Praca magisterska - student woła pomocy:)
Praca magisterska - student woła pomocy:)
Witam, jestem studentem Uniwersytetu Ekonomicznego w Pozaniu od dziecka fascynują mnie Subaraki.
Dlatego piszę pracę magisterską o Subaru. Proszę o wsparcie biednego studenta i wypełnienie poniższej ankiety:)
http://www.ankietka.pl/ankieta/43196/wp ... olsce.html
Albo jestem ślepy albo nie ma na tym forum działu off-top w razie w proszę o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu
Dlatego piszę pracę magisterską o Subaru. Proszę o wsparcie biednego studenta i wypełnienie poniższej ankiety:)
http://www.ankietka.pl/ankieta/43196/wp ... olsce.html
Albo jestem ślepy albo nie ma na tym forum działu off-top w razie w proszę o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Praca magisterska - student woła pomocy:)
Off topic jest wszędzieajax pisze: Albo jestem ślepy albo nie ma na tym forum działu off-top w razie w proszę o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu

No to trafiłem idealnie;)So What! pisze:Off topic jest wszędzieajax pisze: Albo jestem ślepy albo nie ma na tym forum działu off-top w razie w proszę o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Wypełniona. W sumie nawet fajna ;)ajax pisze: Dlatego piszę pracę magisterską o Subaru. Proszę o wsparcie biednego studenta i wypełnienie poniższej ankiety:)
Daj później znać jakie wyszły wyniki (ale oczywiście nie szczegółowe, chodzi mi o ogólne/średnie postrzeganie marki)
Niestety pytania są tendencyjne.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Napisz proszę co masz na myśli. Jak wszytsko opracuje opiszę wyniki:)leon pisze:Niestety pytania są tendencyjne.
Jak narazie ludzie kochają GT i blobeye a lanos jest fe i fuj;)
ajax, poszło 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Pyt. 13 - sugeruje że się zmieniło.
Pyt. 14 - sugeruje że na gorsze.
Pyt. 18 - odnosi się do trzech zdjęć, dlaczego stare imprezy są razem a lanosy osobno ? sugeruje to że lanosy są inne, tj.gorsze.
Pyt. 20 - j.w.
Pyt. 22 - nie kumam
Pyt. 18 - odnosi się do trzech zdjęć, dlaczego stare imprezy są razem a lanosy osobno ? sugeruje to że lanosy są inne, tj.gorsze.
Pyt. 20 - j.w.
Pyt. 22 - nie kumam
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
pyt 13 - musi takie być bo temat pracy jest o tym czy się zmieniło czy nie daletgo najpierw jest pytanie czy jest zamina potem macierz:)leon pisze:Pyt. 13 - sugeruje że się zmieniło.
Pyt. 20 - j.w.
Pyt. 22 - nie kumam
pyt 14 jest od -2 negatywne do 2 pozytywne więc nie wiem czemu sugeruje że na gorsze
pyt 18 założenie badawcze co do tematu (temay jest lanos kontra reszta swiata:) )
pyt 20 j.w.
pyt 22 jak się ogólnie odnosi człowiek do poszczególnych imprez zeby nie rozbijać znowu na 5 tabel
Dziękuje za uwagi:) w dziale pracy badawczej opiszę wszelakie wątrpliwości i niezgodności (nie mam siebie za alfe i omege:) )
Szczególowe uwagi proszę kierować na priv aby kolejni się nie sugerowali:)
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Biedny WuRC. Wyobraźcie sobie jego i pytanie "jakie znasz modele marki". 

Witek, to proste. Odpowie: wszystkie.
czarne jest piękne...
Nosz mać, naklikałem się, napisałem, pozaznaczałem, klikam wyślij
Error Code: 502 Proxy Error. The ISA Server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). (12202)
proxiak mnie w pracy nie wypuścił :(
Error Code: 502 Proxy Error. The ISA Server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). (12202)
proxiak mnie w pracy nie wypuścił :(
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
Proszę o nie stosowanie przekleństw w ankiecie....
Ja z tego kwestionariusza nie uczę się o Subaru tylko badam wizerunek marki w Polsce sprawa jest poważna a pisanie K*** tyko utrudnia zbieranie mi jakkolwiek reprezentatywnych danych.
Dziękuje tym którzy już wypełnili i zapraszam kolejne osoby do pomocy:)
@Virus12 zawsze możesz wypełnić w domu;P
Ja z tego kwestionariusza nie uczę się o Subaru tylko badam wizerunek marki w Polsce sprawa jest poważna a pisanie K*** tyko utrudnia zbieranie mi jakkolwiek reprezentatywnych danych.
Dziękuje tym którzy już wypełnili i zapraszam kolejne osoby do pomocy:)
@Virus12 zawsze możesz wypełnić w domu;P
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
POSZŁO...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
wypełniłem.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
me 2.

nie uchronisz się, w Internecie, aż roi się od trolli. Może daj jakieś proste pytanie, np wynik 4*9 - część internetowych warriorów może polecajax pisze: Proszę o nie stosowanie przekleństw w ankiecie....

Heheh mój błąd;)remek pisze:me 2.nie uchronisz się, w Internecie, aż roi się od trolli. Może daj jakieś proste pytanie, np wynik 4*9 - część internetowych warriorów może polecajax pisze: Proszę o nie stosowanie przekleństw w ankiecie....
...to i ja sie dopisałem :)
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

kurde... a moja magisterka leży odłogiem, niczym bidulka. echhhh muszę się wreszcie za nią wziąć, bo też jest o Subaru (w jakimś sensie)
.
Niestety w ankiecie nie mogę wziąć udziału bo nie mam i nie miałem samochodu, a nie chcę Ci zakłócać potem otrzymanego wyniku...

Niestety w ankiecie nie mogę wziąć udziału bo nie mam i nie miałem samochodu, a nie chcę Ci zakłócać potem otrzymanego wyniku...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Ankieta dotyczy wizerunku marki jest tam pytanie czy posiada się Subaraka:) Śmiało wypełniaj bo aby mieć miarodajny wynik potrzebuje odpowiedzi z wielu frontówBarthol pisze:kurde... a moja magisterka leży odłogiem, niczym bidulka. echhhh muszę się wreszcie za nią wziąć, bo też jest o Subaru (w jakimś sensie).
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
ajax pisze: Proszę o nie stosowanie przekleństw w ankiecie....
Wiesz, że właśnie obraziłeś użytkowników tego forum?

Już bangla był problem z ich stroną.
Hmmm 99% wypełnia ankiete jak trzeba nie moja wina że trole się panoszą;) trudno by na obronie było wytlumaczyć że pytanie pierwsze to 4*9:PWitek pisze:ajax pisze: Proszę o nie stosowanie przekleństw w ankiecie....
Wiesz, że właśnie obraziłeś użytkowników tego forum?