To się nazywa czeskie poczucie humoru: Fabia RS teraz jako kombi

Uważajcie, właściciele wolnossących Imprez udających STi, a także "szybkich turbodiesli" - bo wstyd dostać na szosie bęcki od tego czegoś

Śpiochy rulez

ja tam nic nie udajęWiS pisze: Uważajcie, właściciele wolnossących Imprez udających STi,
nie wiem co to się stało, ale śmigając po KrakówkuWiS pisze:No umówmy się, że tu nie o urodę chodzi![]()
Dla estetów jest na salonie w Genewie Giulietta i - o dziwo - nowe Volvo S60.
Oj tak. Czeskie poczucie humoru: rumburak, który wygląda jak kupa, a jednocześnie ma być kul wózkiem. Na głowie kapelusz, obsypana srebrem skroń, a w głowie wiosna -- dosyć karkołomne połączenie, choć czasem się zdarza. ;))) Jak to ktoś słusznie zauważył w komentarzach, auto będzie miało jedną niebagatelną zaletę: nikt nie będzie chciał go ukraść ;)WiS pisze: To się nazywa czeskie poczucie humoru: Fabia RS teraz jako kombi
Chyba jednak powinni tam włożyć trochę słabszego gruźlika.Ja bym jednak nie chciał jeździć czymś co przypomina ogromnego chomika. Design fabii jest po prostu koszmarny. Rozumiem że fabia musi być pozycjonowana niżej niż vw polo, ale w tym przypadku koncern vw trochę przegiął. Pewnie jeździ się tym fajnie, ze środka nawet nie widać tej makabreski, ale wysiadając albo wsiadając musiałbym zamykać oczy.
Barthol pisze: BTW. Leszek Kuzaj śmiga Superbem 4x4 v6
skojarzyło mi się z Siatexman'emWiS pisze: MetrosexMen_trendy
Stawiam na 16 euroBarthol pisze: ajna... ciekawe jaka cena będzie tego autka
Jak zwykle, geriavit. Ale trzeba popić czymś konkretnymKruszyn pisze: podeślij mi te tabletki co dziś łykałeś
DoppelherzemWiS pisze: Ale trzeba popić czymś konkretnym
Tylko że trudno się spodziewać, by znalazło się nagle wielu amatorów na auto emeryta/kury domowej, tylko dlatego, że ta kiełbasa na kołach jest szybką kiełbasą.. Forester chociaż przypomina terenówkę, a to? Nowa Fobia nie jest brzydka, jest paskudna. Taki wysoki kiosk. Jakby zaczęła jeździć tyłem do przodu, to mogłaby nawiązywać do vanopodobnych sprzed lat, a tak powinna raczej wylądować w turpistach...Arno pisze: KY - na tym wlasnie polega caly wic, ze wyglada jak samochod ze slabym gruzlikiem, a dowali prawie kazdem, cos na kształt forestra, prawda?
To już nie chcesz Miecia? ;)Arno pisze: A KY wyobrazasz sobie tak zalatwic tak wygladajacym autem ludnosc na okolo? A przeciez mozna dac inne zawieszenie, kola, zrobic jakis tuing....
To moze byc potwor.
Nie pierwsze brzydkie a szybkie.