Miałem sen...
Miałem sen...
...że pewnego dnia zatelefonuję do ASO z zapytaniem ile kosztuje regulacja zaworów i mój rozmówca nie będzie mnie przekonywał że trzeba wyciągnąć silnik i zdejmować głowice...
Przepraszam za zawracanie głowy wypocinami, ale mi już po prostu, kurwa, ręce opadają
Przepraszam za zawracanie głowy wypocinami, ale mi już po prostu, kurwa, ręce opadają
Re: Miałem sen...
Bergen , dogadaj się z chłopakami co u niego pracują .
Napewno maja jakiś swój warsztat , gdzie dorabiaja po godzinach

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
To jest jakiś pomysł.Piter 35 pisze:Bergen , dogadaj się z chłopakami co u niego pracują .
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Bergen, głowa do góry nie przejmuj się .
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wprawdzie mój sennik gdzieś zaginą, ale wydaje mi się, że te "kłopoty z zaworami" to to są takie rzeczy, co to na forum publicznym nie powinno się poruszać, choć to niepokojący objaw braku w "siebie".
Ale temat o snach brzmi ciekawie, poczekam na następne wpisy.
Ale temat o snach brzmi ciekawie, poczekam na następne wpisy.

Niech Ci się nie "przyśni" opowiadać tutaj swoje sny, bo nie wiem czy to wytrzymamEterycznyŻołądź pisze: Ale temat o snach brzmi ciekawie

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
mały 5150 pisze: Niech Ci się nie "przyśni" opowiadać tutaj swoje sny, bo nie wiem czy to wytrzymam![]()
Czemu? Nie lubisz snów o motylkach i pszczółkach?!

Ja to dopiero dzisiaj miałam sen....dobrze,że nie jestem chłopcem bo zakrochmaliła bym całą pościel...
i aż sie boję dzisiaj zasnąć ...
Graża, one się nie powtarzają... chyba... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Bilex pisze: Graża, one się nie powtarzają... chyba...![]()
Przecież gdyby się powtarzały to presja alimentów prędzej doprowadziłaby do zawału niż pobudki.
Zatem musiały śnić Ci się dobierające się do Ciebie nagie panienki.Graża pisze:Ja to dopiero dzisiaj miałam sen....dobrze,że nie jestem chłopcem bo zakrochmaliła bym całą pościel...
Jakby mi się nadzy faceci przyśnili, to też bym się bał zasnąć, fakt.
OoooGraża pisze: Ja to dopiero dzisiaj miałam sen....dobrze,że nie jestem chłopcem bo zakrochmaliła bym całą pościel...

Mam nadzieję, że jej się przyśniły nagie panienkiBergen pisze: Zatem musiały śnić Ci się dobierające się do Ciebie nagie panienki.

Jakie PWmały 5150 pisze: Oooo, Graża, opowiadaj - może być na PW
![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
A widzisz to akurat moglo by być jeszcze przyjemne.....Ale niestety to nie byl sen z kategori 'ŚWIADOMY'...poziom kontroli nad treścią marzenia sennego był niezadowalający...musze popracowac nad dalszą realizacją...Bergen pisze:Zatem musiały śnić Ci się dobierające się do Ciebie nagie panienki.

Jakby mi się panienki śnią, to się raczej nie boję spaćmały 5150 pisze: Mam nadzieję, że jej się przyśniły nagie panienki![]()
Bergen no co Ty?

Graża pisze: Ale niestety to nie byl sen z kategori 'ŚWIADOMY'...poziom kontroli nad treścią marzenia sennego był niezadowalający...musze popracowac nad dalszą realizacją...![]()
Napisz sobie literkę "S" na nadgarstku.
Etam - to zależy jaka była by obsługa w tym ASO...Bergen pisze:Jakby mi się Bilex w ASO przyśnił, to już chyba nigdy bym nie zasnął

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex pisze:Etam - to zależy jaka była by obsługa w tym ASO...Bergen pisze:Jakby mi się Bilex w ASO przyśnił, to już chyba nigdy bym nie zasnął
Możecie nie robić off topu

No i błąd..tego drinka to mi powinieneś zrobić,a tak tkwie w zniewoleniu własnego umysłu...mały 5150 pisze: drina już sobie zrobiłem

FUX...bo psujesz nam klimat...na jakiś słodko pierdzący