Ponoć nowe odcinki Top Gear mają tylko lecieć na BBC Knowledge

W większości kanałów telewizyjnych w styczniu i lutym są tylko powtórki, tak samo jak w lipcu i w sierpniu. Szczególnie w kanałach tematycznych. O ile wiem BBC nie sprzedało TVN Turbo kolejnego sezonu Top Gear, ze względu na uruchomienie BBC Knowledge w Polsce.Intak_i_nie pisze:Czy TVN chce zabić oglądalność na tym kanale ? Od dłuższego czasu lecą same ich mierne produkcje, lub powtórki powtórek... Teraz oglądam często BBC Knowledge i prawie w ogóle TVNTurbo bo co tam przełączę to powtórka, albo się gonią strażacy z kotem po dachu, lub ten narrator o głosie nauczyciela matematyki z podstawówki. Spuszcza się nad małym Fiatem który zderzył się z wózkiem sklepowym na parkingu. I moralizuje że jak pewnie by ktoś nie był rozrzutny i odstawił wózek na miejsce to nie dosyc że odzyskał by 2 zł to jeszcze by do wypadku nie doszło.
Ponoć nowe odcinki Top Gear mają tylko lecieć na BBC Knowledge![]()
Kupiłeś telewizor :shock:Vert pisze:tvn turbo to DNO ! strata czasu...szkoda
Tego już nie ma i nie będzie, ma być jakiś nowy program, i jak zobaczę Maznasa to się chyba zeżygamSzamaN pisze:Ale zawsze jest automaniak
no niestety oso niestety.nina kazala...osa551 pisze:W większości kanałów telewizyjnych w styczniu i lutym są tylko powtórki, tak samo jak w lipcu i w sierpniu. Szczególnie w kanałach tematycznych. O ile wiem BBC nie sprzedało TVN Turbo kolejnego sezonu Top Gear, ze względu na uruchomienie BBC Knowledge w Polsce.Intak_i_nie pisze:Czy TVN chce zabić oglądalność na tym kanale ? Od dłuższego czasu lecą same ich mierne produkcje, lub powtórki powtórek... Teraz oglądam często BBC Knowledge i prawie w ogóle TVNTurbo bo co tam przełączę to powtórka, albo się gonią strażacy z kotem po dachu, lub ten narrator o głosie nauczyciela matematyki z podstawówki. Spuszcza się nad małym Fiatem który zderzył się z wózkiem sklepowym na parkingu. I moralizuje że jak pewnie by ktoś nie był rozrzutny i odstawił wózek na miejsce to nie dosyc że odzyskał by 2 zł to jeszcze by do wypadku nie doszło.
Ponoć nowe odcinki Top Gear mają tylko lecieć na BBC Knowledge![]()
Jedynym programem, który oglądałam w Turbo oprócz Top Gear był zakup kontrolowany. Uwaga Pirat nie da się oglądać, bo lektor chyba kiedyś pracował w kronice filmowej ...
[ Dodano: 2008-02-09, 23:46 ]Kupiłeś telewizor :shock:Vert pisze:tvn turbo to DNO ! strata czasu...szkoda
Lektor jest do bani. Ale lektor sobie tego sam nie wymyślił, jest jeszcze jakiś scenarzysta i reżyser. Przypadki które pokazują powodują u mnie irytację. Zwłaszcza te, w których jadą za gościem i zamiast go zatrzymać po pierwszym wykroczeniu - filmują aż zbiorą odpowiedni materiał dowodowy. To jest karygodne!Paweł_BB pisze:Ja na TVN Turbo oglądam "Pirata" (fakt, lektor jest do bani)
Chyba ostatnio coś się zmieniło, bo jakiś czas temu oglądałem odcinek, w którym lektor w każdym przypadku powtarzał, że policjanci nie czekają tylko od razu zatrzymują stwarzającego zagrożenie kierowcę.Konto usunięte pisze:Przypadki które pokazują powodują u mnie irytację. Zwłaszcza te, w których jadą za gościem i zamiast go zatrzymać po pierwszym wykroczeniu - filmują aż zbiorą odpowiedni materiał dowodowy.