Zamiar kupna FORESTERA! Pomocy!

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
czmiel
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Zamiar kupna FORESTERA! Pomocy!

Post 31 mar 2013, o 19:38

Witam jestem nowy na forum.
Przymierzam się do kupna forestera 2,0 bi-fuel interesuje mnie ten konkretny egzemplarz http://otomoto.pl/subaru-forester-2-0x- ... 66492.html
może coś ktoś na jego temat powiedzieć? A może ma cie kogoś kto chce sprzedać takie auto rocznik min 03 max 05 do 26 tys.?
Czy jest możliwe znalezienie takiego auto w podobnej cenie ale z wolnossącym silnikiem 2,5 w manualu?
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam Kuba! :)

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Re: Zamiar kupna FORESTERA! Pomocy!

Post 31 mar 2013, o 19:59

czmiel, od takich pytań jest odpowiedni dział :idea: czy to takie trudne poszperać troszeczkę :cofee:

niuniek
4 gwiazdki
Auto: impka

Post 31 mar 2013, o 20:17

piter 35, zupa była za słona :?: :lol:
Obrazek

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 2 razy

Post 31 mar 2013, o 20:37

czmiel pisze: Czy jest możliwe znalezienie takiego auto w podobnej cenie ale z wolnossącym silnikiem 2,5 w manualu?
Teoretycznie tak, w praktyce - wątpię.
2.5 były tylko w wersji amerykanskiej.
Piter 35 pisze: czy to takie trudne poszperać
Najwyraźniej 8-)

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 31 mar 2013, o 21:13

niuniek pisze:piter 35, zupa była za słona :?: :lol:
Niuniuś , lekko mi sie ulewa z tego lenistwa Nowych Forumowiczów , byle po najmniejszej lini oporu :idea:

barton
6 gwiazdek

Post 31 mar 2013, o 22:00

Piter 35, czasem mam wrażenie (zwłaszcza w przypadku nowych forumowiczów), że jest to spowodowane chęcią zwiększenia zasięgu ogłoszenia (umieszczonego w jakimś portalu) i obchodzenie w ten sposób ograniczeń działu: kupię/sprzedam...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

czmiel
0 gwiazdek

Post 1 kwie 2013, o 01:17

Ok dzięki nie wiedziałem gdzie umieścić swoje pytanie ale skoro już tu napisałem to może ktoś podzieli się swoją opinią o tym egzemplarzu, następnym razem obiecuję że umieszczę je w odpowiednim dziale. ;)

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 1 kwie 2013, o 06:26

czmiel pisze:Ok dzięki nie wiedziałem gdzie umieścić swoje pytanie ale skoro już tu napisałem to może ktoś podzieli się swoją opinią o tym egzemplarzu, następnym razem obiecuję że umieszczę je w odpowiednim dziale. ;)
Stary ja też kupowałem samochód i bez obrazy nie pytałem o zdanie forumowiczów :-) to twoja kasa i twoje auto :!: co mam ci go pojechać i sprawdzić :?: Powiem Tobie że to naprawde wspaniałe i niezawodne auta, jak ci się podoba to go kup, nie pożałujesz :thumb:

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy

Post 1 kwie 2013, o 09:27

czmiel pisze: następnym razem obiecuję że umieszczę je w odpowiednim dziale. ;)
Radziłbym od razu, zwiększysz swoje szanse na sensowne odpowiedzi ;-)
czmiel pisze: może ma cie kogoś kto chce sprzedać takie auto rocznik min 03 max 05 do 26 tys.?
Za te pieniądze nie liczyłbym na sensowny egzemplarz. Za trochę więcej, pytałbym Pitera35 (tego co Cię tu na dzien dobry opieprzył :evilgrin: ) - to nasz (tzn. dużej czesci forumowiczów, mój też) dostawca fajnych Subaru z krajów starej Europy. Pewnie ma coś dobrego na składzie.

ODPOWIEDZ