Śnieżne Subaru Kena Blocka
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Śnieżne Subaru Kena Blocka
Może było, ale ja wcześniej nie widziałem. Fajne :)
http://moto.pl/MotoPL/1,88571,7216041,S ... locka.html
http://moto.pl/MotoPL/1,88571,7216041,S ... locka.html
Re: Śnieżne Subaru Kena Blocka
już chyba się trzeci raz pojawia.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Aha... A da się wywalić wątek w kosmos?inquiz pisze: już chyba się trzeci raz pojawia.
po co wywalać, zapodaj jakiś temat przy którym można się pokłócić - wątek od razu pogrąży się w otchłani offtopu i będzie pięknie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
eee.... fajne... ale gdyby zamontować na imprezie-dyszlu to chodziłby lepiej...inquiz pisze: po co wywalać, zapodaj jakiś temat przy którym można się pokłócić - wątek od razu pogrąży się w otchłani offtopu i będzie pięknie.

To ja zapodam słowa klucze :inquiz pisze: zapodaj jakiś temat przy którym można się pokłócić
PEDAŁ i APPLE

nudy - to już jest w innym wątku.WRC fan pisze: To ja zapodam słowa klucze :
PEDAŁ i APPLE

pedały mają aple O!
a żyrafy wchodzą do szafy
P.S. Gdyby było bliżej do wyborów to by się cuś jeszce ze wynalazło

P.S. Gdyby było bliżej do wyborów to by się cuś jeszce ze wynalazło

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Facet ma pieniadze to sie bawi. Pewnie wiekszosc z nas tez by tak chciala
Wyczul moment i poprzez dobrze zmontowane filmiki na Youtube dobrze sie wypromowal. Trzeba przyznac, ze jest to zrobione z glowa. Za reklame w telewizji musialby zaplacic majatek, a Youtube ma za darmo i oglada go caly swiat.
Ostatnio sie okazalo ze wystaruje w WRC. Tylko juz nie w Subaru, ktore sie wycofalo przeciez z rajdow, ale w stajni Forda. Ide o zaklad, ze bedzie sie obijal gdzies w koncu stawki, ale mysle, ze nie o wyniki tu chodzi tylko o kolejna porcje reklamy. Kolejne dobre posuniecie.

Ostatnio sie okazalo ze wystaruje w WRC. Tylko juz nie w Subaru, ktore sie wycofalo przeciez z rajdow, ale w stajni Forda. Ide o zaklad, ze bedzie sie obijal gdzies w koncu stawki, ale mysle, ze nie o wyniki tu chodzi tylko o kolejna porcje reklamy. Kolejne dobre posuniecie.
E nie, Ken Block ma jezdzic w Fordzie w WRC. No to sie okaze czy cos potrafi.
A to auto jest genialne na wyjazd na nart. Ile sie na wyciagach oszczedzi. Tylko kierowca ktory bedzie zapiertdzielal gora dol.
Ciekawe czy ktoś ma Impreze z kierowca.
A to auto jest genialne na wyjazd na nart. Ile sie na wyciagach oszczedzi. Tylko kierowca ktory bedzie zapiertdzielal gora dol.
Ciekawe czy ktoś ma Impreze z kierowca.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
LouCyphre pisze: pedały mają aple O!![]()
Ja tak zrozumiałem wypowiedź WuRC fana .
Jaki jest problem z zamontowaniem takich gąsienic do zwykłego auta?
Arno pisze: Ciekawe czy ktoś ma Impreze z kierowca.
To się nie nazywa kierowca, tylko wodzirej. Taki stary i nie wie.

może jeszcze manual vs automat?
a ja bym się takim ratraczkiem przejechał, może nowy odcinek Bonda (w którym okaże się on w końcu pedziem) przygarnie taki samochodzik?
a ja bym się takim ratraczkiem przejechał, może nowy odcinek Bonda (w którym okaże się on w końcu pedziem) przygarnie taki samochodzik?
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
jezus, ja mam apla, jestem pedalem i ten kolor samochodu! pora wyjsc z szafy.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Arno pisze: jezus, ja mam apla, jestem pedalem i ten kolor samochodu! pora wyjsc z szafy.
I do tego jesteś taki miły lizus "przyłóż do rany", więc nie ma innej opcji.

Arno, ty się nie liczysz, znasz się na śtuce i jakim trzeba jeść widelcem. a prawdziwy mężczyzna to wraca z lasu z upolowanym dzikiem a później rąbie drwa aby ognisko domowe podgrzać.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
W PWRC już miał dwa występy 2 lata temu kończąc w ogonie stawki. Ale to przecież i tak głównie chodzi o fun Mister Blocka a nie wygrywanie dzbanków w WRC. Gość jest już po 40stce i chwała mu za to, że chce mu się bawić w rajdy przy okazji popularyzując sam sport i markę Subaru ( nie ma się co łudzić - dla współczesnych dzieciaków-fanów rajdów Block jest tym, kim np. dla mnie był Colin).Tasior_Miedziak pisze: Ostatnio sie okazalo ze wystaruje w WRC. Tylko juz nie w Subaru, ktore sie wycofalo przeciez z rajdow, ale w stajni Forda. Ide o zaklad, ze bedzie sie obijal gdzies w koncu stawki, ale mysle, ze nie o wyniki tu chodzi tylko o kolejna porcje reklamy. Kolejne dobre posuniecie.
No przecie się przyznał i chce z szafy wychodzić, to jak się nie liczy :Pinquiz pisze: Arno, ty się nie liczysz, znasz się na śtuce i jakim trzeba jeść widelcem.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
...markę DC Shoes, której zresztą jest współwłaścicielem. Nazwałbym to the american way of bussines ;) Poza tym koleżka ma już cztery dychy i rajdówka będzie o wiele mniej urazowa niż motocrossówka czy nawet któraś z desek.WRC fan pisze: chwała mu za to, że chce mu się bawić w rajdy przy okazji popularyzując
A osobiście nie widzę w jego wyczynach niczego ciekawego, może poza sztuką montażu video.
r.
To tak jak Sołowow reklamuje "swoje" kibleky pisze: ...markę DC Shoes

Mniej więcej, tylko na kible Sołowowa nie lecą gówniarze, którzy co miesiąc muszą sobie kupić nowy model trędnych trampek :) (w cenie tegoż kibla ;)))
r.
r.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Ale Sołowow to cos tam od czasu do czasu wygrywa i w zasadzie w ogonie stawki sie nie wlecze. Tyle, ze oczywiscie na bardziej rodzimym podworku.WRC fan pisze: To tak jak Sołowow reklamuje "swoje" kible![]()
Tasior_Miedziak, no Ken Block tez nie - daje radę nawet objechac Andiego Mancina jak ma dobry dzień
Ale chwała mu za popularyzację, moze WRC też spopularyzuje.

Ale chwała mu za popularyzację, moze WRC też spopularyzuje.
Block na swoim rodzimym podwórku też wygrywa i w ogonie się nie wlecze.Tasior_Miedziak pisze: Ale Sołowow to cos tam od czasu do czasu wygrywa i w zasadzie w ogonie stawki sie nie wlecze. Tyle, ze oczywiscie na bardziej rodzimym podworku.
A, że poziom tego podwórka jest niższy to już inna brocha.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Mnie tez to nie kreci, ale my to starzy juz chyba jestesmyky pisze: A osobiście nie widzę w jego wyczynach niczego ciekawego, może poza sztuką montażu video.

Aż tak staro się nie czuję. :P Ale o ile mogę np. wielokrotnie oglądać słynnego boczura Gigiego Galliego, Pana Rigollet i wielu, wielu innych (jak ostatnio linkowanego w filmotece Snijersa, tak starannie zmontowane reklamówki Blocka mnie nudzą.
r.
r.