Jak mam odinstalować Viste? Jak przejść na XP ?
problem z kompem
- nieznany.sprawca
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Legacy
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
problem z kompem
taaa znowu narobiłem bigosu. Zainstalowałem na dysk F drugi system - W Vista. Gdy załanczam kompa mam do wyboru: XP, Vista ale ani myszka ani klawiatura nie działa
P kilkunastu sekundach załancza się Vista.
Jestem z formacji nieznanych sprawców. Pewnie słyszałeś o Mnie w wiadomościach..
Re: problem z kompem
nieznany.sprawca, nie powielaj wątków proszę. Tutaj masz wątek komputerowy http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=1&t=900
ja bym się zastanawiał czemu klawiatura nie działa
bezprzewodowa? musisz chyba użyć płytki i raczej format f/
Na etapie wyboru systemu sam system raczej nie ma wiele do powiedzenia, więc dziwne, że nie działa klawiatura. Mysz tam nie powinna działać.
Spróbuj wejść do BIOSa i tam spradź, czy reaguje na klawiaturę.
i na listość boską włącza
Spróbuj wejść do BIOSa i tam spradź, czy reaguje na klawiaturę.
i na listość boską włącza
czarne jest piękne...
Wodzu22 pisze: bezprzewodowa?
to by wiele tłumaczyło.. szczególnie starsze PCty nie podłączały takich przed startem windy.. też ganiałem po piwnicach żeby zapomnianą kablową klawiaturą grzebnąć w biosie, bezprzewodowa za późno 'deleta' łapała.
Klawa z ogonkiem leży w odwodzie od tego czasu...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
A ja sobie myślę, że klawaiatura jest USB, a w Biosie nie jest włączona obsługa USB dla DOS 
I nie ma tutaj znaczenia, czy klawiatura jest bezprzewodowa, czy nie, bo żadne sterowniki do obsługi podstawowych klawiszy na tym poziomie nie są potrzebne.
I nie ma tutaj znaczenia, czy klawiatura jest bezprzewodowa, czy nie, bo żadne sterowniki do obsługi podstawowych klawiszy na tym poziomie nie są potrzebne.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Dziękirrosiak pisze:A ja sobie myślę, że klawaiatura jest USB, a w Biosie nie jest włączona obsługa USB dla DOS
Zajrzę sobie w BIOSa i poszukam tego USB dla DOSa.. kolejna dostępna klawiatura może już nie mieć takiej wtyczki.