Czekam na kuriera co przyniesie Samsunga. Chcę w nim pływać itd. Kto wie może taki dinozaur jak ja będzie płacił "zegarkiem"
Czyli przeskoczę poziom bo smartfonem nie płaciłem Dotychczas uzbierałem trochę zegarków mech, czas na elektronikę.
Fktycznie, szajsung jest be u nas. No nic postęp jest, kto wie może Korea coś wymysli. To łebski naród.
Oni już wymyślili jak to zrobić. Po prostu u nas temat jest już dość powszechny więc musieliby konkurować z innymi (ApplePay, GooglePay, Fitbit (juz za chwilę Google), Garmin i pewnie coś jeszcze działa) co im się najwidoczniej nie opłaca.
Ssaki pólnocno-koreańskie z małymi wyjątkami nigdzie nie zmierzają. Ssaki południowo-koreańskie są wyjątkowo kumate ale ssaki chińskie mają przewagę liczebną i też nie są głupie.
Tam w ogóle na tym kontynencie ciasno, nawet takie wysepki Indonezji to ich chyba 200 mln. Jak jest smart to muszę pasków poszukać. Tam guma jak w kondonie. Są takie 2 warstwowe z wierzchu skóra , pod nią super hiper tworzywo. Nie łapie zapachu ze skóry.