mata antypoślizgowa

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
geos
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.0X 2003
Polubił: 18 razy
Polubione posty: 43 razy

mata antypoślizgowa

Post 23 mar 2016, o 14:36

podkusiło mnie, aby kupić matę do bagażnika z 4-5cm rantem. jakoś nie dotarło do mnie aby spytać przed zakupem, czy jest wykonana z antypoślizgowego tworzywa. no i oczywiście nie jest (chociaż udaje, że jest poprzez istniejące wytłoczenia). zanim coś z tym zrobię chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z szanownych Kolegów i Koleżanek używa maty antypoślizgowej tego lub podobnego typu:

http://allegro.pl/i5952004773.html

jeśli tak, to jak to się sprawuje w użytkowaniu, czy daje radę? w ostateczności wyłożyłbym już zakupioną właśnie taką matą. będę wdzięczny za sugestie sprawdzonych produktów.

pozdrawiam
geos

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 82 razy
Polubione posty: 6 razy

Re: mata antypoślizgowa

Post 23 mar 2016, o 18:50

Kup i sprawdź, 14 zł kosztuje. :wall:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 23 mar 2016, o 18:55

Tu masz link :arrow: http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?f= ... start=6650
Bo żeby 31 postów napisać, a się nie przywitać to to wstyd :!:

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 23 mar 2016, o 19:09

Konto usunięte pisze:Tu masz link :arrow: http://forum-subaru.pl/viewtopic.php?f= ... start=6650
Bo żeby 31 postów napisać, a się nie przywitać to to wstyd :!:
Tak, bo ten wątek do powitań, do którego prawie nikt nie zagląda, to wyjątkowo ważna sprawa..... :wall:

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 23 mar 2016, o 20:00

jarmaj, nikt= ty? :whistle:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 4 razy
Polubione posty: 7 razy

Post 23 mar 2016, o 20:58

Ja pod matę w bagażniku mam wrzuconą matę antypoślizgową, którą się daje pod dywany/wykładziny. I się to sprawdza.

geos
4 gwiazdki
Auto: Forester 2.0X 2003
Polubił: 18 razy
Polubione posty: 43 razy

Post 23 mar 2016, o 21:09

uprzejmie proszę nie sabotować wątku. jak komuś przeszkadza, że nie piszę w wątku o przywitaniach to może mi wrzucić to na priva.

Konto usunięte, oczywiście, że mogę kupić ale co jest dla Ciebie niezrozumiałe w zdaniu "będę wdzięczny za sugestie sprawdzonych produktów."?

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 23 mar 2016, o 22:43

Wszystko! :-p

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 27 mar 2016, o 15:12

geos pisze:podkusiło mnie, aby kupić matę do bagażnika z 4-5cm rantem. jakoś nie dotarło do mnie aby spytać przed zakupem, czy jest wykonana z antypoślizgowego tworzywa. no i oczywiście nie jest (chociaż udaje, że jest poprzez istniejące wytłoczenia). zanim coś z tym zrobię chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z szanownych Kolegów i Koleżanek używa maty antypoślizgowej tego lub podobnego typu:

http://allegro.pl/i5952004773.html

jeśli tak, to jak to się sprawuje w użytkowaniu, czy daje radę? w ostateczności wyłożyłbym już zakupioną właśnie taką matą. będę wdzięczny za sugestie sprawdzonych produktów.

pozdrawiam
geos
Mam coś tego typu, ale solo, tzn. bez zastosowania razem z taką z rantem. Działa bardzo dobrze, tzn. nic się nie przemieszcza... do tego stopnia, że jak już coś ma się przemieścic, to marszczy się wykładzina w bagażniku i wtedy lata wszystko :mrgreen:
Więc jeśli masz wykładzinę dobrze wklejoną/wczepioną/wpiętą to się sprawdzi. Jak nie, to będzie wszystko latać razem z wykładziną ;-)

Konto usunięte, ja wiem że pseudonim zobowiązuje, ale naprawdę do każdego musisz się doczepić?

ptk22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
Polubił: 2268 razy
Polubione posty: 137 razy

Post 27 mar 2016, o 19:43

W Aldi taka mata jest teraz dostępna. To tak gdyby ktoś nie chciał płacić za przesyłkę ;-)
Jest ryzyko, musi być wybór.

ODPOWIEDZ