Kruszyn,Kruszyn pisze:Kryzys jest trzeba coś oszczędnego kupić a nie subaru z wiatrakiem
oszczędni najczęściej wybierają diesle...
o, tutaj znalazłem takiego w sam raz:
http://otomoto.pl/dodge-ram-2500-diesel ... 60525.html

Kruszyn,Kruszyn pisze:Kryzys jest trzeba coś oszczędnego kupić a nie subaru z wiatrakiem
Darłaby później ryja że jej niewygodnie było
A gdzie Ty w tej Niemcowni tyle jeździsz?gregski pisze: Za to kopanie SUVow premium na autostradzie pow 240 kmh bezcenne ...
gregski pisze: kopanie SUVow premium na autostradzie pow 240 kmh bezcenne ...
Nienooo, obaj macie fajne auta i szacun na dzielni, ale i tak najfajniejsze auto to jednak ma teraz Anonymous - moim skromnym zdaniem, rzecz jasnaFUX pisze: jazda ponad 3 t. szafą w okolicach 170-180 wystarcza.
Respekt kierowców w plaskaczach, (...) jest wielki.
O posiadaczach kadetów i calibr (...)nie piszę, bo nie ma o czym.
Przez grzeczność nie zaprotestuję.WiS pisze:Nienooo, obaj macie fajne auta i szacun na dzielni, ale i tak najfajniejsze auto to jednak ma teraz Anonymous - moim skromnym zdaniem, rzecz jasna
gregski pisze: Przejedz sie 350km z Lodzi nad Baltyk - polowa drogi to juz autobahna ;)
prawda, maksymalna prędkość na niemieckiej autostradzie niepowodująca zawału serca to 180 km/h, mówie o dłuższym dystansie,powyżej 180 wzmozona jeszcze bardziej koncentracja oraz początek tunelowego wizenia:) mocno wpływają na zmęczenieFUX pisze: 150-170 styka w zupełności.
Względna sprawa.esilon pisze:prawda, maksymalna prędkość na niemieckiej autostradzie niepowodująca zawału serca to 180 km/h, mówie o dłuższym dystansie,powyżej 180 wzmożona jeszcze bardziej koncentracja oraz początek tunelowego widzenia:) mocno wpływają na zmęczenieFUX pisze: 150-170 styka w zupełności.
Ja z Toba także.Arno pisze: FUX, ja się z Tobą nie zgadzam.
FUX pisze: gregski, rzeczoną trasą jechaliśmy w co dzień; weekendu koło Monachium nie liczę.
Zawsze mógłbym kupić plaskacza na trasę i np. defa do objeżdżania pól, tylko gdzie ten szpej cały trzymać?
Autobanami to akurat jeżdżę rzadko, a te 150-170 styka w zupełności.
FUX pisze: Ty DOSTAŁEŚ auto w jakimś budżecie i z tego, co pamiętam, to wybór miałeś okrojony
Nie, ma najlepsze auto na Świecie; służbowe...gregski pisze: myslisz, ze wygral to auto w totka?
gregski pisze: dyskoteka z tego co piszesz wydaje sie byc samochodem posiadacza ziemnskiego idealnym..
FUX pisze: Stąd był wybór na 4x4 i wysoki zawias.
To zdaje sie najlepszy wybor w takim razie.. Do tego ladny bardzo.FUX pisze:Nie, ma najlepsze auto na Świecie; służbowe...gregski pisze: myslisz, ze wygral to auto w totka?![]()
Zresztą jeszcze paru na Forum ma, za którego eksploatacje nie płaci.gregski pisze: dyskoteka z tego co piszesz wydaje sie byc samochodem posiadacza ziemnskiego idealnym..
Także nim nie jestem; mam robotę, która wymaga pojeżdżenia po polach i innych wertepach.
Stąd był wybór na 4x4 i wysoki zawias.
Pelikan!Лукашэнка pisze:Przez grzeczność nie zaprotestuję.WiS pisze:Nienooo, obaj macie fajne auta i szacun na dzielni, ale i tak najfajniejsze auto to jednak ma teraz Anonymous - moim skromnym zdaniem, rzecz jasna![]()
Przy wszystkich zaletach pozostałych tu zachwalanych furek, tylko moja ma wentylowane fotele, co jest szczegónie miłe przy obecnej pogodzie.
Chloru pisze:Pelikan!
Лукашэнка pisze: więc zależny mi również, żeby nie wychodzić z auta z koszulą przyklejoną do pleców.
ja to dodatkowo klękam.FUX pisze: Respekt kierowców w plaskaczach, którzy zwijają się z lewego pasa, widząc w lusterku maskę disco na wysokości swojego dachu, jest wielki.