Przepisy i przypisy

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
ptk22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Lokalizacja: JG
Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
Polubił: 1138 razy
Polubione posty: 68 razy

Przepisy i przypisy

Post 30 gru 2020, o 19:45

Gal pisze:
29 gru 2020, o 22:58
Więc Chris Rea nie dojechał. ;-)
Naliczyłem w tym teledysku 3 białe pickupy :thumb:


Mój samochód prowadzi się lepiej niż ja

danikl
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Lokalizacja: niby mazowsze, ale mentalnie podlasie
Auto: Muł, truposz i biedronka
Polubił: 53 razy
Polubione posty: 68 razy

Przepisy i przypisy

Post 30 gru 2020, o 22:26

Gal pisze:
7 gru 2020, o 18:08
Kruszyn pisze:
6 gru 2020, o 13:37
Tak szczerze to nawet nie pamiętam czy jadłem półgęsek... Ale faktycznie cena odstrasza.
Bardzo dobra wędlina i bardzo łatwa do zrobienia w domu.
Narobiliście mi ochoty, więc spróbowałem. Wprawdzie nie wędzona, a parzona, ale i tak mi smakowało.
Załączniki
IMG_1605.jpg
Użytkownicy, którzy polubili ten post (razem 2):
Kruszyn (31 gru 2020, o 06:41) • Gal (31 gru 2020, o 22:26)

dzixd
Awatar użytkownika
Moderator działu
Lokalizacja: Dziki Zachód
Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2x Legacy III 2.5 my 99, Legacy IV H6 5EAT LPG
Polubił: 4 razy
Polubione posty: 202 razy

Przepisy i przypisy

Post 31 gru 2020, o 00:25

bojar pisze:Boże, ale ty masz silną wolę. Ew. miałeś w hurtowych ilościach i jakieś końcówki zostały. :giggle:
To przed wyjazdem robiłem próby smakowe
Produkuję w 5 i 10 litrowych baniakach. Część rozdaję i wymieniam na inne smaki :mrgreen:

Wysłane z mojego mądrzejszego telefonu

Jeździć nie umiem, ale się staram :mrgreen:
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze:
29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca :lol: :thumb:
Obrazek

Gal
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Lokalizacja: wieś mazowiecka
Auto: XC 70
Polubił: 68 razy
Polubione posty: 285 razy

Przepisy i przypisy

Post 31 gru 2020, o 22:28

danikl pisze:
30 gru 2020, o 22:26
Gal pisze:
7 gru 2020, o 18:08
Kruszyn pisze:
6 gru 2020, o 13:37
Tak szczerze to nawet nie pamiętam czy jadłem półgęsek... Ale faktycznie cena odstrasza.
Bardzo dobra wędlina i bardzo łatwa do zrobienia w domu.
Narobiliście mi ochoty, więc spróbowałem. Wprawdzie nie wędzona, a parzona, ale i tak mi smakowało.
Ja z kolei nie jadłem parzonej, ale powinna być dobra, bo to dobre mięso.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Lokalizacja: Czeczenia
Auto: KARAWAN
Polubił: 62 razy
Polubione posty: 64 razy

Przepisy i przypisy

Post 17 sty 2021, o 14:54

Słonko wyszło to można szybki obiadek na dworze zjeść .... :giggle:
Tagliatelle z tuńczykiem, kaparami,oliwkami na otro 😁
Załączniki
tagl.jpg
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
Polubił: 147 razy
Polubione posty: 242 razy

Przepisy i przypisy

Post wczoraj, o 10:11

Kruszyn pisze:Słonko wyszło to można szybki obiadek na dworze zjeść .... :giggle:
Tagliatelle z tuńczykiem, kaparami,oliwkami na otro Obrazek
Ładniutkie, ale nie wystygło?Obrazek
KONSTYTUCJA

ODPOWIEDZ