Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
-
Polubił:
320 razy
-
Polubione posty:
202 razy
Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć

. Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane

) ewentualną naprawę jakiś usterek swojego Subaru w Niemczech? Moglibyście opisać swoje doświadczenia, polecić jakieś ASO?
Pozdrawiam
piotruś
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
-
Polubił:
83 razy
-
Polubione posty:
443 razy
ASO w Trewirze estijajem '08 wozi po okolicznych górach

jarmaj
-
So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
-
Polubił:
309 razy
-
Polubione posty:
60 razy
piotruś pisze:
Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć

. Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane

) ewentualną naprawę jakiś usterek swojego Subaru w Niemczech? Moglibyście opisać swoje doświadczenia, polecić jakieś ASO?
Pozdrawiam
O podejściu do gwarancji słyszałem tylko, że chcielibyśmy, żeby u nas też tak było

So What!
-
barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: OOOO
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
piotruś pisze:Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć

Pozdrawiam
Ja kupiłam samochód w ASO w Niemczech, gdzie zrobiono mu przegląd na 15kkm i złego słowa nie mogę powiedzieć. Bardzo mili, bardzo profi. Mój obecny szef również kupił u nich auto "powystawowe" i takie same ma refleksje. Dodatkowo wiem że 4turbo korzystało z ich usług i z tego co wiem również są zadowoleni:
http://www.trautner.de/automobil/subaru.php
barbie
-
gregski
- 6 gwiazdek
- Auto: Mammut
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
5 razy
Auto Hermann w Berlinie - polecam.
gregski
-
piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
-
Polubił:
320 razy
-
Polubione posty:
202 razy
Dzięki za podpowiedzi
A coś w Nadrenii-Północnej Westfalii (okolice Bielefeld)
Z góry dziękuje za pomoc

piotruś