Chciałabym Wam pokazać ciekawą instalację car audio z nawigacją oraz wymianą tapicerki skórzanej wykonaną w Subaru Imprezie.
Życzę miłego oglądania i pozdrawiam
Agata

Ja tylko dodam, że to u nas całkiem legalne i możesz się dodać do katalogu firm bez obawremek pisze:ECA, rozumiem, że jesteś przedstawicielem firmu Extreme Car & Audio?
Eeee, bez boazerii... i pompowtryskówky pisze: Coś dla Lucka!
FaktBarthol pisze: ciekawe jak długo ta kierownica będzie beżowa/kremowa,
Racja. Dodam jeszcze, że odtwarzacz i obudowy głośników wyglądają dość tandetnie. Przynajmniej na zdjęciach.WiS pisze: A serio, to ja się co prawda na estetyce tjuningu wnętrza słabo znam, ale gdybym już ten salonik miał meblować, to - po fotelach - w pierwszym rzędzie obświniłbym na beżowo drzwi, potem jeszcze ewentualnie deskę rozdzielczą... a nie kierę
No, ale - co kto lubi.
Dlaczego? Że nielegalny tjuning?Barthol pisze:na forum SIP wątek o audio w tej imprezie szybko został ścięty....
SPAMbarbie pisze:Dlaczego? Że nielegalny tjuning?Barthol pisze:na forum SIP wątek o audio w tej imprezie szybko został ścięty....
esilon pisze: wiem co mówie bo mam wnętrze w beżu i podłokietnik też mam jasnobezowy![]()
Czasami nachodzi mnie myśl, czy nie wrócić na reżimowe forum, ale takie akcje (i to zaczęte od kapowania przez jakichś forumowiczówBarthol pisze:SPAMbarbie pisze:Dlaczego? Że nielegalny tjuning?Barthol pisze:na forum SIP wątek o audio w tej imprezie szybko został ścięty....![]()
http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p1154204
może mają z tego jakieś konfituryjarmaj pisze:No, wygląda że każdy reżim, nawet tak malutki i lokalny jak ten, wytwarza swoją grupę lojalnych kapusi, szczycących się swoim przywiązaniem