Kto korzystał z ASO w Niemczech?

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
piotruś
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
Polubił: 320 razy
Polubione posty: 202 razy

Kto korzystał z ASO w Niemczech?

Post 8 wrz 2010, o 14:35

Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć :mrgreen: . Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane ;-) ) ewentualną naprawę jakiś usterek swojego Subaru w Niemczech? Moglibyście opisać swoje doświadczenia, polecić jakieś ASO?
Pozdrawiam

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Re: Kto korzystał z ASO w Niemczech?

Post 8 wrz 2010, o 14:39

ASO w Trewirze estijajem '08 wozi po okolicznych górach ;-)

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 8 wrz 2010, o 14:41

piotruś pisze: Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć :mrgreen: . Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane ;-) ) ewentualną naprawę jakiś usterek swojego Subaru w Niemczech? Moglibyście opisać swoje doświadczenia, polecić jakieś ASO?
Pozdrawiam
O podejściu do gwarancji słyszałem tylko, że chcielibyśmy, żeby u nas też tak było ;-)

barbie
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: OOOO
Polubił: 34 razy
Polubione posty: 87 razy

Post 8 wrz 2010, o 15:07

piotruś pisze:Prawdopodobnie będę musiał pobyć w Niemczech i dość sporo w tym czasie tam pojeździć :mrgreen: . Obawiam się, że może mnie tam zastać termin przeglądu gwarancyjnego 60kkm. Czy ktoś z Was wykonywał przegląd lub (odpukać w niemalowane ;-) ) ewentualną naprawę jakiś usterek swojego Subaru w Niemczech? Moglibyście opisać swoje doświadczenia, polecić jakieś ASO?
Pozdrawiam
Ja kupiłam samochód w ASO w Niemczech, gdzie zrobiono mu przegląd na 15kkm i złego słowa nie mogę powiedzieć. Bardzo mili, bardzo profi. Mój obecny szef również kupił u nich auto "powystawowe" i takie same ma refleksje. Dodatkowo wiem że 4turbo korzystało z ich usług i z tego co wiem również są zadowoleni: http://www.trautner.de/automobil/subaru.php

gregski
6 gwiazdek
Auto: Mammut
Polubił: 0
Polubione posty: 5 razy

Post 8 wrz 2010, o 15:58

Auto Hermann w Berlinie - polecam.

piotruś
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
Polubił: 320 razy
Polubione posty: 202 razy

Post 11 wrz 2010, o 12:50

Dzięki za podpowiedzi :-)
A coś w Nadrenii-Północnej Westfalii (okolice Bielefeld) :?:
Z góry dziękuje za pomoc :-)

ODPOWIEDZ