Devlińskiego na forumie brak więc założę nowy, dedykowany* wątek gdzie będziemy mogli wrzucać po prostu informacje o ciekawych imprezach, wystawach, targach....... które mogłyby kogoś zainteresować.
Na początek oldtimerbazar w Warszawie, termin 24 stycznia w hali expo XXI - http://www.oldtimerbazar.pl/
Ma być stara motoryzacja ale podobno także trochę militariów, nie znam imprezy po pierwszy raz w Wwie ale może ktoś z Wocławia jakąś rekomendację dorzuci.
Ciekawe wydarzenia i imprezy
Ciekawe wydarzenia i imprezy
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Re: Ciekawe wydarzenia i imprezy
inquiz,
dla fanów Subaru, taka impreza typu "oldtimer" za parę lat może być bardzo ciekawa...
może jako forum zorganizujemy wówczas stoisko?
obok fanów Garbusa, 2CV i innych kultowych samochodów?
i poprzyjeżdżamy wszyscy subarakami na żółtych tablicach rejestracyjnych?

dla fanów Subaru, taka impreza typu "oldtimer" za parę lat może być bardzo ciekawa...
może jako forum zorganizujemy wówczas stoisko?
obok fanów Garbusa, 2CV i innych kultowych samochodów?
i poprzyjeżdżamy wszyscy subarakami na żółtych tablicach rejestracyjnych?

gootek, masz rację, a ten 1800XT który sie pokazał w ładnym stanie już by się prawie nadawał.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
inquiz pisze: Devlińskiego na forumie brak więc założę nowy, dedykowany* wątek gdzie będziemy mogli wrzucać po prostu informacje o ciekawych imprezach, wystawach, targach....... które mogłyby kogoś zainteresować.
Co prawda nie devlin, ale Konto usunięte już kiedyś stworzył taki wątek, w którym niestety szybko kończyło się życie. To forum nie jest kulturalne

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak twoja pamięć jest naprawdę dobra, zdawało mnie się że taki wątek był ale wyszukiwarka nie pomogła mi wiele
Ewentualnie można scalić, ja się za chwilę zbieram na wystawę, jak będzie coś interesującego to wrzucę fotki.

Ewentualnie można scalić, ja się za chwilę zbieram na wystawę, jak będzie coś interesującego to wrzucę fotki.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!