Jakiś czas temu naszła mnie pewna myśl... idea... koncept... Stworzenia czegoś nowego

Stworzyłem pewien projekt i zanim wprowadzę go w życie, chciałbym sprawdzić, czy będzie wystarczające zainteresowanie. Chcę zacząć produkować bluzy, stricte nasze forumowe na dobry początek. Dzianina wysokiej jakości, polskiego producenta... ciekawy krój i oczywiście zdobienie... wykonany przeze mnie projekt (z "niewielkim" udziałem znajomego grafika)... Oraz wykonanie nadruku/haftu w polskiej firmie, oczywiście moimi "ręcoma"

A żeby nie być gołosłownym, mowa o czymś takim:

I co myśli o tym szanowne grono? Ma to sens? Czy kupilibyście taką oto bluzę? Oczywiście w pełni na legalu, z paragonem lub fakturą na życzenie (Jestem płatnikiem VAT).
O dokładnym koszcie ciężko mi teraz mówić, ponieważ jak narazie jestem na etapie szykowania 12 sztuk sampli (4 niebieskie, 4 szare i 4 czarne), sama kolorystyka/umiejscowienie nie jest też w 100% przesądzone, liczę na Wasze sugestie.
Jeżeli będzie ktoś zainteresowany zakupem jednej z 12 sztuk, a następnie podzieleniem się wrażeniami na forum mogę zaproponować cenę 190 zł Brutto za sztukę. Istnieje również możliwość umieszczenia na plecach imienia/nazwiska/ksywy/nicku z forum w formie wgrzania folii/floka, za symboliczną dopłatą.
Umieszczam to w forum ogólnym, ponieważ moim zdaniem nie jest to typowe ogłoszenie jak narazie... Jeżeli jednak się mylę - proszę o przeniesienie i przepraszam za błąd. Czekam na Wasze opinie