Subaru na ulicy
Subaru na ulicy
Poruszam się moim Subaru po ulicach mego miasta i za każdym razem jak widzę inne Subaru to zastanawiam się czy za kółkiem siedzi inny forumowicz. Też tak macie? :-D
Rzeznik
Rzeznik
Rzeźnik zbereźnik:)
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Re: Subaru na ulicy
Prawie, zależy jakie Subaru widzę. Jeżeli jest to wolnossące Legacy, zwłaszcza tak powiedzmy 2003+, to raczej małe prawdopodobieństwo, że forumowicz. Legacy limuzyna - prawdopodobieństwo jak wygrana w totka. Podobnie z wolnossącymi Forkami, zwłaszcza 2006+. Forestery turbo, Imprezy - jest szansa, że forumowicze. Tribeca - nie zastanawiam się, czy forumowicz, bo na pewno nie.Rzeznik pisze:Poruszam się moim Subaru po ulicach mego miasta i za każdym razem jak widzę inne Subaru to zastanawiam się czy za kółkiem siedzi inny forumowicz. Też tak macie? :-D
Rzeznik
Nie zwracam uwagi. Jak ktoś mi machnie, to odmachuję, ale chyba dwa razy się zdarzyło w całej historii, stąd mój wyjątkowo lekceważący stosunek do wątku "Pozdrawiamy się".
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
W Kielcach nie mam problemu, bo znam miejscowe Subaru na pamięć.
W innych miastach też nie mam problemu, niestety jest tego już na tyle dużo, że lekceważę hurtem (chyba, że na wjeździe do Wawy od Konstancina spotykam bladoniebieskie STI, a w nim dżentelmena w średnim wieku z młodą laseczką na prawym, to wtedy diabeł we mnie wstępywa i się ścigam; szczególnie przy użyciu małej lodówki na kółkach
).
Natomiast wyjeżdżając ze stolycy Krakowską, mam odruch zwalniania na wysokości Andrzejowego salonu i patrzenia, co tam nowego
W innych miastach też nie mam problemu, niestety jest tego już na tyle dużo, że lekceważę hurtem (chyba, że na wjeździe do Wawy od Konstancina spotykam bladoniebieskie STI, a w nim dżentelmena w średnim wieku z młodą laseczką na prawym, to wtedy diabeł we mnie wstępywa i się ścigam; szczególnie przy użyciu małej lodówki na kółkach

Natomiast wyjeżdżając ze stolycy Krakowską, mam odruch zwalniania na wysokości Andrzejowego salonu i patrzenia, co tam nowego

I nie dajesz znać, że jesteś w WawWiS pisze:Natomiast wyjeżdżając ze stolycy Krakowską, mam odruch zwalniania na wysokości Andrzejowego salonu i patrzenia, co tam nowego![]()

-
carfit
- 3 gwiazdki
- Auto: RS6 MY17, JAG E-PACE, WRX by Carfit i inne
Ja mam jeszcze lepiej , bo niedość że znam wszystkie subaraki w sączu i okolicach to jeszcze są na mnie skazaniWiS pisze:W Kielcach nie mam problemu, bo znam miejscowe Subaru na pamięć.
W innych miastach też nie mam problemu, niestety jest tego już na tyle dużo, że lekceważę hurtem (chyba, że na wjeździe do Wawy od Konstancina spotykam bladoniebieskie STI, a w nim dżentelmena w średnim wieku z młodą laseczką na prawym, to wtedy diabeł we mnie wstępywa i się ścigam; szczególnie przy użyciu małej lodówki na kółkach).

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Niski spojler, zupełnym przypadkiem?WiS pisze:W innych miastach też nie mam problemu, niestety jest tego już na tyle dużo, że lekceważę hurtem (chyba, że na wjeździe do Wawy od Konstancina spotykam bladoniebieskie STI, a w nim dżentelmena w średnim wieku z młodą laseczką na prawym, to wtedy diabeł we mnie wstępywa i się ścigam; szczególnie przy użyciu małej lodówki na kółkach).

Nie chciałbym wchodzić w kompetencje Wurca, ale... To zwyczajnie nie jest prawda:

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Nie.Rzeznik pisze:Poruszam się moim Subaru po ulicach mego miasta i za każdym razem jak widzę inne Subaru to zastanawiam się czy za kółkiem siedzi inny forumowicz. Też tak macie?
Ale w Nubirze, czy w WRXie tak masz?EterycznyŻołądź pisze:Nie.

Prosta, oględna w słowach, konkretna odpowiedź.EterycznyŻołądź pisze:Nie.Rzeznik pisze:Poruszam się moim Subaru po ulicach mego miasta i za każdym razem jak widzę inne Subaru to zastanawiam się czy za kółkiem siedzi inny forumowicz. Też tak macie?
P.S. Gdzieś się podziewał

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Patryk55XL
- 1 gwiazdka
- Auto: RS
zależy co mijam i w jakim wieku kierowca :) Ale jadąc Subaryną gdy mijam też Subaru najbardziej podoba mi się wymiana spojrzeń
Zauważyłem dwa typy:
1. Kierowiec patrzy na Ciebie lekceważąco, jak na konkurenta, ale kątem oka podziwia Twój bolid
2. Kierowiec patrzy z entuzjazmem i gdyby wypadało podbiegłby i dałby Ci buziaka

1. Kierowiec patrzy na Ciebie lekceważąco, jak na konkurenta, ale kątem oka podziwia Twój bolid
2. Kierowiec patrzy z entuzjazmem i gdyby wypadało podbiegłby i dałby Ci buziaka