Pozdrawiam
Kto korzystał z ASO w Niemczech?
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 321 razy
- Polubione posty: 203 razy
Kto korzystał z ASO w Niemczech?
Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć
. Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane
) ewentualną naprawę jakiś usterek swojego Subaru w Niemczech? Moglibyście opisać swoje doświadczenia, polecić jakieś ASO?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Kto korzystał z ASO w Niemczech?
O podejściu do gwarancji słyszałem tylko, że chcielibyśmy, żeby u nas też tak byłopiotruś pisze: Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć. Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane
) ewentualną naprawę jakiś usterek swojego Subaru w Niemczech? Moglibyście opisać swoje doświadczenia, polecić jakieś ASO?
Pozdrawiam
Ja kupiłam samochód w ASO w Niemczech, gdzie zrobiono mu przegląd na 15kkm i złego słowa nie mogę powiedzieć. Bardzo mili, bardzo profi. Mój obecny szef również kupił u nich auto "powystawowe" i takie same ma refleksje. Dodatkowo wiem że 4turbo korzystało z ich usług i z tego co wiem również są zadowoleni: http://www.trautner.de/automobil/subaru.phppiotruś pisze:Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć. Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane
Pozdrawiam
- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 321 razy
- Polubione posty: 203 razy
Dzięki za podpowiedzi
A coś w Nadrenii-Północnej Westfalii (okolice Bielefeld)
Z góry dziękuje za pomoc
A coś w Nadrenii-Północnej Westfalii (okolice Bielefeld)
Z góry dziękuje za pomoc