http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... l?skad=rss
dlaczego warto się uczyć
Re: dlaczego warto się uczyć
Nie bardzo widzę związek z artykułem.deLux pisze: dlaczego warto się uczyć
Dyrygent pracuje na jedną piątą etatu, czyli przez pięć dni w miesiącu, godziny wyznacza sobie sam, trasy uzgadnia z kierownikiem. Jednak nie zamierza rezygnować dla autobusów z muzyki, ani odwrotnie.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
WRC fan pisze: Nie bardzo widzę związek z artykułem.
deLux zasugerował się nagłówkiem
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
fakt, nie miałem czasu czytać całości.
zaraz znajdę ten o naszej sztangistce.....
Lub wkradł się błąd w wypowiedzi i miało być :rrosiak pisze: deLux zasugerował się nagłówkiem![]()
deLux pisze: żeby było tak:
Aż zerknęłam do wiki, ten pan jest absolwentem Akademii Muzycznej i UW, a jazda autobusem to jego hobby. Ja uważam, że o fantastyczne móc się w taki sposób realizować zawodowo
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
pozytywnie zakręcony gość.
Myślę, że dobrym posunięciem byłoby zmienienie tematu tego wątku.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
To prawda. Bardzo pozytywny. rok czy 2 lata temu był w "prywatnej kolekcji " w Trójce i opowiadał o tym jak super mu się autobusami jeźdźi i fajnie że spełnia marzenia 
- Kwiat Paproci
- 2 gwiazdki
- Auto: Golf III
- Polubił: 7 razy
- Polubione posty: 7 razy
Super, że są tak pozytywnie zakręceniu ludzie. Nie bojący spełniać sie swoich marzeń i tego, że "Pan Dyrygent robi za kierowcę" albo cuś...
Sprzedałem kiedyś mieszkanie lekarzowi z Kielc, no i gut. Potem, po kilku latach widzę go w TV jak opowiada o swoim nowym hobby. Zanabył (pewnie sprzedając moją kwaterę) TIRa, zrobił uprawnienia i co jakiś czas przewozi towary po Europie. Lubi a poza tym tak spędza wakacje z rodziną która jedzie z nim. Turystyka + ekonomia + hobby motoryzacyjne.

Sprzedałem kiedyś mieszkanie lekarzowi z Kielc, no i gut. Potem, po kilku latach widzę go w TV jak opowiada o swoim nowym hobby. Zanabył (pewnie sprzedając moją kwaterę) TIRa, zrobił uprawnienia i co jakiś czas przewozi towary po Europie. Lubi a poza tym tak spędza wakacje z rodziną która jedzie z nim. Turystyka + ekonomia + hobby motoryzacyjne.
dwunastotonowy kamper, z możliwością władowania trzynastu ton dobytku. to jest coś !Kwiat Paproci pisze:Lubi a poza tym tak spędza wakacje z rodziną która jedzie z nim
może miał jakieś hobby związane z autostradą ?
grzybiarki nie zaczęły znikać?
może na ludzie z pasjądeLux pisze:Barthol, na jaki?
ma być ankieta?
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Kwiat Paproci
- 2 gwiazdki
Hehe, no fakt. To takie hobby rozszerzone. O poboczadeLux pisze:może miał jakieś hobby związane z autostradą ?
A grzybiarki? Ja nie wiem..., może jest jakieś forum znikających grzybiarek?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Arno pisze: warto sie uczyc zeby to rozumiec:
Taaaa.... wysłało się premium sms-a pod 73212, a teraz prosi się kolegów, żeby wyjaśnili co jasnowidz chciał nam przekazać
- Kwiat Paproci
- 2 gwiazdki
Jasnowidzeniu nie po drodze z jasnomyśleniem jak jasno widać i jasno słychać
To jeden z lepszych jednoosobowych kabaretów, ta Pani.
To jeden z lepszych jednoosobowych kabaretów, ta Pani.
- Kwiat Paproci
- 2 gwiazdki
Genialny pomysł z tą jazdą autobusem. Podoba mi się. Kurs kosztuje 5 tysi
MZA bierze kierowców od ręki. Wyrwałbym się z biura na jeden dzień w tygodniu. Praca na powietrzu, z ludźmi, kierownicze stanowisko. Od jutra zaczynam zbierać kasę na kurs 
Jednak przemyślałem sprawę, pogooglałem. Trochę kiepsko płacą. Pójdę raczej w kierunku autobusów ze skrzydłami. A co
Wie ktoś ile kosztuje kurs?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to dlatego ona umi przepowiadać a my ni. Ona jest dalej.Arno pisze: warto sie uczyc zeby to rozumiec:
do 3 minuty prawie kumałem o co babie biega, ale później zwątpiłem.
te jasnowidze są dla mnie zbawieniem. Codzień oglądam od 3 rano. Inne programy zbyt bardzo przykuwały uwagę.Konto usunięte pisze: wyjaśnili co jasnowidz chciał nam przekazać![]()