Dżanek odchodzi z 4Turbo
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dżanek odchodzi z 4Turbo
Zapytalem w "Cos niedobrego" ale tam tego nie widac.
Czy ktos wie co sie dzieje w 4T, ze Dżanek odchodzi? Musze powiedziec, ze jestem mocno zaskoczony. Serwisowalem sie tam w sumie glownie dlatego, ze on tam byl.
Czy ktos wie co sie dzieje w 4T, ze Dżanek odchodzi? Musze powiedziec, ze jestem mocno zaskoczony. Serwisowalem sie tam w sumie glownie dlatego, ze on tam byl.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Re: Dżanek odchodzi z 4Turbo
Tasior_Miedziak pisze: Serwisowalem sie tam w sumie glownie dlatego, ze on tam byl.
Ja też ...

Jasiu przysłał 31.12.2009r. zbiorowego email informującego o fakcie zakończenie współpracy plus życzenia. Może nie ma co maglować sprawy propublico....
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To może ja wrzucę oficjalny komunikat (powinien się pojawić niedługo na stronie) który coś rozjaśni w tej sprawie:
Sądzę że nowi właściciele dodadzą odpowiedni wpis w forumowej panoramie firm jak sprawy się uporządkują w ciągu najbliższych dni.Informujemy, że w związku z wewnętrzną reorganizacją, od 1 stycznia 2010
zmienia się właściciel serwisu w Mysiadle. Serwis oddajemy w ręce pasjonatów Impreza&Evo i jesteśmy przekonani, że klienci z czasem odczują korzyści
związane z zarządzaniem bezpośrednio przez właścicieli. Serwis będzie dalej działał pod marką 4Turbo.pl, przy pełnym wsparciu, zachowaniu dostępności części oraz technologii
zapewnianej przez 4Turbo.pl. Nowym właścicielom, którymi są Adam Tomaszek i Tomasz Bryk życzymy powodzenia.
Zarząd 4Turbo sp. z o.o.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte pisze: A czy wiadomo co Janek będzie teraz robił? Jakiś powrót do źródeł?
Na ten moment wiedzy nie mam. Ale ja się dowiem (Tajemniczy Don Pedro z Krainy Deszczowców

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ehhh, Wy moje plotkary
a nie prościej zadzwonić i zapytać, niż szukać sensacji po forach
?

a nie prościej zadzwonić i zapytać, niż szukać sensacji po forach

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
remek pisze: zadzwonić i zapytać
Dzwoniłem ale przez wrodzoną "delikutaśność" nie pytałem o przyczyny

Pytałem tylko, gdzie mam teraz przyjeżdzać. Świat poszedł naprzód

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
I gdzie masz przyjeżdżać?Grzesiek_67 pisze: Pytałem tylko, gdzie mam teraz przyjeżdzać. Świat poszedł naprzód

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Godlik,
za ok. 1 miesiąc powinno być wiadomo. Cierpliwości a będziemy uratowni
Pozdrawiam
Grzegorz
za ok. 1 miesiąc powinno być wiadomo. Cierpliwości a będziemy uratowni

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Uff. Dobrze, ze zostanie w branzy. Najgorzej gdyby zajal sie czyms innym. Jakos "przebiduje" z tym cwierkajacym lozyskiem oporowym przez miesiac. Powinno wytrzymac.
Tasior_Miedziak pisze: Jakos "przebiduje" z tym cwierkajacym lozyskiem oporowym przez miesiac. Powinno wytrzymac.
Tasior_Miedziak, jeżeli jednak Twój słuch przegra z wiernością do mechanika to takie cóś bezproblemowo i z pewnościa w dobrej cenie Grzesiek E12 z Jutrzenki ogarnie
Tasior_Miedziak, uważasz, że ten warsztat straci swój profesjonalizm?
Znam tych ludzi, którzy go przejmują i myślę, że można być pewnym - że nie.

411KM @ 575Nm
Nie znam ludzi ani serwisu (osobiście nie korzystałem). Może to początek konkurencji a co za tym idzie spadku cen? Zapewne ten pan co odchodzi założy swój serwis i zapewne będzie miał niższe nieco ceny... Tak to się zazwyczaj zaczyna. To chyba nic tylko się cieszyć, że za kilka lat będzie kolejna, dobra, konkurencyjna firma!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
matzerath pisze: Tak to się zazwyczaj zaczyna. To chyba nic tylko się cieszyć, że za kilka lat będzie kolejna, dobra, konkurencyjna firma!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
matzerath, ten Pan już kiedyś miał własny serwis, po czym połączył siły z 4turbo, więc to nie to żeby to jakieś początki 

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Ja jezdzilem nie do 4Turbo tylko do Dżanka. Dla mnie to zasadnicza roznica. Absolutnie nie mam nic do zarzucenia chlopakom w 4T. To firma na poziomie. Byc moze bede tam zagladal na jakies drobne naprawy bo mam blisko. Jednak to Dzanek jeszcze w czasach przed 4T zdobyl moje zaufanie. Ludzkie podejscie, przede wszystkim ogromny profesjonalizm. Moglbym tak dlugo wymieniac. Poza tym zwyczajnie lubie gosciaowoc666 pisze:Tasior_Miedziak, uważasz, że ten warsztat straci swój profesjonalizm?

Ja wiem, ze inni tez sie znaja i pewnie sa naprawde dobrzy w tym co robia. Przeciez nie ma ludzi niezastapionych. Tylko sprawa jest taka, ze jestem spokojny tylko wtedy jak wiem, ze Dzanek chociaz jest w warsztacie gdzie grzebia przy mojej lodowce. To kwestia zaufania. Dla mnie to bardzo wazne. Moze to irracjonalne, ja wiem. Jednak w tej ukladance to ja jestem klient i moge glosowac tylko "nogami".
barbie pisze:matzerath, ten Pan już kiedyś miał własny serwis, po czym połączył siły z 4turbo, więc to nie to żeby to jakieś początki
No ja to zrozumiałem. Napisałem o początkach nowej firmy a nie o początkach pana.
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
Jak bedzie bardzo zle, to gdzies bede musial sie wybracesilon pisze: Tasior_Miedziak, jeżeli jednak Twój słuch przegra z wiernością do mechanika to takie cóś bezproblemowo i z pewnościa w dobrej cenie Grzesiek E12 z Jutrzenki ogarnie

Zaraz, zaraz. Sprzedajesz swoj kiosk? Co ja widze w Twoim avatarze?
Tasior_Miedziak pisze: Zaraz, zaraz. Sprzedajesz swoj kiosk? Co ja widze w Twoim avatarze?
w moim avatarze widzisz kiosk na sprzedaż

a szczegóły są w podpisie

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
owoc666 pisze: Tasior_Miedziak, uważasz, że ten warsztat straci swój profesjonalizm?
Dla mnie wciąż trzyma profesjonalizm. Cenowy.
Tomek bardzo w porządku, o Adamie wypowiadał się nie będę.
Od siebie, po raz ostatni, nie ma Jasia, nie ma Mysiadła.
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. matzerath, Jasiek robił Subaryny, jak właściciel 4turbo równowagę na nocniku łapał

Brak podpisu.
Grzesiek_67 pisze: matzerath, Jasiek robił Subaryny, jak właściciel 4turbo równowagę na nocniku łapał![]()
hihihi