Dziß w ONET.Pl w dziale moto kilka interesujących jak cholera mini artykułów, całkowicie obiektywnych i z pewnością niesponsorowanych.
Oto jeden z nich
http://moto.onet.pl/1614448,1,vii-zlot- ... tykul.html
W dziale wyżej, TECHNIWONKI - fantastyczny i naturalnym językiem napisany opis funkcji Iphona. "Czytając to odniosłem wrażenie, że użytkownik panuje doskonale nad w pełni intuicyjnymi aplikacjami dosępnymi bezpłatnie do Iphona. Co więcej, zacząłem nagle odczuwa brak teg urządzenia i zauważyllem pustkę w życiu swym. Najbardziej zmartwił mnie fakt, że moj BB nie ma zainstalowanej aplikacji FaceBookowej. Bo Facebook, jak napisał autor, któremu z tego miejsca serdecznie dziękuję, za zwrócenie uwagi na ten fakt, to portal umożliwaijący żcie. Bez niego nie ma kontaktu ze światem, rodziną. Zwłaszcza podczas podróży. Dlatego mam zamiar zrobić wszystko, żeby rozpowszechnić Iphonea i FB zwłaszcza wśród emerytów ( wiek minimalny 67,5). Iphone to wspaniale, wygodne urządzenie, mieszczące się w kieszeni a pozwalające na rozwinięcie skrzydłe nawet artyście, a tym bardziej kierowcy wążącemu piasek na budowę. Polecam wszystkim."
Niełatwo pisać tak, żeby udawało, że naprawdę. Ten kawałek o Iphonie w Onecie żenada. Grube nici jak cholera. Zajrzyjcie to się pożygacie. Ten kawałek o Plejadach, podobnie świetnie napisany: Wszyscy pracownicy Subaru Import Polska... No normalnie akcja dobroczynna.
http://technowinki.onet.pl/artykuly/iph ... tykul.html
Co więcej tytul jest niby ANTY.
A głupi naród wierzy mediom.
Artykuly obiektywne
Re: Artykuly obiektywne
ale czy w tym artykule z plejad nie ma przypadkiem na drugim zdjęciu Pablonasowej źaby 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: ale czy w tym artykule z plejad nie ma przypadkiem na drugim zdjęciu Pablonasowej źaby
Nie dość że jest Pablonasowa żaba, to jeszcze jest Pablonas na dodatek

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Nie ma czegoś takiego jak artykuł obiektywny. A przynajmniej ja dawno takiego nie widziałem. Wszystko jest nacechowane komercją, albo interesem politycznym. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że się człowiek do tego przyzwyczaja.
Fido, najgorsze jest w tym wszystkim, że jakieś 97% populacji bierze to wszystko za dobrą monetę.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Raczej pogodzić się z tym nie może. Z jednej strony czytamy i chcemy być na bieżąco. Z drugiej strony forma i treść nas odrzuca.Konto usunięte pisze: Nie ma czegoś takiego jak artykuł obiektywny. A przynajmniej ja dawno takiego nie widziałem. Wszystko jest nacechowane komercją, albo interesem politycznym. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że się człowiek do tego przyzwyczaja.
jak nic tu pasuje

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"