To samo na "kresce" i "kropce"
To samo na "kresce" i "kropce"
Witam,
Co myślicie o pisaniu tego samego na dwóch Subarowych Forach?
Mam np na myśli zadawanie tego samego pytania technicznego lub proszenie o poradę na ten sam temat.
Spodziewam się, że sporo osób (tak, jak ja) śledzi obydwa fora, ale na bank nie wszyscy.
Czy jak macie problem, to walicie od razu na obydwa, czy może każde z nich "zna się" lepiej na jakichś konkretnych aspektach?
Jestem ciekaw opinii głównie "doświadczonych" forumowiczów.
Pozdrawiam,
Tomek
Co myślicie o pisaniu tego samego na dwóch Subarowych Forach?
Mam np na myśli zadawanie tego samego pytania technicznego lub proszenie o poradę na ten sam temat.
Spodziewam się, że sporo osób (tak, jak ja) śledzi obydwa fora, ale na bank nie wszyscy.
Czy jak macie problem, to walicie od razu na obydwa, czy może każde z nich "zna się" lepiej na jakichś konkretnych aspektach?
Jestem ciekaw opinii głównie "doświadczonych" forumowiczów.
Pozdrawiam,
Tomek
Re: To samo na "kresce" i "kropce"
pytać symultanicznie choćby dlatego, że tu nie udzielają się SiPowcy a czasem chciałoby się poznać oficjalne stanowisko 

Można by również połączyć oba fora. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Można też oba zamknąćleon pisze: Można by również połączyć oba fora.

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
W sumie im więcej osób przeczyta tym więcej napisze... Więc jest to rozwiązanie...
------------------------
dinar tunezyjski kurs
------------------------
dinar tunezyjski kurs
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2010, o 22:10 przez faranek22, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za odpowiedzi!
A znacie jakichś subarowych mechanikowych wymiataczy, którzy stacjonują tylko na jednym forum?
A znacie jakichś subarowych mechanikowych wymiataczy, którzy stacjonują tylko na jednym forum?
tomek_k pisze: A znacie jakichś subarowych mechanikowych wymiataczy, którzy stacjonują tylko na jednym forum?
pytasz komu wierzyć ?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ja się za doświadczonego nie uważam. Sądzę jednak, że jeżeli ktoś chce uzyskać odpowiedź w ważnej dla siebie kwestii technicznej, to warto zadać pytanie na obu forach.tomek_k pisze: Jestem ciekaw opinii głównie "doświadczonych" forumowiczów.
Nieee. Opinie na pewne tematy moga się różnić i mogą być równie cenne.esilon pisze:pytasz komu wierzyć ?tomek_k pisze: A znacie jakichś subarowych mechanikowych wymiataczy, którzy stacjonują tylko na jednym forum?
Ciekawi mnie po prostu ile z najtęższych subarowych głów siedzi na obydwu forach, jak ja :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
tomek_k, tam jest ogólnie więcej ludzi, tu zaś "nieautoryzowani" mają swobodę wypowiedzi i mogą powiedzieć ile to u nich choćby kosztuje. No chyba, że tam się coś zmieniło (ja nie zaglądam) 

- So What!
- 6 gwiazdek
O ile się nie mylę, to przynajmniej kilku tutejszych Forumowiczów ma bana na kropceKonto usunięte pisze: tomek_k, tam jest ogólnie więcej ludzi, tu zaś "nieautoryzowani" mają swobodę wypowiedzi i mogą powiedzieć ile to u nich choćby kosztuje. No chyba, że tam się coś zmieniło (ja nie zaglądam)![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja już chyba nie mam "cichego" bana, ale nie sprawdzałemSo What! pisze: O ile się nie mylę, to przynajmniej kilku tutejszych Forumowiczów ma bana na kropce![]()

Ja miałam pół-bana, bo zablokowali mi tylko PW. Ale też nie wiem czy to aktualne, nie zaglądamremek pisze:ja już chyba nie mam "cichego" bana, ale nie sprawdzałemSo What! pisze: O ile się nie mylę, to przynajmniej kilku tutejszych Forumowiczów ma bana na kropce![]()

barbie pisze:pół-bana, bo zablokowali mi tylko PW

w sensie, że jesteś tylko "pół-pfe"?

Musisz rozróżnić tych, którzy uważają, że się znają,
od tych, którzy się znają...
Bo wiesz, Polacy znaja sie na wszystkim.
Na - jest kilka osób, których wiedza i znajomośc rzeczy powala na kolana, ale jest dość powściągliwa w tym, aby się tą znajomością rzeczy chcwalić.
Czytając kilka wątków stricte technicznych, choć nie tylko, gdyż tam także prym wiedzie offtop
, zorientujesz się kto jest zacz.
Uważam, że większość Ci doradzi dobrze. Uczynią to na podstawie wieloletniego obcowania z tą marką.
Bo wiesz, Polacy znaja sie na wszystkim.
Na - jest kilka osób, których wiedza i znajomośc rzeczy powala na kolana, ale jest dość powściągliwa w tym, aby się tą znajomością rzeczy chcwalić.
Czytając kilka wątków stricte technicznych, choć nie tylko, gdyż tam także prym wiedzie offtop

Uważam, że większość Ci doradzi dobrze. Uczynią to na podstawie wieloletniego obcowania z tą marką.
Dolce far niente 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
I to jest w tym najważniejsze. Przykład - wątek olejowy na kropce, który stał się teatrem jednego aktora, który ściągnął z netu więcej tekstów i tabelek niż serwer google, a pewnie w życiu nie widział z bliska rozebranego silnika.FUX pisze:Musisz rozróżnić tych, którzy uważają, że się znają,

Słowem trzeba zawsze oddzielić ziarno od plewy.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
i my Ci wskażemy drogię. Ament.jarmaj pisze: Słowem trzeba zawsze oddzielić ziarno od plewy.![]()

Amen.remek pisze: Ament.

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Wężykiem Jasiu, wężykiemhogi pisze:Amen.remek pisze: Ament.![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
hogi pisze: Amen.
już któryś raz piszę. Kursiwe widzieli? po coś żem dał, co nie? amentDoxa pisze: Wężykiem Jasiu, wężykiem

Ament do imentu ;)remek pisze: Ament.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Yyyy...,no mi się rzuciła na oczy, tylko koledze Hogiemu nie, więc zwróciłam uwagie na kursiweremek pisze: Kursiwe widzieli?

AMANT

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- So What!
- 6 gwiazdek
Wyleniały odrobinęDoxa pisze:Yyyy...,no mi się rzuciła na oczy, tylko koledze Hogiemu nie, więc zwróciłam uwagie na kursiweremek pisze: Kursiwe widzieli?![]()
AMANT