Z serdecznymi pozdrowieniami dla frakcji upalaczowej z Artim na czele.

http://www.livigno.com/en/sport/verific ... ebcam1.htm
Arti pisze: Ale ty tam jesteś teraz czy tylko śledzisz webcama?
Nie mogłeś napisać PWFUX pisze: to mażę
marzę.....
MATKA Z WROCLAWIA MACIE BLISKO!!!!!Piter 35 pisze:Ostatnio patrzyłem na ceny wypadów narciarskich i fajnie wygląda Francja ( trzy doliny )przejazd ( subarakiem wrx-em, 1350 km ) , parking , karnet na całość i spanie na 4 osoby to 1750 zł na głowinę
Myślę o tym bardzo intensywnie
a właściwie to marzę o tym
no szkoda byłoby taką śliczną czerwoną maseczkę zachlapowywaćArti pisze: jak ją przyprawie śniegiem (oprócz maski)
Skoro na lato masz de facto "nadwymiarowe" opony, to na zimę założyłbym to, co normalnie dają.Arno pisze: OPONIARSTWO STOSOWANE
Jest tak:
Mam teraz tylny naped. Przod 225 (17), tyl 245.
Ale normalnie daja to na 195/205.
No właśnię tak sobie myślę.So What! pisze:Skoro na lato masz de facto "nadwymiarowe" opony, to na zimę założyłbym to, co normalnie dają.Arno pisze: OPONIARSTWO STOSOWANE
Jest tak:
Mam teraz tylny naped. Przod 225 (17), tyl 245.
Ale normalnie daja to na 195/205.
a co w tym dziwnego?Arno pisze: 215 i na mokrym na starcie potrafily 4 lekko zabuksowac :)
wykopywać RWD ze śniegu a jak już oczyścimy z nich drogę to:remek pisze: Dobra pogadajmy co będziemy robić subarakami
Remek, a gdzie parytet. To jest niepoprawne poliotycznie co piszesz, zwlaszcza ze moj samochod jest UNIJNY!remek pisze:
W RWD jeżeli będą ostre zimy, to kup sobie normalne zimówki (węższe lepsze, ale to na śniegu a Wawa zdaje się dość mocno jest odśnieżana), dwa worki ziemniaków na pake i saperke, bo i tak nic (drogowego) nie pomoże. A w góry łańcuchy. Oj zimę będziesz miał ciężką.![]()
Dobra pogadajmy co będziemy robić subarakamiJa się nie mogę doczekać