Napierające Komory i inne Kaczory czyli Prezydenckie Wybory
Napierające Komory i inne Kaczory czyli Prezydenckie Wybory
Jest tak że ktos musi zaczac wiec zaczal Bilex a ja i nie tylko sie z nim zgadzam.
Więc poprosimy tutaj szanowne moderatorstwo o wrzucenie postów z watku o katastrofie odnoszacych sie juz stricte do nadchodzacych wyborow i bedziemy palic pod kotlami.
Więc poprosimy tutaj szanowne moderatorstwo o wrzucenie postów z watku o katastrofie odnoszacych sie juz stricte do nadchodzacych wyborow i bedziemy palic pod kotlami.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Re: Napierające Komory i inne Kaczory czyli Prezydenckie Wybory
a watek o polityce nie wystarczy? ughh...
E nie tu jest wątek do dolewania oliwy do ogniagregski pisze: a watek o polityce nie wystarczy? ughh...

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: E nie tu jest wątek do dolewania oliwy do ogniaMnie się podoba
![]()
Piter 35, czyli można tu jechać pełną dzidą ,bez ograniczeń

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
BezapelacyjnieKruszyn pisze:
Piter 35, czyli można tu jechać pełną dzidą ,bez ograniczeń

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Nie obrażajmy się nawzajem![]()
Piter 35 to nieuniknione....bo Pisowe dziewczynki od razu walą focha

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kaczynski zbytnio spolaryzował społeczenstwo - juz nie chodzi o lewice/prawice - ale o III RP, czyli wszystkich zdrowych na ciele i umysle, psychicznie zrównoważonych , obywateli, a IV RP chory wymysł szalonych ludzi, pełnych ksenofobicznych uprzedzeń i zapędow dyktatorskich - jedynych "prawdziwych" patriotów
J.Kaczynski nie ma wiekszych szans na zwyciestwo, nie wobrazam sobie aby wyborcy lewicy czy partii typowo demokratycznych w drugiej turze przerzucili swoje głosy na PiS...

J.Kaczynski nie ma wiekszych szans na zwyciestwo, nie wobrazam sobie aby wyborcy lewicy czy partii typowo demokratycznych w drugiej turze przerzucili swoje głosy na PiS...
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

Nasz WiS się nie odzywa, a z chęcią bym go poczytał w tym wątku.
Nie bylo by tego problemu, gdyby ktos nie spieprzyl sprawy. Jest kryzys, trzeba nam oszczednosci, nie mogli razem z Lechem pochowac Jarka? Gdzie jest komisja sledcza badajaca to niedopatrzenie?!?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kruszyn, Piter 35,
jazda, jazda, biała gwiazda
No więc ja zacznę tak :
- nie oddam głosu mego (lichego, próżnego, błahego, błotem skąpanego) na Pana Jarosława Kaczyńskiego.
Gdyż znowu, wczoraj, dowiedziałem się, że nie jestem z tych patriotycznych, znaczy się stoję tam gdzie stało ZOMO. No to chuk, niech tak będzie.
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. cArLoS dobrze powiedziane !
jazda, jazda, biała gwiazda

No więc ja zacznę tak :
- nie oddam głosu mego (lichego, próżnego, błahego, błotem skąpanego) na Pana Jarosława Kaczyńskiego.
Gdyż znowu, wczoraj, dowiedziałem się, że nie jestem z tych patriotycznych, znaczy się stoję tam gdzie stało ZOMO. No to chuk, niech tak będzie.
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. cArLoS dobrze powiedziane !
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2010, o 20:38 przez Grzesiek_67, łącznie zmieniany 1 raz.
Brak podpisu.
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
citan pisze: Nasz WiS się nie odzywa, a z chęcią bym go poczytał w tym wątku.
moze zbiera podpisy, cicha woda

pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
źuf pisze: Gdzie jest komisja sledcza badajaca to niedopatrzenie?!?
No to może... powołajmy. Pan źuf na Przewodniczącego, Pana Przewodniczącego

I moje pierwsze pytanie :
- co Pan powiedział 15 września 1974 roku o godzinie 12:13:15 LT ?

Brak podpisu.
Ja na niego zagłosujęGrzegorz pisze: moze zbiera podpisy, cicha woda

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Grzesiek_67 pisze: Gdyż znowu, wczoraj, dowiedziałem się, że nie jestem z tych patriotycznych, znaczy się stoję tam gdzie stało ZOMO. No to chuk, niech tak będzie.
Gdzie się tego dowiedziałeś? Znowu stałeś nie tam gdzie trzeba?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie wiem co prawda ile sobie liczy Żuf lat, ale stawiam, że mógł powiedzieć:Grzesiek_67 pisze: - co Pan powiedział 15 września 1974 roku o godzinie 12:13:15 LT ?
1. e-e
2. beeee
3. łeeeee
4. gaga
5. kacory fee

Zły to polityk, zły człowiek, a i zły brat, gdyż nie był przy swym bliźniaku w tak ważkim momencie.źuf pisze: Jest kryzys, trzeba nam oszczednosci, nie mogli razem z Lechem pochowac Jarka? Gdzie jest komisja sledcza badajaca to niedopatrzenie?!?
Ipsa sua melior fama!!!
ooo widzę , że wątek to powinien miec tytuł "WENTYL"
albo inny BOV
ja jestem na etapie zastanawiania się czy jestem patriotą, co to wogóle dzisiaj oznacza

albo inny BOV

ja jestem na etapie zastanawiania się czy jestem patriotą, co to wogóle dzisiaj oznacza
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
i po co takie słowa ? i czemu mają służyć ? i czy na pewno przemyślane ? i czy aby to miało być śmieszne czy też jakie ? czy warto urko ?urko pisze: Zły to polityk, zły człowiek, a i zły brat, gdyż nie był przy swym bliźniaku w tak ważkim momencie
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz
Może kiedys doczekam się ugrupowania politycznego, centro-lewicowego, które bedzie potrafiło skupić wszystkie (dla mnie osobiscie) wazne cechy:
z SLD - wybrałbym liberalne, zdrowo dystansujace lecz nie odcinające się podejście do spraw duchowych, koscielnych i do samego Kościoła
- akceptacje dla wyboru obywatela/ki co do decydowania o swoim losie, bez narażania go na moralną krytykę społeczenstwa nader-uduchowionego
z PO - pro-gospodarcze podejście do gospodarki, niestety pod naciskiem PISu zaczęli tworzyć dziwna hybryde liberalno-socjalna, aby nie narazić sie na utratę elektoratu zawieszonego pomiedzy PO a PIS
...i najważniejsze primo ultimo - koniec z obsadzaniem stanowsik w spółkach skarbu państwa ludźmi z "buszu", absolutnie sie do tego nie nadającymi.
Likwidacja IPN - koniec z grzebaniem w przeszlości, pora myslec o przyszłosci
Odpolitycznienie KRRiT, wraz z odpolitycznieniem mediów, pomijam juz takich "zwyrodnialcow" jak Pospieszalski, ale tego co prezentuje Publiczna TV to już sie nawet na "gazie' ogladać nie da.
...no i wreszcie ktos mogłby "zlustrować" o.Dyrektora
z SLD - wybrałbym liberalne, zdrowo dystansujace lecz nie odcinające się podejście do spraw duchowych, koscielnych i do samego Kościoła
- akceptacje dla wyboru obywatela/ki co do decydowania o swoim losie, bez narażania go na moralną krytykę społeczenstwa nader-uduchowionego
z PO - pro-gospodarcze podejście do gospodarki, niestety pod naciskiem PISu zaczęli tworzyć dziwna hybryde liberalno-socjalna, aby nie narazić sie na utratę elektoratu zawieszonego pomiedzy PO a PIS
...i najważniejsze primo ultimo - koniec z obsadzaniem stanowsik w spółkach skarbu państwa ludźmi z "buszu", absolutnie sie do tego nie nadającymi.
Odpolitycznienie KRRiT, wraz z odpolitycznieniem mediów, pomijam juz takich "zwyrodnialcow" jak Pospieszalski, ale tego co prezentuje Publiczna TV to już sie nawet na "gazie' ogladać nie da.
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

cArLoS pisze: ...i najważniejsze primo ultimo - koniec z obsadzaniem stanowsik w spółkach skarbu państwa ludźmi z "buszu", absolutnie sie do tego nie nadającymi
ale nie podałes z której partii to mozna zaczerpnac

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
OMG zaraz będzie kolejne rozbieranie historii na atomyesilon pisze:

źuf pisze: Jest kryzys, trzeba nam oszczednosci, nie mogli razem z Lechem pochowac Jarka? Gdzie jest komisja sledcza badajaca to niedopatrzenie?!?
właściwie to nie wiem co na takie coś powiedzieć.urko pisze: Zły to polityk, zły człowiek, a i zły brat, gdyż nie był przy swym bliźniaku w tak ważkim momencie.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,
to jest tak, jak sam żle nie stanę, na przykład w krowim placku, to mnie historia albo szeroko rozumiana rodzina w jakąś kupę wsadze. Ale miało nie być o mnie, ja nie startuję
Panie remek tak na pierwszy rzut oka i drugi ucha, wyrażnie widać, że Pan mataczy. Wcześniej odpowiedział Pan tak :
1. e-e
2. beeee
3. łeeeee
4. gago
5. kacory fee
I to jest największa afera II, III, IV i XXXI R.P.
Pozdrawiam
Wieczorny Wentyl
to jest tak, jak sam żle nie stanę, na przykład w krowim placku, to mnie historia albo szeroko rozumiana rodzina w jakąś kupę wsadze. Ale miało nie być o mnie, ja nie startuję

remek pisze: nie wiem co prawda ile sobie liczy Żuf lat, ale stawiam, że mógł powiedzieć:
1. e-e
2. beeee
3. łeeeee
4. gaga
5. kacory fee
Panie remek tak na pierwszy rzut oka i drugi ucha, wyrażnie widać, że Pan mataczy. Wcześniej odpowiedział Pan tak :
1. e-e
2. beeee
3. łeeeee
4. gago
5. kacory fee
I to jest największa afera II, III, IV i XXXI R.P.
Pozdrawiam
Wieczorny Wentyl
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
cArLoS pisze: ...i najważniejsze primo ultimo - koniec z obsadzaniem stanowsik w spółkach skarbu państwa ludźmi z "buszu", absolutnie sie do tego nie nadającymi.
Czy ja to już Panu mówiłem ? Pan gadasz bardzo do rzeczy

Brak podpisu.
remek pisze: OMG zaraz będzie kolejne rozbieranie historii na atomy
e tam, puściłem przelew do skarbowego i zastanawiam sie co jeszcze mogę zrobic

Taki fajny wątek a Ja tu muszę iść spać , Żona kazała 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa