Kto to tutaj ma ten hotel w Zakopane?
Kto to tutaj ma ten hotel w Zakopane?
Czesc.
Wybieram sie do zakopanego i nie pamientam czy to tutaj czy na kropce jest wlascicel hotelu w Zakopanym. Jak go znacie, morzecie podac jego imie tutaj? Dziekuje bardzo.
Wybieram sie do zakopanego i nie pamientam czy to tutaj czy na kropce jest wlascicel hotelu w Zakopanym. Jak go znacie, morzecie podac jego imie tutaj? Dziekuje bardzo.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Kto to tutaj ma ten hotel w Zakopane?
scrmnwrx, chodzi Ci o Nosalowy Dwór?
Pierwsze słyszę, żeby właściciel był aktywny na Forum Subaru, czy też forum SIP.
Pierwsze słyszę, żeby właściciel był aktywny na Forum Subaru, czy też forum SIP.
Morze nie wlascicleme, ale jakis pracownik. To morze bylo na kropce.
Dzieki. :)
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
-
kacy
- 1 gwiazdka
- Auto: WRX MY03 Wagon ( mniejszych kombi chyba nie produkują :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
scrmnwrx pisze:Morze nie wlascicleme, ale jakis pracownik. To morze bylo na kropce.
tego pewnie szukasz

http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... jak-gdzie/
- So What!
- 6 gwiazdek
To w końcu góry, czy morzescrmnwrx pisze:
Morze nie wlascicleme, ale jakis pracownik. To morze bylo na kropce.

- So What!
- 6 gwiazdek
WOW, bardzo ambitnieFUX pisze:
Ani to, ani to; Krupówki...![]()

O nasz hamerykanim się odnalazł ,jak Ci sie podoba w Polsce

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Dziekuje za odpowiedzi. Napisalem na PM do tych ludzi.
Kruszyn... wszystko jest tutaj OK ale nie wiem czy ja sie przyzwyczaje tutaj. Narazie tensknie za stanami bardzo. A czemu sie muwi "hamerykanin"? Narazie rozmyslam co z robic z Subaru bo kilka innych aut mi w pada na oko. :)
Kruszyn... wszystko jest tutaj OK ale nie wiem czy ja sie przyzwyczaje tutaj. Narazie tensknie za stanami bardzo. A czemu sie muwi "hamerykanin"? Narazie rozmyslam co z robic z Subaru bo kilka innych aut mi w pada na oko. :)
Zadzwoń najlepiej pod podany numer telefonu z ogloszenia, bo Jasiek rzadko zagląda ostatnio na forum a przez słuchaweczkę ustalisz wszystko co i jakscrmnwrx pisze:Dziekuje za odpowiedzi. Napisalem na PM do tych ludzi.
http://www.mati.com.pl/apartamenty_centrum/
p.s- polecam miejscówkę, bo w samym centrum z parkingiem i przystępną kasiorkę

Tylko wspomagamy scrmnwrx żeby nie tęsknił za stanami...szycha pisze:Kurde chyba już gdzieś widziałem ten temat

:)