[Dalej oglądasz na swoją odpowiedzialność :]]
Na dzień dobry wyczynowa lodówka po fhacusku:
Citroen DS3 Racing

r.
Kretiff technolożiiky pisze: Na dzień dobry wyczynowa lodówka po fhacusku:
WRC fan pisze: Kretiff technolożii![]()
Zasadniczo Logan jest autem zdolnym pomieścić przeciętnego emeryta z nakryciem głowy i przetransportować go z punktu A do punktu B za emeryckie pieniądze. I nie udaje, że jest czymś innym ;)Paul_78 pisze: Dacii Logan.
jarmaj pisze: mi się ta cytryna na zdjęciach strasznie podoba....
Eeeee. Kurka blaszka, gdzie ja trafiłem? Przecie to jest tak samo piękne jak, nie przymierzając, jakiś Ignis, Soul albo inny WagonR. Albo wiem. Scion Hako, co chciał być hot-rodem, ale mu nie wyszło.Chloru pisze: Cytryna od Rekina nawet fajna
ky pisze: Soul
michal pisze: na żywo całkiem sympatyczne, dobrze wykonane i akceptowanie jeżdżące autko.
Miałem trzy ondy, Accord, Civic, Civic. Bez zachwytu. NIe rozumiem o co sie rozchodzi.Chloru pisze:Arno, do tego grona dopisałbym Hondziarzy
Bastard Operator porzucił "dual carburator" u mnie na placumichal pisze: Chloru, gdzie się podziało Twoje sigowe zdanie, że jesteś operejta masterbejta of jer dułal karburejta? ;)
Bo accord nie jest zly, tylko z aspiracjami do klasy premium, to mu troche brakuje.Arno pisze: Accord nie był taki zły.
FUX pisze: 4x4
żwawszego diesla
szybkiego automatu
wyswietlacza nawigacji teraźniejszego, a nie z początku tego wieku
troche więcej miejsca z tylu; może być, jak w nowym avensisie
Z tym urokiem samochodu, który niczego nie przypomina...esilon pisze: no to jak do legacy MY10 diesel wsadzą automat to będziesz miał wóz idealny do potrzeb
FUX pisze: Takie mydło, za którym sie nikt nie obejrzy.
ale z tym częściowo sie zgodzęFUX pisze: Trochę szkoda, że FHI poszlo w tym kierunku. Szkoda...
Troche się dziwię, że Toyota, przy tych kilkunastu procentach udziału, tak się obawiała pojścia Subaru w kierunku bardziej awangardowym.esilon pisze: ale z tym częściowo sie zgodzę