Strona 102 z 109

Przepisy i przypisy

: 25 lut 2021, o 14:33
autor: inquiz
Gal pisze:
25 lut 2021, o 00:01
Podkarpacia
Trafiony, i żurek był właśnie daniem śniadaniowym a nie obiadowym.

Przepisy i przypisy

: 27 lut 2021, o 10:16
autor: Gal
inquiz pisze:
25 lut 2021, o 14:33
Gal pisze:
25 lut 2021, o 00:01
Podkarpacia
Trafiony, i żurek był właśnie daniem śniadaniowym a nie obiadowym.
Nawet mi smakował, więc może to jakiś pomysł na Wielkanocne śniadanie? :thumb:

Przepisy i przypisy

: 1 mar 2021, o 00:16
autor: Chloru
Poprzedni był dobry, ten jest obłędny. Idę ukroic sobie jeszcze. ObrazekObrazekObrazek

Przepisy i przypisy

: 1 mar 2021, o 01:09
autor: Kruszyn
Wygląda smacznie :mrgreen:

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 18:05
autor: stach22
Chloru pisze:Poprzedni był dobry, ten jest obłędny. Idę ukroic sobie jeszcze. ObrazekObrazekObrazek
Potworne pęknięcia, kupa spalenizny, ale to dobre na biegunkę, chlor, trzymaj się mocno ObrazekObrazekObrazek

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 18:21
autor: Chloru
stach22 pisze:
2 mar 2021, o 18:05
Potworne pęknięcia, kupa spalenizny, ale to dobre na biegunkę, chlor, trzymaj się mocno
Słaba zemsta za te jaja co sobie z Jaca68 robiliśmy ze śfientego apula. Ćwicz dalej! 8-)

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 18:22
autor: Kruszyn
Chloru, jebnąłeś mu celtycki krzyż :mrgreen: Potrzebuję na weekend możesz upiec więcej :mrgreen:

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 18:26
autor: Chloru
Kruszyn pisze:
2 mar 2021, o 18:22
Chloru, jebnąłeś mu celtycki krzyż :mrgreen:
To był co najwyżej prztyczek w nos, no może leciutki klaps ;-)
Kruszyn pisze:
2 mar 2021, o 18:22
Potrzebuję na weekend możesz upiec więcej :mrgreen:
Widziałeś eksperta wyżej - zły, spalony i niesmaczny pewnie. Dobrze, że Ci co potrafią gotować docenili. :cofee: Na weekend już piekę 2... no i ten tego mąka mi się kończy, nie mam koszyków, piekarnik za mały, tylko odbiór osobisty z negatywnym testem PCR na Covid :giggle: ;-)

P.S. Czyli mam nadzieję ostatni warunek spełniasz :whistle:

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 18:37
autor: Kruszyn
Chloru pisze:
2 mar 2021, o 18:26
P.S. Czyli mam nadzieję ostatni warunek spełniasz
Trędowaty już byłem ,więc luz :-d
Chloru pisze:
2 mar 2021, o 18:26
Widziałeś eksperta wyżej - zły, spalony i niesmaczny pewnie. Dobrze, że Ci co potrafią gotować docenili.
Troszkę pewnie zazdrości..... :mrgreen:

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 20:01
autor: stach22
Chloru pisze:
stach22 pisze:
2 mar 2021, o 18:05
Potworne pęknięcia, kupa spalenizny, ale to dobre na biegunkę, chlor, trzymaj się mocno
Słaba zemsta za te jaja co sobie z Jaca68 robiliśmy ze śfientego apula. Ćwicz dalej! 8-)
Nie pal więcej chleba, będzie dobrze Obrazek
Aaa i jeszcze jedno, pamietam jak ktoś mi tu linki podsyłał co się dzieje kiedy chleb mocno pęka, jakie błędy zostały popełnione. Musisz sobie odnaleźć własne posty ObrazekObrazekObrazek

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 20:07
autor: stach22
Chlor, dół obskrobałeś nożem, czy siekierą?Obrazek

Obrazek

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 20:15
autor: Kruszyn
Poczytałem Tasiora post prażonkach i nabyłem właśnie kociołek :-)

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 20:23
autor: FUX
Kruszyn pisze:
2 mar 2021, o 20:15
Poczytałem Tasiora post prażonkach i nabyłem właśnie kociołek :-)
Taki?

Obrazek

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 20:24
autor: ptk22
Kruszyn, wrzuć fotę.

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 20:42
autor: Kruszyn
W czwartek będzie dopiero,taki wziąłem :mrgreen:
https://allegro.pl/oferta/kociolek-zeli ... iSTpR6m7p4

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 20:56
autor: Grzegorz
Ooo mam taki sam. Dobre rzeczy wychodza,

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 22:02
autor: damaz
Kruszyn pisze:
2 mar 2021, o 20:15
Poczytałem Tasiora post prażonkach i nabyłem właśnie kociołek :-)
9 lat czytałeś jednego posta :o :o :o


no to pobiłeś FUXa na głowę.

:-p

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 22:11
autor: Kruszyn
damaz, a Tobie od tych pól w koło to pogorszyło się ? :giggle: CZy ju czas na emeryturę ,rentę lub długi urlop .... :-p Żeby rozjaśnić bo najwyraźniej masz zaćmienie...dziś sobie wróciłem do wykopalisk i przeczytałem . Trzeba jednak zmienić nazwę na forum tetryków :-)

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 22:24
autor: damaz
kruszynko... 2021 - 2012 = 9

lat.
:razz:
Kruszyn pisze:
2 mar 2021, o 22:11
Trzeba jednak zmienić nazwę na forum tetryków
to forum, to trzeba zamknąć. :-d

a tak serio, to chyba Gal napisał w wirusologii, że na tym forum forumowicze powinni się mocno pilnować, bo są w grupie ryzyka związanej z numerem PESEL. 8-)
a co tam...
na najbliższych Chlejadach zrobi się konkurs upalania balkoników. i tyle. :mrgreen:

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 22:31
autor: Kruszyn
Pesele są coraz bardziej historyczne he he.

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 22:57
autor: FUX
Ranking?
:mrgreen:

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 23:07
autor: inquiz
FUX, chcesz zostać forumowym tetrykiem miesiąca marca? :mrgreen:

Przepisy i przypisy

: 2 mar 2021, o 23:09
autor: Kruszyn
Trochę sie przeceniali jak ktoś ma ochotę ...
https://bbq.pl/?fbclid=IwAR04G08hleZP2_ ... jXyNGidXNY

Przepisy i przypisy

: 3 mar 2021, o 00:01
autor: Chloru
@stach22 najpierw zacznij odróżniać chleb z formy od rzemieślniczego bochenka (artisan sourdough bread). Obrazek z internetu ze wzorcem poniżej:

Obrazek

Potem skalibruj sobie monitor. Poniżej zdjęcie spodu tego samego bochenka z którego tak się nasmiewałeś. Niestety reszta materiału dowodowego została zjedzona.

Obrazek

Przepisy i przypisy

: 3 mar 2021, o 00:08
autor: stach22
Chlor, nadal „czarno” to widzę, choć mniej widać spaleniznę bo „przypudrowane”, ale jeśli takie tobie smakuje to co mi do tego? ;-)