NAsze ulubione kawałki
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 122 razy
- Polubione posty: 287 razy
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 40 razy
- Polubione posty: 104 razy
NAsze ulubione kawałki
Rzadko tu zaglądam, ale jeśli aktualne to się dorzucę ( pw) , jeśli Dacia za mała, to podstawię dużego busa, kiedy tylko będzie potrzeba.
Bus, to rozumiem, że to gdzieś w ok. W-wy.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2020, o 00:25 przez bojar, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
NAsze ulubione kawałki
To mogę zrobić wątek. Niestety kontakt telefoniczny również dość słaby, ale ustaliłem, że najlepiej żarcie. Jak będzie za dużo, to dostanie jakaś inna rodzina w Sokołowie Podlaskim
NAsze ulubione kawałki
danikl,

Przy Bobie ja bym chyba jezdzila slalomem, a przy niektorych kawalkach to nawet pod prad

Jak rzekl sam Mistrz... No woman no cry

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Gal
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: XC 70
- Polubił: 70 razy
NAsze ulubione kawałki
No to napisz jakie żarcie, czy mamy sami kupić (słabo to widzę - termin ważności), czy ktoś to zrobi inaczej.Alan, Alan, Alan! pisze: ↑18 gru 2020, o 00:13To mogę zrobić wątek. Niestety kontakt telefoniczny również dość słaby, ale ustaliłem, że najlepiej żarcie. Jak będzie za dużo, to dostanie jakaś inna rodzina w Sokołowie Podlaskim
A może 10-20-50 złotych miesięcznie przez najbliższe parę miesięcy?" Może to byłoby najlepsze rozwiązanie?
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
- Gal
- 6 gwiazdek
NAsze ulubione kawałki
Taka pani:
Nie chcę sprawiać problemów małżeńskich, ale na ona rżnie na basie całkiem sprawnie.
Nie chcę sprawiać problemów małżeńskich, ale na ona rżnie na basie całkiem sprawnie.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
NAsze ulubione kawałki
No pewno bardziej z długimi terminami, sypkie, makarony, puszki oraz środki czystości.
Oni sami tego nie zrobią, nie chcieli mi też podać nr konta albo rachunków do zapłacenia. Ciężko się z nimi ustala. Wiem, że ubrań jest dużo i zabawek, bo to pierwsze co ludzie kupują.
- Gal
- 6 gwiazdek
NAsze ulubione kawałki
No to mięso w puszkach jest najrozsądniejsze,Alan, Alan, Alan! pisze: ↑18 gru 2020, o 02:40No pewno bardziej z długimi terminami, sypkie, makarony, puszki oraz środki czystości.
Oni sami tego nie zrobią, nie chcieli mi też podać nr konta albo rachunków do zapłacenia. Ciężko się z nimi ustala. Wiem, że ubrań jest dużo i zabawek, bo to pierwsze co ludzie kupują.
Makarony/ryże/kartofle są tanie i sami je sobie kupią, a na mięso będą żałować.
NAsze ulubione kawałki
A nasz Kamil w takim duecie wcale nie gorzej

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Gal
- 6 gwiazdek
NAsze ulubione kawałki
Może będę banalny, ale _you_ jest super i w ogóle, ale to nie jest dark side of the moon słuchane nocą.
"Sometimes your brain tells you, it is time to listen to some Pink Floyd, do you understand ?"
I jak zaczyna się wokaliza, to odlot.
There is no dark side of the moon, really. As a matter of fact it’s all dark
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
NAsze ulubione kawałki
No i stało się, puściłem shine on, teraz do rana będę słuchać każdej wersji. Bloody hell.
NAsze ulubione kawałki
Hit dnia

- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- ptk22 (23 gru 2020, o 23:35)
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2x Legacy III 2.5 my 99, Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 206 razy
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i biedronka
- Polubił: 54 razy
- Polubione posty: 69 razy
NAsze ulubione kawałki
Kurwa, koleś starszy dwa lata ode mnie. Bawiłem sie swego czasu na jego koncercie
Covid to zwykła grypa
https://www.rp.pl/Muzyka/210109563-Zmar ... piens.html

https://www.rp.pl/Muzyka/210109563-Zmar ... piens.html
NAsze ulubione kawałki
danikl, kostucha nie przebiera, kosi jak popadnie. Bardzo przykre, mlody czlowiek 

- Gal
- 6 gwiazdek
NAsze ulubione kawałki
Aerosmith mi się przypomniał:
kiedy natrafiłem na wersję Morgan James:
Skąd ta kobieta bierze powietrze między 2:00 a 2:30 to ja nie mam pojęcia. Każdy, kto śpiewał wie o czym mówię.
kiedy natrafiłem na wersję Morgan James:
Skąd ta kobieta bierze powietrze między 2:00 a 2:30 to ja nie mam pojęcia. Każdy, kto śpiewał wie o czym mówię.