Forumowicze na Start

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Forumowicze na Start

Post 14 sty 2013, o 14:00

Pomyślałem ,że przyda sie taki wątek co byśmy się nie "tułali" po wszystkich wątkach z naszymi opowieściami z różnych zawodów w jakich coraz większa rzesza forumowiczów bierze udział.
Dodajemy tu terminy zapowiadanych imprez i relacje z nich oraz dyskusje :-)

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

TomekSliwa
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6

Re: Forumowicze na Start

Post 15 sty 2013, o 00:25

Ja zacznę. Zlałem wszystkie efki moim wolnossakiem na 1 rundzie WLTA we Wrocku w sobotę 12.01.2013. Jestem z siebie dumny :)

Śnieg, lód i trudne warunki nieznacznie mi pomogły :lol:

Dla klatkowiczów zapowiada się mega fajna impreza w Walimiu 20 stycznia. Będzie patelnia a śniegu tez tam nie brakuje. Ktoś z forum startuje?

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 15 sty 2013, o 00:30

ja z jonesemB i pas_ti z żemolem złomkiem ;-)
wczoraj byliśmy trasę opisać i jest fajjjnie oby jeszcze dosypało :mrgreen:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 15 sty 2013, o 02:16

burat, wiesz jak mówią: "great minds think alike" :-) to może jednak już wszystko zostawić w "moim" wątku? No chyba, że np. ten zostawimy na imprezy bardziej z Twojej okolicy, czyli kamionki, walim itp? Jak myślisz?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 15 sty 2013, o 02:26

eMTi, nie ma sensu dublować ;-) zostawimy twój chyba :-> ale tytuł możesz skrócić :evilgrin:

danikl
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
Polubił: 102 razy
Polubione posty: 168 razy

Post 15 sty 2013, o 02:42

Eee może zostawcie ten wątek, nie wszyscy mogą startować (upalać) na dolnym śląsku.
Mnie kusi ta impreza
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... -27012013/

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 15 sty 2013, o 02:53

danikl, no założenie miałem ogólnokrajowe ;-) a co do tej imprezki to jak by było bliżej to z chęcią bym po takim jeziorku zamarzniętym poszalał :mrgreen:

pas_ti
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik

Post 15 sty 2013, o 07:34

hehe potwierdzam start 20.01.2013 razem z żemolem w "Walimskiej Zimówce" :mrgreen: właśnie wpisali nas na oficjalną listę z nr 72. To będzie nasz wspólny debiut tzn. mój, żemol -a i "złomka". Trzymajcie kciuki :thumb:

eMTi
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: zaturbione, wymarzone
Polubione posty: 1 raz

Post 15 sty 2013, o 11:26

dobra, możemy i tak zrobić - ten będzie worldwide 8-) Tak więc burat, jak tam wolisz - możemy wrzucać też cały dolny śląsk do mojego, albo trzymać tutaj... Choć wg mnie aktywni forumowicze, którzy latają na zawodach (nie licząc zofiji) są raczej z DŚ.. ;-)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

ODPOWIEDZ