Nieuczciwy sprzedawca

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
mOOmin
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Nieuczciwy sprzedawca

Post 3 kwie 2013, o 00:35

Witam,

chciał bym was przestrzec przed pewnym użytkownikiem: seba560 , mianowicie zamówiłem u niego listwę progową i już ponad miesiąc jej dostać nie mogę. Przy każdej rozmowie zawsze coś wymyśla innego- dziwne powody itp. w stylu że adres zły podałem:/ żenada. 1 raz w życiu dałem przedpłatę, nie była to wielka kwota więc pomyślałem niewielkie ryzyko i zaufam gostkowi. Więc zrobiłem to 1 i ostatni raz, od innych części odbierałem bez problemowo i zawsze na czas albo nawet wcześniej niż mogłem się spodziewać np. po 2 dniach. Tak patrzyłem to aktywny jest od kilku lat więc myślałem że solidny. Dane takie mi podał:

19124056861111001038793757 Pko SA Grzegorz Elertowicz Piaseczno ul.słoneczna 9 05-502

[email protected]

tel: 505-629-003

nie polecam współpracy.

pozdro

Kubik1
5 gwiazdek
Auto: impreza 2,0

Re: Nieuczciwy sprzedawca

Post 3 kwie 2013, o 11:33

Znany scenariusz . Kwota zapewne nie duża i oszukani pewnie odpuszczą .
Piaseczno ma chyba kod 05-500 :? Wciąż powtarzają się oszuści z okolic Piaseczna i mam obawy że to ciągle ten sam gnojek . :wall:

mOOmin
0 gwiazdek

Post 3 kwie 2013, o 21:34

to jest po prostu frajerstwo... do roboty by poszedł jakiejś zarobić na chleb a nie...nie dość że mnie rząd okrada to jeszcze matoł nawet kawałka plastiku nie umie wysłać kurierem...szkoda słów

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 3 kwie 2013, o 21:53

mOOmin pisze: to jest po prostu frajerstwo

Nie, to jest lekcja jak nie zostać frajerem na cięższe pieniądze. Co nie zmienia faktu, że jaja bym urywał takim pajacom naciągaczom.
Zgłaszaj to na policję.

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 4 kwie 2013, o 07:26

ni tam wysłał co zamówiłem, tylko jak prosiłem o lewy tylny czujnik abs, to wysłał prawy :evil:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 4 kwie 2013, o 08:43

u to dziwne bo ja kupowałem i to co kupiłem dostałem :?

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Kona Stinky
Polubione posty: 1 raz

Post 20 maja 2013, o 23:59

mOOmin pisze:Witam,

chciał bym was przestrzec przed pewnym użytkownikiem: seba560 , mianowicie zamówiłem u niego listwę progową i już ponad miesiąc jej dostać nie mogę. Przy każdej rozmowie zawsze coś wymyśla innego- dziwne powody itp. w stylu że adres zły podałem:/ żenada. 1 raz w życiu dałem przedpłatę, nie była to wielka kwota więc pomyślałem niewielkie ryzyko i zaufam gostkowi. Więc zrobiłem to 1 i ostatni raz, od innych części odbierałem bez problemowo i zawsze na czas albo nawet wcześniej niż mogłem się spodziewać np. po 2 dniach. Tak patrzyłem to aktywny jest od kilku lat więc myślałem że solidny. Dane takie mi podał:

19124056861111001038793757 Pko SA Grzegorz Elertowicz Piaseczno ul.słoneczna 9 05-502

[email protected]

tel: 505-629-003

nie polecam współpracy.

pozdro

Polecam ten wątek na kropce:
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... iu-dolnym/
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl

ODPOWIEDZ