Gry Online

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
Zablokowany
sniegol1
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Gry Online

Post 7 lut 2009, o 01:12

Gracie może w jakieś ciekawe gry online typu (MMO)? Jeżeli tak to może polecicie jakieś ciekawe tytuły?

O to dwie gry, które według mnie warto zobaczyć, chociaż szczerze mówiąc to mamy pełno ciekawych gier online.

Hattrick.org

Najpopularniejszy manager piłkarski w internecie. Gra w to ponad 980 tys. ludzi w tym bardzo dużo Polaków. W lidze jest po 8 zespołów, mecze ligowe odbywają się co tydzień. Naprawdę hattrick bardzo wciąga. Powstało wiele innych menagerów, ale ten jest zdecydowanie najbardziej popularny.

Gangsters.pl

To polska gra kryminalna w której wcielasz się w rolę początkującego gangstera. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody. Myślę, że to najlepsza gra spośród tych o fabule kryminalnej.

jmiciuk
2 gwiazdki
Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Gry Online

Post 7 lut 2009, o 09:50

a to gangsters to zdaje sie jakos inaczej sie kiedys nazywalo i bylo zagramaniczne :) Ja polecam gre farmersi.pl - taka gierka ekonomiczna :)
I traviana chociaz to cholerny zlodziej czasu, mnie trzymal z poltora roku codziennego wchodzenia na strone, teraz juz nawet tam nie zajrze bo nie chce sie znowu wciagnac.

A z nieinternetowych ale takich co malo zajmuja (troche ponad 300MB) polecam Mount&blade - mozna sciagnac z ich oficjalnej strony ale jest to trail, zeby miec fulla treba wpisac kod albo cos ;)
Ale gierka ma rewelacyjna grywalnosc - co rzadko spotykane - jezdzi sie nawet konno i z konia strzela z luku, walczy mieczem itp. Naprawde rewelka!

Doxa
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 151 razy
Polubione posty: 121 razy

Re: Gry Online

Post 7 lut 2009, o 13:11

UWAGA

Ta wiadomość to SPAM :!: Wpis tej treści pojawił się też na innych forach.
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)

Zablokowany