Pilna pomoc w Warszawie
Pilna pomoc w Warszawie
kupiłem od gościa felgi w Warszawie do poldolota i facet ma problem z przesłaniem ich bo cośtam cośtam (info na PW) ogólnie trochę kolo kręci ,miał przesłać za pobraniem ,ale....no i potrzebował bym aby ktoś uprzejmy się może z gościem spotkał i zobaczył czy on to wogóle ma ,a najlepiej odebrał je od niego bo nie chcę zostać bez kasy i kół
a sezon się zbliża anywan

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
Re: Pilna pomoc w Warszawie
burat, jakiś namiar na gościa, gdzie w Warszawie mają być te felgi? No i w końcu kupiłeś je za pobraniem czy puściłeś już przelew?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, kupiłem za pobraniem ,kasy nie puściłem
Lewartowskiego Warszawa taki mam namiar z allegro ale jak coś to zadzwonię może on będzie mógł gdzieś je dowieść
Lewartowskiego Warszawa taki mam namiar z allegro ale jak coś to zadzwonię może on będzie mógł gdzieś je dowieść
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, może Cię ktoś przelicytował pod stołem o 10 złotych 
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol, musiał by o więcej bo jak by to o 10 zł chodziło to bym się nie wygłupiał
ale to jest jedna z opcji jaką trochę podejrzewam 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Konto usunięte,
PW
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
oby nie ale kto wie 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Praktycznie na Lewartowskiego będziemy na święta. Gdyby coś trzeba załatwić, albo zabrać felgi (mógłbym na Elmot je przywieźć), to daj znać.burat pisze: Lewartowskiego Warszawa taki mam namiar z allegro ale jak coś to zadzwonię może on będzie mógł gdzieś je dowieść
wielkie dzięki dla wszystkich
naprawdę szybka akcja i można na was polegać ,jak widać po raz kolejny raz się to potwierdza

No i co kupione
czy to było ucho 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, jutro bendziem wiedzieć wszystko 
jakby było na ostro to dzwońcie, zawsze mam szpadel w aucie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Znam taką polankę w Kampinosie...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
dziękować pany
zobaczymy jak sprawa się jutro potoczy
oby pozytywnie 
burat, obyś nie musiał potem kolegom wysyłać paczek na jakiś "obóz wędrowny po Bieszczadach" 
Re:
strach się bać, jak ten zlot w WWA, będzie wyglądał tak:burat pisze:W tej kwestii jestem w stanie coś zaradzić jak będzie trzeba
przeróbka cytatu z psów 2Konto usunięte: O Jezu, o Jezu, Jezu, co teraz zrobimy?
Bilex: Zakopiemy ich.
Konto usunięte: Oszalałeś, Bilex?!
Bilex: A co, chciałeś ich podwieźć do autobusu?
Burat: Nie pozwolę ich pozabijać. Co z wami jest?! Kurwa, no, oprzytomnijcie!
inquiz: A kto mówi o zabijaniu? Zakopiemy ich żywcem.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
He,he Barthol, super 
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Barthol, brawo super 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa