Czy jest Ktoś na forum, z w/w okolic i mógłby obejrzeć 2 pojazdy. Chodzi o motocykle, dlatego byłby fajnie gdyby ta Osoba miała jakieś pojęcie o jednośladach

Już dobrze, dobrze.LouCyphre pisze:MOTOCYKL, specjalistą od motorynek dla dzieci jest Bergen
Motorynki bywają jadowite :)LouCyphre pisze:MOTOCYKL, specjalistą od motorynek dla dzieci jest Bergen
Masz na myśli Jabłonnę tę Warszawską,jeżeli tak to ja mam rzut beretem.LouCyphre pisze:Witam
Czy jest Ktoś na forum, z w/w okolic i mógłby obejrzeć 2 pojazdy. Chodzi o motocykle, dlatego byłby fajnie gdyby ta Osoba miała jakieś pojęcie o jednośladach
To taki zawór bezpieczeństwa by kociołki nie wypierd... w kosmosburat pisze: LouCyphre, a cóż to za maszyna piekieł ci się wymarzyła
Chyba nie, ja słyszałem, że Lucek zapatrzył się w przedstawicieli Fińskich gangów motocyklowych, widzianych na Fince:burat pisze:jak motór to taki![]()
no to fajnie bo mi sie ten Monsterek straszebnie podoba tylko bałem się ,że jest jak z Alfą , jak mi to kiedyś kolega użytkownik Alfy GT wyłożyłLouCyphre pisze: Europejskie motóry potrafią być bardzo fajowe, np. Ducati.