Kolejne sugestie prawidłowych odpowiedzi będą komisyjnie rozpatrzone.
W kawałkach.gruby pisze:Czy dzdzownice jedza zoledzie?
g.
To mi nie wygląda na Garmina, więc nie wiem czy Gal podoła analizie.So What! pisze:PS Zastanawiał się ktoś, po co temu Żołędziu antenka na górze. Jakiś GPS, czy coś. Trzeba spytać Gala
Ja myślę, że mają szansę na spotkanie dużo wcześniej, gdy staną się żołędziami upadłymi.Fido pisze:Żołędzie dowiadują się o dżdżownicach gdy stają się dębami
O.. i przez So What!a zaraz mnie zaszyją. Całe szczęście, esperal został zdelegalizowany.devlin pisze:Dżizas. A co na to ustawa o zapobieganiu alkoholizmowi?
Tak mi przykro, że zmusiłem Cię do wysiłku intelektualnego. Nie takie były moje intencjevibowit pisze: Zadałem sobie masę trudu, by:
- po pierwsze znaleźć opcję zakładania ankiety,
- po wtóre zastosować się do zasad obowiązujących ankiety na tym Forum,
O tej porze zalewa robakadevlin pisze: Dżizas. A co na to ustawa o zapobieganiu alkoholizmowi?
Masz zły wpływ na ludzi. Niuniek zmienił się w mola książkowego, teraz tutaj takie historie.So What! pisze:Tak mi przykro, że zmusiłem Cię do wysiłku intelektualnego. Nie takie były moje intencje![]()
vibowit pisze: - po wtóre zastosować się do zasad dotyczących ankiet na tym Forum,
So What! pisze: Żołądź forumowy na ten przykład im mniej wie tym, więcej pisze. W pewnym momencie przechodzi na PW.
A co było pierwsze? żołądź czy dżdżownica ?
O żołądziach, ze szczególnym uwzględnieniem eterycznychpiotruś pisze:A co było pierwsze? żołądź czy dżdżownica ?
A Wy tutaj, Panowie o żołędziach, czy żołądziach piszecie