Strona 102 z 109
Przepisy i przypisy
: 25 lut 2021, o 14:33
autor: inquiz
Gal pisze: ↑25 lut 2021, o 00:01
Podkarpacia
Trafiony, i żurek był właśnie daniem śniadaniowym a nie obiadowym.
Przepisy i przypisy
: 27 lut 2021, o 10:16
autor: Gal
inquiz pisze: ↑25 lut 2021, o 14:33
Gal pisze: ↑25 lut 2021, o 00:01
Podkarpacia
Trafiony, i żurek był właśnie daniem śniadaniowym a nie obiadowym.
Nawet mi smakował, więc może to jakiś pomysł na Wielkanocne śniadanie?
Przepisy i przypisy
: 1 mar 2021, o 00:16
autor: Chloru
Przepisy i przypisy
: 1 mar 2021, o 01:09
autor: Kruszyn
Wygląda smacznie
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 18:05
autor: stach22
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 18:21
autor: Chloru
stach22 pisze: ↑2 mar 2021, o 18:05
Potworne pęknięcia, kupa spalenizny, ale to dobre na biegunkę, chlor, trzymaj się mocno
Słaba zemsta za te jaja co sobie z
Jaca68 robiliśmy ze śfientego apula. Ćwicz dalej!
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 18:22
autor: Kruszyn
Chloru, jebnąłeś mu celtycki krzyż
Potrzebuję na weekend możesz upiec więcej
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 18:26
autor: Chloru
Kruszyn pisze: ↑2 mar 2021, o 18:22
Chloru, jebnąłeś mu celtycki krzyż
To był co najwyżej prztyczek w nos, no może leciutki klaps
Kruszyn pisze: ↑2 mar 2021, o 18:22
Potrzebuję na weekend możesz upiec więcej
Widziałeś eksperta wyżej - zły, spalony i niesmaczny pewnie. Dobrze, że Ci co potrafią gotować docenili.
Na weekend już piekę 2... no i ten tego mąka mi się kończy, nie mam koszyków, piekarnik za mały, tylko odbiór osobisty z negatywnym testem PCR na Covid
P.S. Czyli mam nadzieję ostatni warunek spełniasz
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 18:37
autor: Kruszyn
Chloru pisze: ↑2 mar 2021, o 18:26
P.S. Czyli mam nadzieję ostatni warunek spełniasz
Trędowaty już byłem ,więc luz
Chloru pisze: ↑2 mar 2021, o 18:26
Widziałeś eksperta wyżej - zły, spalony i niesmaczny pewnie. Dobrze, że Ci co potrafią gotować docenili.
Troszkę pewnie zazdrości.....
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 20:01
autor: stach22
Chloru pisze:stach22 pisze: ↑2 mar 2021, o 18:05
Potworne pęknięcia, kupa spalenizny, ale to dobre na biegunkę, chlor, trzymaj się mocno
Słaba zemsta za te jaja co sobie z
Jaca68 robiliśmy ze śfientego apula. Ćwicz dalej!
Nie pal więcej chleba, będzie dobrze
Aaa i jeszcze jedno, pamietam jak ktoś mi tu linki podsyłał co się dzieje kiedy chleb mocno pęka, jakie błędy zostały popełnione. Musisz sobie odnaleźć własne posty
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 20:07
autor: stach22
Chlor, dół obskrobałeś nożem, czy siekierą?
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 20:15
autor: Kruszyn
Poczytałem Tasiora post prażonkach i nabyłem właśnie kociołek
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 20:23
autor: FUX
Kruszyn pisze: ↑2 mar 2021, o 20:15
Poczytałem Tasiora post prażonkach i nabyłem właśnie kociołek
Taki?
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 20:24
autor: ptk22
Kruszyn, wrzuć fotę.
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 20:42
autor: Kruszyn
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 20:56
autor: Grzegorz
Ooo mam taki sam. Dobre rzeczy wychodza,
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 22:02
autor: damaz
Kruszyn pisze: ↑2 mar 2021, o 20:15
Poczytałem Tasiora post prażonkach i nabyłem właśnie kociołek
9 lat czytałeś jednego posta
no to pobiłeś
FUXa na głowę.
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 22:11
autor: Kruszyn
damaz, a Tobie od tych pól w koło to pogorszyło się ?
CZy ju czas na emeryturę ,rentę lub długi urlop ....
Żeby rozjaśnić bo najwyraźniej masz zaćmienie...dziś sobie wróciłem do wykopalisk i przeczytałem . Trzeba jednak zmienić nazwę na forum tetryków
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 22:24
autor: damaz
kruszynko... 2021 - 2012 = 9
lat.
Kruszyn pisze: ↑2 mar 2021, o 22:11
Trzeba jednak zmienić nazwę na forum tetryków
to forum, to trzeba zamknąć.
a tak serio, to chyba
Gal napisał w wirusologii, że na tym forum forumowicze powinni się mocno pilnować, bo są w grupie ryzyka związanej z numerem PESEL.
a co tam...
na najbliższych Chlejadach zrobi się konkurs upalania balkoników. i tyle.
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 22:31
autor: Kruszyn
Pesele są coraz bardziej historyczne he he.
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 22:57
autor: FUX
Ranking?
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 23:07
autor: inquiz
FUX, chcesz zostać forumowym tetrykiem miesiąca marca?
Przepisy i przypisy
: 2 mar 2021, o 23:09
autor: Kruszyn
Przepisy i przypisy
: 3 mar 2021, o 00:01
autor: Chloru
@stach22 najpierw zacznij odróżniać chleb z formy od rzemieślniczego bochenka (artisan sourdough bread). Obrazek z internetu ze wzorcem poniżej:
Potem skalibruj sobie monitor. Poniżej zdjęcie spodu tego samego bochenka z którego tak się nasmiewałeś. Niestety reszta materiału dowodowego została zjedzona.
Przepisy i przypisy
: 3 mar 2021, o 00:08
autor: stach22
Chlor, nadal „czarno” to widzę, choć mniej widać spaleniznę bo „przypudrowane”, ale jeśli takie tobie smakuje to co mi do tego?