Cholernie mi przykroBilex pisze:W sobotę, po 14 latach razem, pożegnaliśmy kota.
Dzisiaj opuścił nas sznaucer... Był z nami 10 lat...
Kurwa mać.
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Bilex, my to się boimy tej chwili. Pies duży, wybiegany co prawda, ale im większy tym sam wiesz jak jest...
Często bardzo pomaga szczeniaczek w domu.
Często bardzo pomaga szczeniaczek w domu.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Bilex, strasznie mi przykro

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Sam mam Psa ponad Psy, doskonałe to zwierze jest, kocham go jak przyjaciela najlepszego, albo Żonę, ale czy aby nie przesadzamy i sztucznie ( bo to udawane kondolencje) nie schylamy się nad losem czworonogów naszych ? Wszak ewolucja dała im jakis czas życia, motyle żyją krócej, a nikt ich nie żaluje ?
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Bilex, szczere kondolencje. Wiem jak to potrafi boleć.
Motyle nie zostają członkami naszej rodziny. Naszymi najlepszymi przyjaciółmi.
LouCyphre pisze: motyle żyją krócej, a nikt ich nie żaluje ?
Motyle nie zostają członkami naszej rodziny. Naszymi najlepszymi przyjaciółmi.
Dzięki za ciepłe słowa.
A propos propozycji Arno - to zaczęliśmy od szukania kota (bo nikt się nie spodziewał, że pies podąży jego śladem...
)
Mamy już coś na oku, oglądaliśmy nawet dziś. Może w przyszłym tygodniu będziemy mogli się zająć czymś co trochę odwróci nasze myśli od tego co się stało...
A propos propozycji Arno - to zaczęliśmy od szukania kota (bo nikt się nie spodziewał, że pies podąży jego śladem...
Mamy już coś na oku, oglądaliśmy nawet dziś. Może w przyszłym tygodniu będziemy mogli się zająć czymś co trochę odwróci nasze myśli od tego co się stało...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Mnie 5 lat temu pstryknęło w Berlinie za nieznaczne przekroczenie (jakieś 60 na 40) i nigdy nic nie przyszło. Możesz mieć nadziejęGrzegorz pisze:Przekroczyłem prędkość w Niemczech w mieście i zostałem zfotografowany przez fotoradar. Czy ktoś dostał już z zagranicy mandat i jeśli to czy punkty też odpisują ? Aha, prowadziłem nie swój samochód.
Bilex, aż mam wyrzut sumienia, że nie tak dawno wykrakałam. Bardzo mi przykro. Szybko szczeniaka - i dla Was i dla osamotnionego ostatniego czworonoga. Jemu też zepsuło się stado
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Sznaucer to najmądrzejszy i najodważniejszy pies jakiego miałem w życiu.Współczuję.Gdybyś jednak brał psa to weź inną rasę.Inaczej cały czas będziesz porównywał do poprzednika.
Pamietajmy o Wołyniu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
stefanekmac pisze: Gdybyś jednak brał psa to weź inną rasę.
Kto raz wejdzie w te kochane sznauce ten sam z siebie, nigdy nie wejdzie w nic innego. Bilex bierz sunię, one są najkochańsze
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Bilex, trzymaj się chłopie! będzie dobrze!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kurcze, pusto tak w domu jakoś.
Bullitt zagubiony, bo stracił przewodnika.
Nie wie, że teraz on powinien szczekać jak ktoś dzwoni do drzwi i że może wyjść pierwszy jak go wypuszczam.
Bullitt zagubiony, bo stracił przewodnika.
Nie wie, że teraz on powinien szczekać jak ktoś dzwoni do drzwi i że może wyjść pierwszy jak go wypuszczam.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Bilex, trzymaj się chłopie.
A to 2 km od mojego domu, szok. Prosta droga z dwoma łukami.
http://tvsudecka.pl/material/video/6764
A to 2 km od mojego domu, szok. Prosta droga z dwoma łukami.
http://tvsudecka.pl/material/video/6764

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
i to wcale nie jakimiś bardzo wymagającymiArti pisze: Prosta droga z dwoma łukami.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Alan, Alan, Alan!, Arti,
kurna, jak wczoraj (czy dziś rano, bo już nie pamiętam) usłyszałem tę wiadomość, to przyznam się, że trochę zadrżałem...czy to nie ktoś z "naszych" ? Brrr, fatalne uczucie
Lucek, mnie dziś uspokoił, że nie, że na pewno nie.
Pozdrawiam
Grzegorz
kurna, jak wczoraj (czy dziś rano, bo już nie pamiętam) usłyszałem tę wiadomość, to przyznam się, że trochę zadrżałem...czy to nie ktoś z "naszych" ? Brrr, fatalne uczucie
Lucek, mnie dziś uspokoił, że nie, że na pewno nie.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jedyne wyjście, bo jadąc nawet w miarę szybko* ciężko tam nie trafić.Arti pisze: Alan, Alan, Alan!, pewnie napędzili się potężnie od Ostroszowic.
*biorąc pod uwagę taką Astrę.
Arti pisze: pewnie napędzili się potężnie od Ostroszowic.
chyba głównym powodem było to:
Nikt nie posiadał uprawnień do kierowania pojazdem.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Uprawnienia dają nieśmiertelność ?eMTi pisze:...
chyba głównym powodem było to:
Nikt nie posiadał uprawnień do kierowania pojazdem.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
prawdopodobieństwo, że ktoś bez papierów ma duże doświadczenie i jakiś rozsądek w głowie co do jazdy jest doprawdy olbrzymie