Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru,
WS

A to przyszło na maila:
Witaj WiS,
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Forum SIP", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: chamstwo na forum.
Link do tematu: http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?t=115450
Twój post:
Temat: "Forum będzie istniało."
"zarzucanie mi kłamstwa ... nie jest istotnie najlepszą formą oferowania współpracy."
Zarzuciłem Panu jedynie posiadanie niedokładnej informacji. napisałem, że "kłamstwa zarzucać nie śmiem". Podtrzymuję swoje twierdzenie, iż: "żadna z wymienianych przez Pana propozycji (zarząd, działalność gospodarzca, odpłatne reklamy) nie były poważnie rozpatrywane."
"Jest Pan bez wątpienia znakomitym demagogiem - chylę czoła."
A Pan się strasznie łatwo obraża... Więcej luzu, sugerowałbym. I logiczniejszych argumentów![]()
Od komentarzy do pozostałych Pańskich "wywodów" w tym miejscu się powstrzymam.
Czyżby brakło argumentów? Nie musi Pan podejmować otwartej dyskusji, ale proszę nie zrzucać na mnie winy za to...
W przypadku woli dalszego komentowania - sugeruję przejście na PW
Przekonałem się już, że korespondencja na PW z Panem - do niczego nie prowadzi. Jesli mamy dyskutować, czyńmy to publicznie, aby każdy mógł ocenić siłę argumentów. I dobrą wolę oraz skłonność do kompromisu. Jesli chce Pan sprawę zamknąć i zakończyć - a forumowiczów (przynajmniej tych mniej pokornych) wyekspediować tam, niech Pan to powie otwarcie. Po co ta szermierka na miny i słowa...? Żeby "nie było na Pana"?
Z wyrazami wciąż głębokiego szacunku, WS
PS. Jacku, jak Cię lubię - apele nie pomogą. Chcesz mnie uciszyć, masz instrument. Zrozumiem.