Kompletnie nic mi nie mowia te megaherce i inne takie, moze ktos kto sie zna mi doradzi.
PS. Uzondzonko ma byc markowe budzet ok 1500 zl chyba ze mnie ktos przekona ze warto wydac wiecej

Interceptor pisze: zastosowania aplikacji biurowych
Interceptor pisze: ma to sluzyc jako nawigacja.
Mam pytanie to ustrojstwo ma "brak wbudowanego odbiornika GPS", jak mam to rozumiec (bo ja lajkonik jestem) cos tdo tego tzreba dokupic?damaz pisze:a to ja krótko zwięźle, bez uzasadnienia (za długie):
dokładnie 2 tygodnie temu, po "doktoryzowaniu się" z tematu (wywody Gal'a + specjalizowane fora dot. Garmina, pda itp) nabyłem drogą kupna:
hp ipaq 214
qstarz bt-q818
Np.: qstarz bt-q818Interceptor pisze:Mam pytanie to ustrojstwo ma "brak wbudowanego odbiornika GPS", jak mam to rozumiec (bo ja lajkonik jestem) cos tdo tego tzreba dokupic?damaz pisze:a to ja krótko zwięźle, bez uzasadnienia (za długie):
dokładnie 2 tygodnie temu, po "doktoryzowaniu się" z tematu (wywody Gal'a + specjalizowane fora dot. Garmina, pda itp) nabyłem drogą kupna:
hp ipaq 214
qstarz bt-q818
Interceptor pisze:Mam pytanie to ustrojstwo ma "brak wbudowanego odbiornika GPS", jak mam to rozumiec (bo ja lajkonik jestem) cos tdo tego tzreba dokupic?damaz pisze:a to ja krótko zwięźle, bez uzasadnienia (za długie):
hp ipaq 214
qstarz bt-q818
a co masz złe doświadczenia pewniehuzar105 pisze: Tylko nie ipaq![]()
I tak i nie - z drugiej strony nie zzera Ci energii z baterii palmtopa. Mozesz tez w dowolnym momencie wymienic sam GPS na inny/nowszy/lepszy model.Grzegorz pisze:Zewnętrzny moduł GPS to jednak wada imho. Gdzieś to trzeba położyć, trzeba to naładować od czasu do czasu itp.
Ja trzymam "w półce" nad radiem. Wcześniej jeździł w podłokietniku.Grzegorz pisze:Zewnętrzny moduł GPS to jednak wada imho. Gdzieś to trzeba położyć, trzeba to naładować od czasu do czasu itp.
Damaz - gdzie go trzymasz podczas jazdy ?
AMI pisze: I tak i nie - z drugiej strony nie zzera Ci energii z baterii palmtopa.
JA mam A701pawka35 pisze:Ja używam Mediona md 95000 zwanego inaczej jako MIO 168,na moje potrzeby starcza ,większość moich znajomych używa wyższych modeli MIO bodajże od modelu 350 wzwyż i i nie moga się nachwalić ale jak to mówią ...dwóch Polaków -trzy stronnictwa więc ostateczna decyzja należy do Ciebie.
ky pisze: Za to BT zżera :)
Za ile?owoc666 pisze:Interceptor, może HTC Tytn II?
A co moge miec, zyskas/stracic w stosunku do wymienionego ipaq?owoc666 pisze:Interceptor, może HTC Tytn II?
2 w 1. Telefon i Palmtop.Interceptor pisze:A co moge miec, zyskas/stracic w stosunku do wymienionego ipaq?owoc666 pisze:Interceptor, może HTC Tytn II?
Brzmi niezle, ceny od 1400 - 2300 Hmm ... Chyba nie obedzie sie bez doktoryzacji, chyba z ektos pomozevibowit pisze:2 w 1. Telefon i Palmtop.Interceptor pisze:A co moge miec, zyskas/stracic w stosunku do wymienionego ipaq?owoc666 pisze:Interceptor, może HTC Tytn II?
Grzegorz pisze:Zewnętrzny moduł GPS to jednak wada imho. Gdzieś to trzeba położyć, trzeba to naładować od czasu do czasu itp.
Damaz - gdzie go trzymasz podczas jazdy ?