gdzie kupic przednia prawa lampe do wrx 2006 sedan
-
jancarz007
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza wrx 2.5l
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
gdzie kupic przednia prawa lampe do wrx 2006 sedan
Potrzebuje przednią lampe do wrx najlepiej anglika i nie moge dostac jak ktos wie gdzie moge ja dostac to bede wdzieczny. W serwisie krzykneli 880 funtow to porazka.
-
jancarz007
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza wrx 2.5l
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: gdzie kupic przednia prawa lampe do wrx 2006 sedan
Lampy kupujesz pod region, w którym będziesz jeździł!jancarz007 pisze: najlepiej anglika

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky, co się denerwujesz, skąd wiesz gdzie będzie jeździł? Skoro podaje cenę w funtach, to jest szansa że jest w UKky pisze:Lampy kupujesz pod region, w którym będziesz jeździł!jancarz007 pisze: najlepiej anglika
r.

barbie pisze: ky, co się denerwujesz,
Podkreślenie moje. Denerwuję się, bo oślepianie najchętniej nagradzałbym trzynastogramową porcją ołowiu z wydrążonym czubkiem, by mieć pewność że się dobrze przyjmie. A do tych cholernych, oczojebnych, przydrożnych reklam strzelałbym z RPG-7 (a tylko ciut poważniej, jak tak dalej pójdzie, to chyba kupię sobie mocną procę).jancarz007 pisze: najlepiej anglika
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
same here. Nieźle mnie taka reklama nastraszyła na krzyżowce niedawno jak mi rozbłysło w momencie ruszania. Zupełnie jakby mi tir miał się w bok wplasować.ky pisze: (a tylko ciut poważniej, jak tak dalej pójdzie, to chyba kupię sobie mocną procę).