Szkoła Jazdy Subaru - oświadczenie
-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Szkoła Jazdy Subaru - oświadczenie
Drodzy Forumowicze!
Ze względu na pojawiające się co raz częściej sygnały jakoby Szkoła Jazdy Subaru rozpoczęła swoją działalność we wrocławskim ośrodku „Tor Rakietowa”, chcielibyśmy za pośrednictwem Szanownego Forum, z całą mocą zaprzeczyć takiej informacji.
Od początku swej działalności (rok 2000) firma SJS związana jest umową z Subaru Import Polska na prowadzenie projektu istniejącego pod nazwą „Szkoła Jazdy Subaru”. Szkolenia realizowane są głównie na Torze Kielce, choć nasze spotkania odbywają się też i innych miastach (m.in. Poznań czy Słomczyn).
W tym miejscu w imieniu SJS chciałbym zwrócić się do Państwa z apelem o rozwagę w przyjmowaniu komunikatów jakie wysyła „Tor Rakietowa”. Wielu z Państwa, szkoliło się w Szkole Jazdy Subaru i miało okazje poznać nas jako firmę stabilną i na odpowiednim poziomie realizującą obrane wspólnie z Subaru Import Polska cele takie jak promowanie szeroko pojętej idei bezpieczeństwa w ruchu drogowym oraz pielęgnowanie filozofii Subaru.
Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania, zachęcam do kontaktu ze mną.
Z poważaniem,
Janusz Dudek
Marketing&PR Manager
Tel.: 0-602-212-888
e-mail: [email protected]
Ze względu na pojawiające się co raz częściej sygnały jakoby Szkoła Jazdy Subaru rozpoczęła swoją działalność we wrocławskim ośrodku „Tor Rakietowa”, chcielibyśmy za pośrednictwem Szanownego Forum, z całą mocą zaprzeczyć takiej informacji.
Od początku swej działalności (rok 2000) firma SJS związana jest umową z Subaru Import Polska na prowadzenie projektu istniejącego pod nazwą „Szkoła Jazdy Subaru”. Szkolenia realizowane są głównie na Torze Kielce, choć nasze spotkania odbywają się też i innych miastach (m.in. Poznań czy Słomczyn).
W tym miejscu w imieniu SJS chciałbym zwrócić się do Państwa z apelem o rozwagę w przyjmowaniu komunikatów jakie wysyła „Tor Rakietowa”. Wielu z Państwa, szkoliło się w Szkole Jazdy Subaru i miało okazje poznać nas jako firmę stabilną i na odpowiednim poziomie realizującą obrane wspólnie z Subaru Import Polska cele takie jak promowanie szeroko pojętej idei bezpieczeństwa w ruchu drogowym oraz pielęgnowanie filozofii Subaru.
Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania, zachęcam do kontaktu ze mną.
Z poważaniem,
Janusz Dudek
Marketing&PR Manager
Tel.: 0-602-212-888
e-mail: [email protected]
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Szkoła Jazdy Subaru - oświadczenie
Całe szczęście, że umowa (chyba...?Janusz Dudek pisze: firma SJS związana jest umową z Subaru Import Polska

Czołem

-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek

Dokładnie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Fajnie, że pojawił się ten komunikat, bo faktycznie tamto szkolenie wywołało wiele wątpliwości typu: kto, co, gdzie i dlaczego.
Teraz mamy jasność. To po prostu inna firma, która celowo bądź nie, nieco niefortunnie użyła marki wypracowanej przez kogoś innego.
Teraz mamy jasność. To po prostu inna firma, która celowo bądź nie, nieco niefortunnie użyła marki wypracowanej przez kogoś innego.
-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
"Fido", taka była nasza intencja - wyjaśnić powstałe wątpliwości. Co do celowości działań "Toru Rakietowa" nie nam to oceniać bo jesteśmy stroną w tej sprawie
Faktem jest, że zostały wystosowane do nich pisma z naszej kancelarii prawnej oraz Dyrekcji SIP i... brak widocznej reakcji ze strony "Wrocławia" 

Może ich zasypałoJanusz Dudek pisze: brak widocznej reakcji ze strony "Wrocławia"

No coż, u nas tak to jest zawsze ktoś coć zamąci

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Janusz Dudek, a skoro już tu jesteś, to może jakieś promocje dla "kreski"? 

czarne jest piękne...
-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
Wybacz moją świeżość w aktywności forumowej... troszkę wypadłem z tematu i musiałem prosić o pomoc w rozszyfrowaniu "kreski" 
Powiem tak, poczytałem sobie Wasze opinie i zdecydowaliśmy się wprowadzić specjalne szkolenia dla Subaraków i innych szybkich czteronapędówek spod znaku Plejad ale nie pozostaniemy obojętni dla posiadaczy "wozidełek" z 3 diamentami czy 4 kółeczkami na masce
Już niedługo pojawi się pierwszy termin wraz ze szczegółami. Mamy kilka pomysłów, które musimy tylko ułożyć w jedną całość. Program już jest i stanowi rozwinięcie II stopnia. Pierwszy termin ustaliliśmy na 29 kwietnia. Grupa będzie liczyła maksymalnie 8 osób. Cena 450 zł. Dla pierwszej grupy cena będzie nieco mniejsza 400 zł - specjalnie dla Vibowita. Oczywiście całość odbędzie się na Torze Kielce.

Powiem tak, poczytałem sobie Wasze opinie i zdecydowaliśmy się wprowadzić specjalne szkolenia dla Subaraków i innych szybkich czteronapędówek spod znaku Plejad ale nie pozostaniemy obojętni dla posiadaczy "wozidełek" z 3 diamentami czy 4 kółeczkami na masce

Już niedługo pojawi się pierwszy termin wraz ze szczegółami. Mamy kilka pomysłów, które musimy tylko ułożyć w jedną całość. Program już jest i stanowi rozwinięcie II stopnia. Pierwszy termin ustaliliśmy na 29 kwietnia. Grupa będzie liczyła maksymalnie 8 osób. Cena 450 zł. Dla pierwszej grupy cena będzie nieco mniejsza 400 zł - specjalnie dla Vibowita. Oczywiście całość odbędzie się na Torze Kielce.
O! To mnie można już wpisać.Janusz Dudek pisze:Już niedługo pojawi się pierwszy termin wraz ze szczegółami. Mamy kilka pomysłów, które musimy tylko ułożyć w jedną całość. Program już jest i stanowi rozwinięcie II stopnia. Pierwszy termin ustaliliśmy na 29 kwietnia. Grupa będzie liczyła maksymalnie 8 osób. Cena 450 zł. Dla pierwszej grupy cena będzie nieco mniejsza 400 zł - specjalnie dla Vibowita. Oczywiście całość odbędzie się na Torze Kielce.
1. vibowit
2. mały 5150

PS. Właśnie ustawiam przelew na II stopień na 31 marca i się waham, czy ustawić 450 czy 400...

czarne jest piękne...
Janusz Dudek pisze: Program już jest i stanowi rozwinięcie II stopnia.
co oznacza, że trzeba zaliczyc I i II stopień ?
czy zdać mozna eksternistycznie i od razu na rozwinięcie II

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: To ja przyjadę popatrzeć, aż taki mocny się nie czuję.
za mało masz tych no......eee...... przycisków pod butami

Nie superuj tylko się wpisuj, bo się miejsca zaraz skończą.So What! pisze:Super
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
no ja się wpiszę (bo jestem na tak) jak mnie dopuszczą do tego szkolenia 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Super pomysł. 29 kwietnia mi nie pasuje niestetyvibowit pisze: Nie superuj tylko się wpisuj, bo się miejsca zaraz skończą.

-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
Esilon wystarczy przyjechać "czteronapędówką"
Aby uściślić, proszę o przesyłanie zgłoszenia równolegle mailikiem na adres [email protected]. Potwierdzeniem rezerwacji miejsca jest dokonana przed terminem spotkania płatność przelewem. Wiem, że to może być troszkę uciążliwe rozwiązanie jednak z doświadczenia musieliśmy wprowadzić taką procedurę. Jeśli ktoś będzie widział, że nie może jednak przyjechać w tym terminie, a zapłacił lub tylko się zgłosił, to z góry dziękuję za informacje.

Aby uściślić, proszę o przesyłanie zgłoszenia równolegle mailikiem na adres [email protected]. Potwierdzeniem rezerwacji miejsca jest dokonana przed terminem spotkania płatność przelewem. Wiem, że to może być troszkę uciążliwe rozwiązanie jednak z doświadczenia musieliśmy wprowadzić taką procedurę. Jeśli ktoś będzie widział, że nie może jednak przyjechać w tym terminie, a zapłacił lub tylko się zgłosił, to z góry dziękuję za informacje.

Janusz Dudek pisze: wystarczy przyjechać "czteronapędówką"
1. vibowit
2. mały 5150
3. esilon (wpłata bedzie w kwietniu OK ?)
-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
Tak będzie OKesilon pisze:Janusz Dudek pisze: wystarczy przyjechać "czteronapędówką"
1. vibowit
2. mały 5150

Janusz jak będzie nas szkolił Kuba ponownie to się wcale nie obrażęJanusz Dudek pisze:Tak będzie OKesilon pisze:Janusz Dudek pisze: wystarczy przyjechać "czteronapędówką"
1. vibowit
2. mały 5150

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Janusz Dudek
- 0 gwiazdek
Jeszcze nie mamy ustalonych instruktorów na ten dzień ale jest wielce prawdopodobne 

Na Rakietowej we Wrocławiu faktycznie jest szkoła jazdy - ale bezpiecznej. Czym to się różni? Wpłacasz kasę i możesz sobie pojeździć w sznureczku samochodów po torze.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Gdzie jest zarządca lodowiska ?! Na pomarańczowo tego Pana ! 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae