i nawet poświęcę na to posta-protoplosta
idea jest taka, że wszystko, co nie dotyczy dotacji, wyląduje tutaj. chronologicznie. inaczej - masz rację - wątek nie ma sensu.LouCyphre pisze:Drogi Damaziu, wybacz ale chyba to nienajlepszy pomysł żeby to gdzieś wydzielać. Utrata kontekstu w tak ważnej dla forum sprawie jest nie do przyjęcia.
ky pisze: To może już skończmy to wzajemne biczowanie i przejdźmy do porządku dziennego. Zaś miłośników nieskrępowanej ,,wszystko mi wolno'' zapraszam na parę dni do Usenetu -- nawet Onet ma moderatorów.
Oszalałeś?!?!Konto usunięte pisze:czy mój stosunek do sprawy nie wynika czasami z dużej różnicy poglądów jakie mam w stosunku do gootka". Bo mam niejasne wrażenie, że często tak właśnie jest.
Konto usunięte pisze: Proponuję też aby każdy piszący w tym wątku zastanowił się w ciszy zimowej nocy nad tym "czy mój stosunek do sprawy nie wynika czasami z dużej różnicy poglądów jakie mam w stosunku do gootka". Bo mam niejasne wrażenie, że często tak właśnie jest.
remek pisze:jakie sranie we własne gniazdo? co to kurna jest partia? gootek dowalił i Michał mu oddał that's it.
Kurde... gdzie tu jest wątek do strzelania fochówjarmaj pisze: Może sobie teraz automata mam kupić?
Może niech najbardziej zainteresowani ustalą wspólną wersję (w końcu od nich wyszła cała sprawa, w pewnym sensie). Będziemy mieli jakiś wejściowy punkt do dalszej dyskusji.jarmaj pisze: A nie przypadkiem odwrotnie?
A cholera go wie. Pytaj gospodarzy.citan pisze:Kurde... gdzie tu jest wątek do strzelania fochówjarmaj pisze: Może sobie teraz automata mam kupić?![]()
Pojechali chłopaki po sobie trochę, ale WiS, pojechał z grubej rury - i nie tylko gootkowijarmaj pisze: remek napisał(a):jakie sranie we własne gniazdo? co to kurna jest partia? gootek dowalił i Michał mu oddał that's it.
A nie przypadkiem odwrotnie?
I ankietę trzeba zrobić, koniecznie.mały 5150 pisze: Tylko jeszcze nikt chyba nie dziabnął, że forum trzeba zamknąć
Miałem nie pisać, ale skoro jest do mnie pytanie to odpowiem. Piszących w tych dwóch połączonych wątkach jest wielu, nie wiem czemu uznałeś, że jest to skierowane do Ciebie Grzegorz i, co więcej, że dotyczy to wszystkich spraw w Twoim życiuGrzesiek_67 pisze:Konto usunięte pisze: Proponuję też aby każdy piszący w tym wątku zastanowił się w ciszy zimowej nocy nad tym "czy mój stosunek do sprawy nie wynika czasami z dużej różnicy poglądów jakie mam w stosunku do gootka". Bo mam niejasne wrażenie, że często tak właśnie jest.
Lubię jazz ale po co te bębny... Konto usunięte, chcesz powiedzieć, że mój stosunek do jakiekolwiek sprawy, rzeczy, stanu na tym świecie jest implikowany stosunkiem Pana Gootka i zawsze przeciwny ? No żesz LOL nad LOLami![]()
![]()
![]()
No właśnie. To jest dokładnie, czego się można było spodziewać.Grzesiek_67 pisze:gest solidarności z bliskimi człowieka, którzy zginął w tak dramatycznych okolicznościach.
- nie ma tu żadnego znaczenie, czy pomoc ta jest przekazywana przez fundacje, które podobno nagminnie kradną (tu sarkazm, dla niezorientowanych), czy jakoś inaczej. Ja naprawdę nie chcę, nie będę dochodził ile z tej kasy w sposób efektywny dotrze do rodziny zabitego człowieka. Mnie to w ogóle nie interesuje. Interesuje mnie tylko to, że ktoś dał mi możliwość przesłania tych pieniędzy.
Grzesiek_67 pisze: Lucek, nie masz już dość tych wszystkich, ja je nazwę lekkimi, wtrętów przy okazji poważnych i jednoznacznych wątków ? Ja mam.
Co prawda napisałem w paru miejscach dość wyraźnie, o co chodziło w moim tekście i do czego się odnosił (można sprawdzić), ale widzę, że ludzie lubią się bać - nawet jak nie ma czego, a może szczególnie wtedy (stąd, jak wiadomo, popularność horrorów w TV).Niedźwiedź pisze: Strach się bać teraz.
burat pisze: czułem , że każdy jest tu równy. Lecz dziś trochę zachwiało się moje zdanie na ten temat.
mogę prosić o wyjaśnienie kto to?WiS pisze: WR
znaczy się my wszyscy możemy.WiS pisze: dalej zamierzam mówić co myślę, nawet jeśli kogoś to dotknie i zburzy mu idealny obraz świata. Zamierzam też reagować, gdy ruszy mnie czyjeś chamstwo, głupota, upierdliwość, etc.
Dość wyraźnie, dość dosadnie i używając dość mocnych argumentówWiS pisze: Co prawda napisałem w paru miejscach dość wyraźnie, o co chodziło w moim tekście
Padre Witold Rogalski, jak mniemam; Prezes SIP-u.Niedźwiedź pisze: mogę prosić