomomentówKonSTi pisze:Durnyś !

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Arti, Ty wiesz, że teraz zamiast pisać tu głupoty mogłeś zapinać trzymając w ręku wiecheć blond włosów 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ale z Ciebie pierdołaArti pisze:
-A ile momentu?
-Eeee, hmmmm, nie wiem (jak można qrwa nie wiedzieć ile własne auto ma momentu)

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Arti pisze: I jak ja, kurwa, słysząc jakim zalotnym głosem się ona do mnie odzywa, jak układa pośladki na tym motorze stojąc metr przed moim autem, jak się uśmiecha, jak poprawia włosy, jak zapieprza na tej R6-ce mogłem na następnym skrzyżowaniu skręcić w inną ulicę niż ona. Co za pipa ze mnie.
Oj tam pipa od razu. Miałeś ważniejsze sprawy na głowie, ponieważ :
Arti pisze: na następnym skrzyżowaniu skręcić w inną ulicę niż ona.
To się trzyma kupy.

Pozdrawiam Arturze
Grzegorz
Brak podpisu.
ALE WSTYD!!!! lepiej się samoukaraj publicznie na forum bo inaczej czeka Cię lincz... nie no jak można??So What! pisze:Ale z Ciebie pierdołaArti pisze:
-A ile momentu?
-Eeee, hmmmm, nie wiem (jak można qrwa nie wiedzieć ile własne auto ma momentu)

Arti, no to cię stary tak zahipnotyzowała żeś normalnie zdurniał

dzwoń do Marka co by nie było przypału następnym razem

dzwoń do Marka co by nie było przypału następnym razem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
- KonSTi
- 3 gwiazdki
nie chlor nie o to chodzi, znaczy sie to też, ale właśnie mógłby spawać, a nie smęcić na forum.Chloru pisze: Jak można nie wiedzieć ile się ma niutonomomentów

O mały o tym samym pomyślał, nie zauważyłam.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Arti pisze: I jak ja, kurwa, słysząc jakim zalotnym głosem się ona do mnie odzywa, jak układa pośladki na tym motorze stojąc metr przed moim autem, jak się uśmiecha, jak poprawia włosy, jak zapieprza na tej R6-ce mogłem na następnym skrzyżowaniu skręcić w inną ulicę niż ona. Co za pipa ze mnie.![]()
![]()
Eeee tam, to po prostu nie była TA. Podobnie jak ta z pociągu

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Tak, ja wiem.mały 5150 pisze: Arti, Ty wiesz, że teraz zamiast pisać tu głupoty mogłeś zapinać trzymając w ręku wiecheć blond włosów

A tak btw to nie moja nieznajomość momentu obrotowego jest tutaj meritum tej rozpaczy!

- KonSTi
- 3 gwiazdki
Pechowy głupiec, piorunująco złe połączenie 
Wiemy Arti twojewłaśnieniedymanieblondynkizmotoru jest tu głównym tematem. I To jest złe, bardzo złe.

Wiemy Arti twojewłaśnieniedymanieblondynkizmotoru jest tu głównym tematem. I To jest złe, bardzo złe.

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Arti!
Jedno, co Cię w tej sytuacji może uratować, to pokuta.
Mianowicie, krąż po okolicy i się rozglądaj, aż...
...aż sobie przypomnisz, ile masz tych niutonometrów!!!
Jedno, co Cię w tej sytuacji może uratować, to pokuta.
Mianowicie, krąż po okolicy i się rozglądaj, aż...
...aż sobie przypomnisz, ile masz tych niutonometrów!!!

Arti, a zdjęła kask?
nie?
no to się nie martw. albo raczej... masz taaakie pole do usprawiedliwień
wiesz jak to jest, w skórze i w kasku.. wszystkie koty są czarne
edit:
co do dłuuugich blond włosów: google "treska"
nie?
no to się nie martw. albo raczej... masz taaakie pole do usprawiedliwień

wiesz jak to jest, w skórze i w kasku.. wszystkie koty są czarne

edit:
co do dłuuugich blond włosów: google "treska"

Ostatnio zmieniony 18 sie 2011, o 22:34 przez damaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
A Ci tylko spawają, targają blond grzywy i ujeżdżają... Co to kurna jest, Wielka Pardubickas Forum czy jak ?
Dobrze żeś Artek zrobił, cienka była jak ta klawiatura, która...właśnie ujeżdżasz
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Ti ile masz tych niutków w końcu ?

PS2. Jak damaź zapytał o ten zdjęty kask, to ja sobie o spodniach pomyślałem. Widziałem już kiedyś, na filmie przyrodniczym, jak Pani zdjęła spodnie a tam.... o kurnia nie mogę nawet tego wymówić

Dobrze żeś Artek zrobił, cienka była jak ta klawiatura, która...właśnie ujeżdżasz

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Ti ile masz tych niutków w końcu ?

PS2. Jak damaź zapytał o ten zdjęty kask, to ja sobie o spodniach pomyślałem. Widziałem już kiedyś, na filmie przyrodniczym, jak Pani zdjęła spodnie a tam.... o kurnia nie mogę nawet tego wymówić

Ostatnio zmieniony 18 sie 2011, o 22:36 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Moniqa bez Hansa to już nie ta sama Moniqa.
Arti, trzeba było policzyć na palcach ten moment... masz zadanie domowe, na długie samotne wieczory.

Arti, trzeba było policzyć na palcach ten moment... masz zadanie domowe, na długie samotne wieczory.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
j33mbo pisze: Arti, ty pizdo!
Właśnie chodzi o to, że "pizdo" wcale nie jest pewne. W naszych czasach

Brak podpisu.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Może chociaż ładniejszaKonto usunięte pisze:
Eeee tam, to po prostu nie była TA. Podobnie jak ta z pociągu![]()