Pociągnę naszą zabawę. Tradycyjnie: typujemy pierwszą trójkę na koniec sezonu (można zagłosować na trzech kierowców jednocześnie), czas trwania tydzień, głosy można zmieniać. Mile widziane uzasadnienia.
r.
PS. Proszę też o info, czy nadal ciągnąć wróżenie z fusów i czy może dodać typowania przed wyścigami?
F1 WDC 2009 -- typowania (po GP Chin).
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: F1 WDC 2009 -- typowania (po GP Chin).
Czyżby głosował u nas Flavio Briatore? (Nakajima [...] zdobędzie 60 punktów ;)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ky, chyba tak. Choć Flavio mogło chodzić o coś zupełnie innego (ja nie mam pojęcia o co).
Ja głosowałem bardzo tradycyjnie (w kolejności alfabetycznej): Alonso, Button, Vettel.
Mi po głosowaniu nadal pozostają zaznaczenia i przycisk wyślij. To normalne?
Ja głosowałem bardzo tradycyjnie (w kolejności alfabetycznej): Alonso, Button, Vettel.
Mi po głosowaniu nadal pozostają zaznaczenia i przycisk wyślij. To normalne?

Moje głosy to Button, Vettel i Barrichello. Button zdecydowanie na 1 miejscu co do dwóch pozostałych panów to nie jestem przekonany, który zajmie 2 albo 3 stopień podium. Miałem jeszcze wątpliwości czy zamiast jednego z nich nie wybrać Hamiltona, ale chyba jednak do pudła się nie dobije (mimo błysków formy w trakcie sezonu które przewiduję).
Barrichello błyszczał raczej nie będzie, ale wystarczy, że dzięki dobremu bolidowi będzie wysoko punktował i pudło ma jak w banku.
Barrichello błyszczał raczej nie będzie, ale wystarczy, że dzięki dobremu bolidowi będzie wysoko punktował i pudło ma jak w banku.
Tak, bo możesz zmieniać swoje głosy do końca trwania ankiety.EterycznyŻołądź pisze: Mi po głosowaniu nadal pozostają zaznaczenia i przycisk wyślij. To normalne?![]()
r.
Napiszę tak. Jak Hamiltona nie lubię za całoksztalt, ujme to tak, zachowań okolo wyścigowych, to przypominam jego przejazd w TG na mokrym torze. Byl o deko gorszy od Stiga na suchej nawierzchni...
Tak więc, jeżeli technika nie sprawi mu klopotu, to spodziewajmy sie go wysoko w klasyfikacji...
Dzisiaj także miał kilka przebłysków w walce na torze.
Tak więc, jeżeli technika nie sprawi mu klopotu, to spodziewajmy sie go wysoko w klasyfikacji...
Dzisiaj także miał kilka przebłysków w walce na torze.
Dolce far niente 

Generalnie Hamilton na torze dobrze się pokazuje: stara się wyciągnąć wszystko co możliwe z obecnego setupu. Chociaż dziś trochę przerzeźbił parę razy i dlatego to Heiki przywiózł dziś więcej punktów :)
r.
r.