Witam ! :)
Od niedawna jestem nabywcą Subaru XV Crosstrek . Niestety przy zakupie samochodu , nie otrzymałem karty SD.. Mozecie mi jakoś pomóć? Poznałem "salonową" cene karty i niezbyt mnie ona satysfakcjonuje..
Z góry dzięki za pomoc! :)
:)!
KARTA SD
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: KARTA SD
yyy w sensie pytasz kto tu paserką się zajmuje?
zapytaj sprzedawcy, który Ci "Subaru XV Crosstrek" opchnął, co z KARTA SD zrobił
używaj zewnętrznej navi?

zapytaj sprzedawcy, który Ci "Subaru XV Crosstrek" opchnął, co z KARTA SD zrobił

używaj zewnętrznej navi?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jak to paserką? Jak kupię płytę z muzyką i mi się zniszczy/zginie, to nie mam prawa już słuchać?vojta pisze:yyy w sensie pytasz kto tu paserką się zajmuje?![]()
zapytaj sprzedawcy, który Ci "Subaru XV Crosstrek" opchnął, co z KARTA SD zrobił![]()
używaj zewnętrznej navi?
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
ojtamojtam, ale jak nie kupisz drugiej to jak posłuchasz?Konto usunięte pisze:Jak to paserką? Jak kupię płytę z muzyką i mi się zniszczy/zginie, to nie mam prawa już słuchać?vojta pisze:yyy w sensie pytasz kto tu paserką się zajmuje?![]()
zapytaj sprzedawcy, który Ci "Subaru XV Crosstrek" opchnął, co z KARTA SD zrobił![]()
używaj zewnętrznej navi?

zrobiłeś zawczasu kopie, słuchasz...
nie zrobiłeś.....
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dlatego nie ma się co szarpać na takie prośby. Jeśli człowiek ma navi w aucie to haracz został już zapłacony
A polityka uaktualnień map u producentów aut to raczej żenada jest
A polityka uaktualnień map u producentów aut to raczej żenada jest